Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia yazılım sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia yazılım sorunu

Herkese merhaba arkadaşlar. 2014 model cosmo aracıma yazılım güncellemesi yapıldı. aracımda bose ses sistemi var ve güncellemeden sonra eski ses kalitesi yok. maad eski yazılıma dönmek ya da bu mümkün değilse yazılımı tekrar yükletmek istiyorum ( yüklerken olmuş olabilecek hatalar olabilir diye ). Ancak bildiğiniz gibi bunu yaptırabilmem için ilgili ve bilgili insanlarla muhatap olabilmem lazım, yoksa yazılımınız zaten güncel ya da teknik aksiyon olmadan yapamayız filan diyecekler. yoksa yazılımı tekrar yükletmek istiyorum desem yaparlar mı itiraz etmeden ?
    ne yapmalıyım bana yol gösterebilir misiniz, tanıdığınız servis müdürü olan yetkili servisler filan varsa çok makbule geçer , şimdiden teşekkür ederim.
    2014 İnsignia 1.6 AT cosmo+still paket

Ynt: İnsignia yazılım sorunu

sorun sadece ses sistemindeyse belki ayarları sıfırlanmış olabilir. iyi bir ayarla eski kalitesine dönebilir diye düşünüyorum.
    İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozgurcetin
      sorun sadece ses sistemindeyse belki ayarları sıfırlanmış olabilir. iyi bir ayarla eski kalitesine dönebilir diye düşünüyorum.
      Orjinal yazı sahibi: ozgurcetin
      keşke öyle olsaydı, eski ayarların aynısı şu anda ve eski kalitesi yok bariz şekilde.

Yorum

Bende de cd 500 güncellemesinden sonra lcd aydınlığı %50 arttı ve gece sürüşlerinde beni rahatsız ediyor gece modunda olmasına rağmen ve eski yazılıma dönemiyorlar yenisi var eskisi yok

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Bende de cd 500 güncellemesinden sonra lcd aydınlığı %50 arttı ve gece sürüşlerinde beni rahatsız ediyor gece modunda olmasına rağmen ve eski yazılıma dönemiyorlar yenisi var eskisi yok
          peki sizce tekrar yüklettirsem yazılımı tekrar yüklerler mi?

Yorum

yabancı forumda birisi şöyle cvp verdi bana matıklı geldi:

"This is an Intellilink update only

I did not suffer any such loss
            I would suggest taking the car back to the dealership that performed the update and explain the problem
            They may not have been aware the car had the BOSE option and not selected the option

Check that the Speed Dependent Volume has not been reset, I have mine set to Off
            Furthermore after the update many other customised settings return back to default
            You may need to adjust the 3 channel output (where is the 6 channel VX?)

Equally, I have compared both sound systems, do not just rely on base
            In the basic sound system there can be a lot of distortion at full volume, on the BOSE I have never suffered any, just sore ears! "

bu güncelleme sadece intelilinkle ilgili olduğunu söylüyor, yüklerken belki arabanın bose sistemi olduğuna dikkat etmeyip bose seçeneğini seçmemiş olabileceğini söylemiş. benim anladığım bu ingilizcesi daha iyi biri varsa yanlışım varsa söylesin

Yorum

İşleniyor...
            X