Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Hakkında birkaç soru

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia Hakkında birkaç soru

Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni üye oldum kısmetse insignia alarak aranıza katılmayı düşünüyorum.. boyasız, max. 30-35 bin km'de, sunrooflu ve manuel vites insignia arıyorum. Bilgi sahibi arkadaşlara birkaç sorum olucak

1) Bildiğim kadarıyla insignialarda "Cosmo" en dolu donanım. Fakat ilanlardaki bazı Cosmolarda mercekli far yok. Diyelim ki ben bayiye gidip sıfır araç cosmo sipariş ettim, mercekli far opsiyonel mi geliyor? Bir de her farı mercekli araç "AFL" isimli sisteme sahip mi?

2) Forumda 2. el insignia bakarken direksiyon simidine bakılması gerektiğini okumuştum yanlış hatırlamıyorsam, yıpranmamış olması gerektiği yazıyordu. 2. el bakarken başka nelere dikkat etmeliyim, insigniaya mahsus hususlar var mıdır?

3) Dediğim gibi hatasız 30-35 bim km'de (tercihen sunrooflu) manuel vites bir insignianın piyasası sizlerce nedir? 54 binden 65 bine kadar bir skalası var, bu aralık bana çok mantıklı gelmedi açıkcası.

Çok teşekkür ederim şimdiden
    2011 1.6T Cosmo + Sunroof

Ynt: Insignia Hakkında birkaç soru

Cosmolarda mercek far var. Cosmo ilanı açıp halogen farlı insignialar Cosmo değildir.

Emin değilim, 1.4 T lerdeki mercekli farlarda AFL özelliği yok. Kullananlar daha iyi bilir.

Direksiyon bakılabilir. Ama ksıtas değildir. Kılıfla kullanan var ben gibi. Sonradan değiştiren de var. Nispeten de olsa genel olarak ikinci el araç alımında dikkat edilecek prosedürlere dikkat ediniz.

İnsignia fiyat aralığı çok garip bir araç. Stil jant + sunroff aracı 55 bin TL ye alıp, 57 bin TL ye sattım. Tabi masrafım oldu. Şu an daha pahalıya bile satılabilir. Kısaca, tutturabildiğinize.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

1-Cosmo ise AFL standarttır.Merceksiz olanlar edition pakettir ve art niyetli ilanlardır.Bilmeyen müşteriyi kandırabilirler.
      2-Sadece direksiyon değil her tarafına bakılması gerekiyor araç bir bütündür.Direksiyon aşınması genelde yüksek km lerde oluştuğu için o şekilde söylenmiş olabilir.
      3-İyi araç iyi fiyata satılır çok düşük yada çok yüksek fiyatlılardan kaçınmak lazım Orta değerde fiyatı olan araçlardan temiz olana yönlenmek en mantıklısı.Alırken 2-3 bin fazla verip dertsiz binmek gerek.
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

1.4 t lar icin şunu söyleyebilirim.. 2013 ve sonrası makgajlı kasalarda mercekli far var fakat AFL ozelligi yok.. 2013 ve öncesi eski kasa diyelim edition elegance +yeni still paketlerde mercekli far ve AFL özelliği olanlar var.. 1.6 T ların sadece cosmo paketinde AFL var.. Birde bunların dışında sonradan mercekli far taktıran AFL özelliği olmayan araclarda var..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

edition' pakete mercekli far takılıp cosmo diye satanlara da dikkat.
          Cosmolarda yarı deri koltuk ve arka kapılarda makam perdeleri standarttır. Onları kolay kolay değiştiremezler.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

çok tşkler arkadaşlar.

peki vites kolunun altında joystick gibi bir kumanda var, o alet nedir? neye yarar? cosmoların hepsinde yok, sanırsam opsiyonel bi ekpiman.

Yorum

O joystick in adı Turn push.. evet opsiyonel.. aractaki cogu multimedya özellikleri kumanda edebiliyorsunuz.. cd 400 olan araclara sonradan takilabiliyor..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Murat hocam teşekkür ederim.

Yorum

Flexiride te flexiride dadından yenmiyo

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                    Flexiride te flexiride dadından yenmiyo

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Arkadaşlar kısmetse bu hafta insigniamı alacağım artık alternatiflerimi 3'e düşürdüm, sizlerin de önerilerini almak isterim.

1) 2009 1.6 cosmo 25.000 kmde. AFL+flexiride+sunroof+deri koltuk+navigasyon+turn push kısacası araç full+full. füme renkte. birinci tercihim bu ama satıcı kaparo aldığını söyledi, muhtemelen satılır bu araç.

2) 2011 1.6 cosmo 41.000 kmde. AFL+sunroof var navigasyon yok. siyah renkte.

3) 2011 1.6 edition 44.000 kmde. Bu da siyah ve Sunroof+navigasyon var, AFL far yok ve forumdan araştırdığım kadarıyla mercek far da takılsa cosmo değilse araca AFL özelliği kazandıramıyoruz.

3 araç da aynı fiyatta ve hasarsız boyasız, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yorum

2
                        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

1 olmadı 2

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

1 yada 2 ikisinin artıları var.. birinde km düşük ve flexi var digerinin km fazla model yüksek... tercih sizin..

Yorum

İnsignia' nın ölüsü yeter diyecektim ama demiyorum. Forum' dan murat arkadaşımıza burada bir araca baktım.
                              Araç rezaletti. 50 ile bile yolda geziyordu. Düz gidemiyordu. Turbo kaçırıyor, ve milinden baya pervane sesi geliyordu. Her vites değişiminde araç yığılıyordu.
                              Airbag açmış ve boyanmıştı konsol ve dreksiyon önü. Çekiş zaten yoktu. Atmosferiğe dönmüştü. Motor içi her yanı kireç lekesi gibi olmuştu, yani hararetin daniskasını yapmış araç. Araçta LPG vardı.

Yorum

İşleniyor...
                              X