Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yardımm.. 1.6 Dizel manuel insignia sport ve passat comfortline tercihi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yardımm.. 1.6 Dizel manuel insignia sport ve passat comfortline tercihi

Selamlar arkadaşlar...

Yakın zamanda araç almayı düşünüyorum geçtiğimiz hafta 24 saat test sürüşü yaptım insignia ile açıkçası beni olumlu yönde şaşırttı. Astra h kullanıyorum şuan aynı zamanda ailede J kasa da mevcut.Opel deyince akıla gelen sert süspansiyon kalmamış artık..Kısaca olaya girmek istiyorum..

Passat comfort _ sunroof + ön led farlar 108 bin tl
    İnsignia sport_ 98 bin tl fiyat aldım... Cosmo manuel + sunroof 96 bin tl ama araç bulmak zor dedi bayii zaten 2 bin tl sport a geçmek için daha mantıklı gibi

İKi araç arasında kaldım açıkçası deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim... Saygılar
    1.6 CDTİ SPORT MOHANGAY KAHVE

Ynt: Yardımm.. 1.6 Dizel manuel insignia sport ve passat comfortline tercihi

Bu mahalle tercihini çoktan yapmıştır
    Sport hayırlı olsun

Yorum

DSG olmayacaksa Passat'ın genişlik dışında çok bir avantajı yok kesinlikle 10 bin tl fazla vermeyin passat sahibi olarak söylüyorum
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Şu an bendeki durumda aynen sporttan yana Passat 40 yaş üstüne hitap ediyor gibi daha 28 yaşındayız sportif olsun diyelim fakat sport jantları hiç hoşuma gitmedi değiştirmek istiyorum dedim satışçı arkadaşa fakat mümkün değil dedi

Yorum

Hasan bey nerelerdesiniz Passat la ilgili geri dönüşleriniz nasıl peki? ben otm test sürüşü yapmıştım ama kısa olduğu için birşey anlaşılmadı

Yorum

Abi biz alalı da çok değil 2 ay kadar oldu, Passat gerçekten sessiz, konforlu, geniş güzel bir araç. Ben de uzun süre Insignia kullanmadım ama 24 saatlik testte görebildiğim kadarıyla çok çok geniş bir iç mekan istemiyorsanız Passat'ı aratmıyor, flexride olursa 19 jantlara rağmen Passat kadar konforlu fakat sadece biraz iç mekan daha gürültülüydü ama kesinlikle rahatsız edici düzeyde değil. Dsg bence Passat'ın en büyük artısı, siz de manuel düşünüyormuşsunuz o yüzden çok fark kalmıyor Insignianın yol tutuşu gerçekten çok daha iyi hissettiriyor ufak tefek eksiklerini örter
            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İnsignia alip birde flexride ekleyip virajların taşına bakın Passata hiç bulasmayin. Tamam güzel araba ama ruhsuz araba insignia nin kendine ait bir ruhu var kesinlikle.
              İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Flexride ekletemicem sanırım maks çıkabildiğim noktaya çıktım zaten gönül daha dolusunu ister tebi ama malesef.. 2 çocoğum var onlar için arka kısım yeterli gelir diye düşünüyorum Passat ve insignia yol sesi alma konusunda en çok merak ettiğim çok fark var mı açıkçası artık konforlu bir araç istiyorum rüzgar ve yol sesi az olsun. :Mevcut aracımda astra h kütük gibi amortisör var bundan şikayetçi olduğum için biraz daha konfor arıyorum açıkçası

Yorum

Bu arada aynı konuyu Passat türkiye forumuna da açtım bakalım digger Passat sahibi arkadaşların fikirleri ne yönde

Yorum

Orjinal yazı sahibi: harunozer59
                    Şu an bendeki durumda aynen sporttan yana Passat 40 yaş üstüne hitap ediyor gibi daha 28 yaşındayız sportif olsun diyelim fakat sport jantları hiç hoşuma gitmedi değiştirmek istiyorum dedim satışçı arkadaşa fakat mümkün değil dedi
                    Alacaksan al bende 19" orjinal GM stil paketteki jantlar var değişebiliriz

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Passat rüzgar sesini çok alır,insignia daha başarılı bu konuda.Sport alıp geçin,ben de bir passat sahibi olarak insignia tavsiye ediyorum.
                      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                      2.0 CDTI
                      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

sedat bey hangi janttan var sizde fot. var mı? sizde B8 mi var umut bey

Yorum

Orjinal yazı sahibi: harunozer59
                          sedat bey hangi janttan var sizde fot. var mı? sizde B8 mi var umut bey
                          Bu jantlar
                          http://i.hizliresim.com/yonZ10.jpg
                          Yada 18" jantlarım şu an aracımın üzerindeki standart cosmo jantı ve lastikleri sıfır profil resmimdekiler

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

aracı alabilirsek konuşuruz bu olayı

Yorum

Passat forumundaki arkadaşlarda insigniayı çok beğenmişler düşünceleri bu yönde kendilerininde

Yorum

İşleniyor...
                              X