iyi akşamlar cümleten..Geçende konu açmıştım balata disk hakkında uzun düşünceden sonra değiştirmeye karar verdim evc taktıracam allahın izniyle green stuff lakin dedim değiştirmişken ön 2 lastiğide değiştirim..lastiklerim p zero nero gt 10 bin km ancak yapmışımdır hani lastikler kötü değil ama herşeyi değişmişken michelinide denemk istiyorum ps3 ve pilot süper sport arasındayım hangisini tavsiye edersiniz yada daha iyisi varmıdır..amacım fren mesafesi artı yola daha iyi yapışması artı artı patiye daha az çıkması
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Lastik
Collapse
X
-
Ynt: Lastik
İkisini de kullanıyorum, bence PSS... Benim PS3'lerim eskimeye başladı, herhalde önümüzdeki yaz sazonu son sezonu olur. Biraz çabuk eskiyor PS3'ler. Sonrasında eğer TR'ye gelmiş olursa ben RE003 denemeyi düşünüyorum. Ya da gider gene PSS alırım. Bakalım...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
-
Bence iyidir. PSS için konuşuyorum bu arada. İyi tanımını da açmak lazım;
Aşınması normal, çok iyi değil.
Kuru performansı çok iyi.
Islak performansı oldukça iyi.
Yumuşak ama aşırı değil, balon riski Michelin standartlarna göre daha düşük.
Twaron kablosu gibi yeni teknolojiler var.
Parlak asfalt performansı (asfaltın aşırı kullanımdan parlama yapmış kaygan kısımları) çok iyi diyemem. Hangi lastiği kullanırsanız kullanın hava nasıl olursa olsun oralarda sıkıntı yaşatıyor.
Makaslarda yatmıyor, hemen topluyor. Yanaklar iyi.
Sessiz.
Konfor çok iyi.
Dediğim gibi ben tekrar almayı planlıyorum eğer re003 veya benzeri yeni bir lastik gelmezse.
Ben bugün alacak olsam 600'e bulursam alırım. 600'ün altına bulmak zor olabilir. Acelesi yoksa zorlayın isterseniz ama bilmiyorum bulunur mu. Bulursanız da tarihine falan dikkat edin. Şüphelenin yani...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Yalnız değiştirmişken 4 lastiği de değiştirmelisin.Önler farklı arkalar farklı olursa yol tutuş kaybı olur,tehlikelidir,bilgine...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusBence iyidir. PSS için konuşuyorum bu arada. İyi tanımını da açmak lazım;
Parlak asfalt performansı (asfaltın aşırı kullanımdan parlama yapmış kaygan kısımları) çok iyi diyemem. Hangi lastiği kullanırsanız kullanın hava nasıl olursa olsun oralarda sıkıntı yaşatıyor.
Sessiz.
Konfor çok iyi.
Dediğim gibi ben tekrar almayı planlıyorum eğer re003 veya benzeri yeni bir lastik gelmezse.
Ben bugün alacak olsam 600'e bulursam alırım. 600'ün altına bulmak zor olabilir. Acelesi yoksa zorlayın isterseniz ama bilmiyorum bulunur mu. Bulursanız da tarihine falan dikkat edin. Şüphelenin yani...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tornadoYalnız değiştirmişken 4 lastiği de değiştirmelisin.Önler farklı arkalar farklı olursa yol tutuş kaybı olur,tehlikelidir,bilgine...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ulas79continental csc 5p yide araştırın derim pilot sport tan daha verimli bir lastik.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan UygurOrjinal yazı sahibi: tornadoYalnız değiştirmişken 4 lastiği de değiştirmelisin.Önler farklı arkalar farklı olursa yol tutuş kaybı olur,tehlikelidir,bilgine...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan UygurOrjinal yazı sahibi: ulas79continental csc 5p yide araştırın derim pilot sport tan daha verimli bir lastik.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ulas79Orjinal yazı sahibi: Hakan UygurOrjinal yazı sahibi: ulas79continental csc 5p yide araştırın derim pilot sport tan daha verimli bir lastik.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tornadoOrjinal yazı sahibi: Hakan UygurOrjinal yazı sahibi: tornadoYalnız değiştirmişken 4 lastiği de değiştirmelisin.Önler farklı arkalar farklı olursa yol tutuş kaybı olur,tehlikelidir,bilgine...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan UygurOrjinal yazı sahibi: FlesiusBence iyidir. PSS için konuşuyorum bu arada. İyi tanımını da açmak lazım;
Sessiz.
Konfor çok iyi.
Ben bugün alacak olsam 600'e bulursam alırım. 600'ün altına bulmak zor olabilir. Acelesi yoksa zorlayın isterseniz ama bilmiyorum bulunur mu. Bulursanız da tarihine falan dikkat edin. Şüphelenin yani...
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: Hakan UygurOrjinal yazı sahibi: FlesiusBence iyidir. PSS için konuşuyorum bu arada. İyi tanımını da açmak lazım;
Sessiz.
Konfor çok iyi.
Yorum
Yorum