Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OGS ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• OGS ?

Arkadaşlar OGS cihazını garantiden aldık.Sorum şu olcaktı OGS cihazı önde nereye takılıyor bilgi verirseniz sevinirim

Ynt: OGS ?

Orjinal yazı sahibi: NiqHt~WaTchMaN
    Arkadaşlar OGS cihazını garantiden aldık.Sorum şu olcaktı OGS cihazı önde nereye takılıyor bilgi verirseniz sevinirim
    Aynanın yanında siyah taralı alan var.. oraya taktırın..
    Garantiden OGS nasıl oluyor ? )
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Garanti bankası dicektim

Yorum

ogs den geçerken para alındığına dair ötmesi gereken ses bizde olmuyor? Bir de geçerken alarm ötüyor? neyin nesidir? borc sorgulamadan bakıyorum bir keresinde babam kgssini unutmuş ve kaçak geçmişti onun cezası dışında bir ceza işlenmemiş.
        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

ceza işlenmemişse sıkıntı yok Uğur um ihihi

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insigniaT
            ogs den geçerken para alındığına dair ötmesi gereken ses bizde olmuyor? Bir de geçerken alarm ötüyor? neyin nesidir? borc sorgulamadan bakıyorum bir keresinde babam kgssini unutmuş ve kaçak geçmişti onun cezası dışında bir ceza işlenmemiş.
            Ogs cihazınızda sorun vardır herhangi bir gişede OGZ cihazlarıyla ilgili bölüme gidin onlar cihazınızı kontrol ediyor ve eğer arıza varsa size bir yazı veriyorlar. Bu yazı sayesinde garantiden değişebiliyor. Kaçak geçiş alarmı çalıyorsa bunu önemsememezlik yapmayın sonradan başınıza iş açılmasın

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

cihaz çalışmasa da ogs de kredi varsa plakadan kontrol edip alıyormuş :/ yani bir anlamda cihaza gerek yok o zaman :/

Yorum

Öyle birşey yok. Ogs sadece plakanıza bakıyor eğer plakanıza kayıtlı ogs cihazı (hesap no) varsa oraya kaçak geçiş olarka düşüyor. Cihazın arızalı olduğuna dair belgeyle beraber OGS'yi aldığınız bankaya gittiğinizde o kaçak geçiş cezalarını normal geçişe çevirtmeniz gerekiyor. Bildiğim kadarıyla 2 hafta süresi var.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Valla bizde de OGS var kafasına göre ötüyor. Otobana girerken ötüyorsa çıkarken ötmüyor öyle fantezik bir şey. Bazen Kaçak Geçiş Ceza 180 küsür bir şey yazıyor da yaz tatilinden bugüne daha bir ceza falan gelmedi.
                  Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                  Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                  VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                    Öyle birşey yok. Ogs sadece plakanıza bakıyor eğer plakanıza kayıtlı ogs cihazı (hesap no) varsa oraya kaçak geçiş olarka düşüyor. Cihazın arızalı olduğuna dair belgeyle beraber OGS'yi aldığınız bankaya gittiğinizde o kaçak geçiş cezalarını normal geçişe çevirtmeniz gerekiyor. Bildiğim kadarıyla 2 hafta süresi var.
                    Aslında senin dediğin gibi bir şey yok.Ogs de para olduğu sürece okumasa da sorun olmaz.Yanlız dikkat edin artık 0 tl nin altına düşünce ogs iptal oluyor

Yorum

Teşşekürler krms.Bankaya sorduğumuzda bu cevabı vermişlerdi zaten.Ogs deki krediyi ara sıra kontrol edersek sorun kalmaz, ister ötsün ister ötmesin o zaman

Yorum

Ne demek.
                        Ogs olsun içindede para olsun yeter.
                        Benim ogs kol dayamanın altındaki gözde duruyor.Öyle okusun diye falanda çıkartmıyorum.Onlar uğraşsın para kazanmak kolay değil sonuçta.

Yorum

kgsden kaçak geçtiğiniz de ya da ogs kaydınız olmayıpta ogs den kaçak geçerseniz 115 tl cezası var 2-3 gün içersinde takip edip cezadan kurtuluyorsunuz en azından ben böyle biliyorum

Yorum

ogs ile gecişlerde, kaçak geçis uyarısı veriyorsa yani alarm ötüyorsa, ogs cihaznın okumuyor demektır, plakanız kamera kaydı ile kontrol edlir ve gercekten "plakaya kayıtlı" bi ogs hesabı varsa hesaptan düşülür, ogs hesabınız yeterli değilse cep telefonunuza uyarı mesajı gelir ve ödeme yapmayıp tekrar gecersenı ogs cihazınız ıptal olur, ben cihazımı ayna ile tavan döşemesi arasındaki bosluga, çift taraflı bant ile cama yapıstırdım, 100km hızla gercerken canavar gibi çalısıyor bu arada bi not, ben yakıtımı opetten alıyorum, her 100 liralık yakıt almama, 3 lira ogs hesabıma para yüklüyor, bilgilerinize....

Yorum

opet 100 tl lik yakıta çeyrek bilet de veriyormuş

Yorum

İşleniyor...
                              X