Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yardımm.. 1.6 Dizel manuel insignia sport ve passat comfortline tercihi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yardımm.. 1.6 Dizel manuel insignia sport ve passat comfortline tercihi

Passatta bariz ruzgar sesi var... insugniada da teyp kapali ve kulaginizi verirseniz lastik sesi olabilir
    F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: harunozer59
      sedat bey hangi janttan var sizde fot. var mı? sizde B8 mi var umut bey
      Evet b8 highline.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Aynen bende insignia da rüzgar sesi pek duyamadım ama bence passata gore lastik sesi biraz fazla o da 19 jant etksisi sanırım ince yanak
        1.6 CDTİ SPORT MOHANGAY KAHVE

Yorum

Bence size İnsignia yakışır,o kadar fark vermeyin bence de...
          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Hem insignia sahibi hem Filo sorumlusu hemde şirkette passat kullanıcısı olarak kesinlikle insignia derim.
            İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Orjinal yazı sahibi: harunozer59
              Şu an bendeki durumda aynen sporttan yana Passat 40 yaş üstüne hitap ediyor gibi daha 28 yaşındayız sportif olsun diyelim fakat sport jantları hiç hoşuma gitmedi değiştirmek istiyorum dedim satışçı arkadaşa fakat mümkün değil dedi
              İnsignia Yediden Yetmişe hitap ediyor.Çocuğum 10 yaşında Ben 40'ı devirdim ikimizde Aracımıza muadil düşünmüyoruz. Yakıt konusunda eleştirelere saygı duyarım.Ama tipi hakkında yaş cinsiyet gözetmeksizin herkesin İnsignia diyeceğini düşünüyorum.Ne alırsanız alın sizin için hayırlısı olsun.
              "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Ne insignialar gördüm içerisinde 18 lik, kanı deli akan. Ne 40-60'lıklar gördüm efendi efendi kullanan. Ne hanımefendiler gördüm beyazı da ayrı yakışan.
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Bence de insiginia alın geçin bende de passat b8 var. 1.6 cdti için 2.el konusunda çok değer kaybı yaşanmaz diye düşünüyorum benzinli araçlar gibi dizel insignia yı bende test ettim passatın en büyük artısı daha geniş iç mekan ve bagaj diğer çoğu konuda insiginia daha iyi gibi geldi birde yakıt konusu var hemen hemen aynı yakar gibi sakin kullanımda oda ayrı bir araştırma konusu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                    Ne insignialar gördüm içerisinde 18 lik, kanı deli akan. Ne 40-60'lıklar gördüm efendi efendi kullanan. Ne hanımefendiler gördüm beyazı da ayrı yakışan.
                    Valla bende 2.0Turbo Insignia'ya yazılım yaptıran 55-65 yaş arasında bir abi gördüm Insignia insanı gençleştiriyor
                    InsigniaTEAM

Yorum

tabiiki insignia
                      2011 1.6 t edition elegance+sunroof+navi+carbon siyah SATILDI
                      2014 1,6 ecoboost 182  ford kuga selective +panoramik cam tavan+tekno paket+navigasyon paketi

Yorum

[quote=Funkyair ]
                        Bu mahalle tercihini çoktan yapmıştır
                        Sport hayırlı olsun
                        [/quote
                        Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                        Bu mahalle tercihini çoktan yapmıştır
                        Sport hayırlı olsun
                        Konu kapanmıştır....

Yorum

Açıkçası manuel comfort +sunroof Passat 108 bin tl beni zorlayacak .. İnsignia ile aralarında 10 bin tl den fazla fark var şu an bu paraya alınabilecek en iyi araç sanırım insignia..Bu 10 binlik farkı ödemeye değer mi Passat için işin orasındayım açıkçası.. 2.el olayına gelince insignia nin 2. elinin düşük olması 1.6 dizel ve otm olmaması.Malum 1.6 turbolarda oldukça yüksek beygirli insanlar yakıt korkusu olduğu için çekingen kalıyorlar.EE malum dünyanın en pahalı benzini bizde ... Zaten ODD verilerine baktığımızda eylül 130 satan insignia 650 lere çıkmış bu 1.6 dizel motordan sonra.Bir başka konu ise İnsignia nın 2017 de yeni kasaya geçeceği ile ilgili zaten yeni kasaya geççmiş olduktan sonra dolu modeli 120 bin tl den aşağı olmayacaktır ki bu da beni çok fazla aşıyor açıkçası.Forumdaki arkadaşların düşüncelerini almadan once kafamda %51 Passat %49 insignia vardı sanki şimdi tam tersi oldu.Aradaki 10 bin den fazla fark az da değil. Fikirleriniz için teşekkürler

Yorum

merhaba, araçlar için hangi bayiiden fiyat aldınız acaba?
                            İnsignia 1.6 Cdti MT6 Sport Beyaz

Yorum

Passatla insignia kıyaslanamaz bence, cc deseniz olabilirdi. Opelin dizel motorları tutuluyor, değer kaybı yaşamazsınız.
                              İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
                              Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

selamlar.. birçok bayii den fiyat aldım açıkçası aklımda kalanlar.. Balkan,odak,gerçek,atm,kale

Yorum

İşleniyor...
                                X