Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Hakkında birkaç soru

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia Hakkında birkaç soru

Orjinal yazı sahibi: aton1981
    İnsignia' nın ölüsü yeter diyecektim ama demiyorum. Forum' dan murat arkadaşımıza burada bir araca baktım.
    Araç rezaletti. 50 ile bile yolda geziyordu. Düz gidemiyordu. Turbo kaçırıyor, ve milinden baya pervane sesi geliyordu. Her vites değişiminde araç yığılıyordu.
    Airbag açmış ve boyanmıştı konsol ve dreksiyon önü. Çekiş zaten yoktu. Atmosferiğe dönmüştü. Motor içi her yanı kireç lekesi gibi olmuştu, yani hararetin daniskasını yapmış araç. Araçta LPG vardı.
    Bu yorum beni çok korkuttu şahıslamı ilgili bir durum bu ?
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Selçuk beye katılıyorum ama airbag açıldığına göre önden sağlam darbe almış araç. Expertiz raporlarında çıkmış olması lazım?
      2011 1.6T Cosmo + Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
        İnsignia' nın ölüsü yeter diyecektim ama demiyorum. Forum' dan murat arkadaşımıza burada bir araca baktım.
        Araç rezaletti. 50 ile bile yolda geziyordu. Düz gidemiyordu. Turbo kaçırıyor, ve milinden baya pervane sesi geliyordu. Her vites değişiminde araç yığılıyordu.
        Airbag açmış ve boyanmıştı konsol ve dreksiyon önü. Çekiş zaten yoktu. Atmosferiğe dönmüştü. Motor içi her yanı kireç lekesi gibi olmuştu, yani hararetin daniskasını yapmış araç. Araçta LPG vardı.
        Aracın sahibi bile bu kadar kusuru olduğunu bilmiyordur. Allah böyle araçlardan korusun hepimizi.Yıllarca çalışıp borç harçla araba sahibi hayali kuruyoruz.Markasına güvenip teknik bilgi olmadan böyle bir aracı alsak herhalde araca binmekten soğuruz.
        "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

İşleniyor...
        X