Duyuru

Collapse
No announcement yet.

THY. 75000 oldu :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• THY. 75000 oldu :)

Merhabalar bugün yarın 75000 bakımına gideceğim suan 74100km de aracım extra debriyaj balatası açmışken sıkıntı varsa volanıda değiştirme niyetindeyim ufak tefek şeylerde var 75binde yapılacak işlemler nelerdir? birde bu debriyaj seti vs içinde hali hazırda devam eden opelfix var zannedersem 5yaşında araçlar içinde bildiğim perşyodik bakım 249tl durumu var bunları kullanarak epey bi indirim alabilirim düşüncesindeyim. Ancak debriyaj baskı işin içine girince garantisi olmayan aracın yetkilimi servisemi götürülmesi özel servisemi sorusu kafamı kurcalıyor.
    Yetkili servis olarak gidebileceğim samsun reis ve çorum giray var tercihim samsundan yana ama önerilerinizi değerlendirebilirim. Özel servis içinde ihtiyacım oldugunda oksijen sendörü için yetkili servisle aynı parayı isteyen çorum özşen var.
    Samsun reiste 60000 bakımında ki 62bin küsürlerde yapılmıştı orjinal gm yag koymuslardı arada kontrol ediyorum yağ 11000-12000km aralığında ve suanki rengi ve akışkanlığı beni çok rahatsız etti bu yağ 15000km gidermi diye aklımda deli sorular. dknow Bu sefer kendim mobil1 esp 0w40 alayım diyorum güvenerek yağ alabileceğim bi internet sitesi varmı kullandığınız. Opelgm sitesinde görmüştüm sanki son çare ordan alcam 4lt 104tl 1lt ise 36tl olması lazım opelgmde.
    2010 INSIGNIA SEDAN COSMO 1.6T 180HP MT6

Ynt: THY. 75000 oldu

5 yaş indirim opel fix kampanyalarından faydalanın karlı çıkarsınız

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Kampanya güzel bence de kaçırmayın. 249₺ bakım yaptırdım kafam rahat yağ gm kondu 5w-30 su anda bir sıkıntı yok.

Yorum

249 tl bencede uygun özel servisler o fiyatlara yapıyor zaten birde yağsız fiyatını soracagım ama onu kampanyaya sokmazlar herhalde. Ayrıca opelfix kampanyasının baya karlı olacağı konusunda hemfikirim fatih bey
        2010 INSIGNIA SEDAN COSMO 1.6T 180HP MT6

Yorum

İşleniyor...
        X