iyi akşamlar.. arkadaşlar haftasonu piknikte araçta müzik dinledik ve akü basmadı sonrasında.bizde takviye yaptık çalıştırdık. ertesi gün kumandadan kapıları kilitledim uzun basıp camları kaldırdım ama aynalar katlanmadı.. sonrasında aküyü söküp taktım durum değişmedi.. içeriden manuel olarak aynalar katlanıyor ama kumandadan katlanmıyor. aracım cosmo. aklıma sigorta atmış olabileceği geldi ama sanayide herhangi birine sormadım henüz.. ne olabilir arkadaşlar sıkıntı? birde haftasonu turbo hortumu yerinden çıkmış az daha motoru kucağımıza alıyorduk.aracın altı komple yağ oldu 3,5litre yağ ekledik.. bu turbo hortumunu nereden temin edebiliriz uygun fiyata? servis 300tl dedi..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yan aynalar kumandadan katlanmıyor yardım arkadaşlar..
Collapse
X
-
Ynt: yan aynalar kumandadan katlanmıyor yardım arkadaşlar..
Config ekranından ayarları kontrol edebilirsiniz. "Kumandadan aynaların açılması" veya "kilit tuşuna iki kez bastığında yapılacak işlem" bunlara benzer bir ayar olmalı.
Ek Bilgi: Edition Elegance modellerinde kumanda üzerindeki kilit tuşuna ikinci kez ve uzun bastığınızda 4 cam birden kapanır, açma tuşuna uzun bastığınızda ise 4 cam birden açılır. Cosmo donanımlarda ise aynalarda otomatik kapanır. Sunroof olan modeller de camlar gibi sunroof kapanır.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Uğur KConfig ekranından ayarları kontrol edebilirsiniz. "Kumandadan aynaların açılması" veya "kilit tuşuna iki kez bastığında yapılacak işlem" bunlara benzer bir ayar olmalı.
akü bağlantısı kesildiyse, araç ayarları sıfırlanmıştır muhtemelen.
İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bgmeuiyi akşamlar.. arkadaşlar haftasonu piknikte araçta müzik dinledik ve akü basmadı sonrasında.bizde takviye yaptık çalıştırdık. ertesi gün kumandadan kapıları kilitledim uzun basıp camları kaldırdım ama aynalar katlanmadı.. sonrasında aküyü söküp taktım durum değişmedi.. içeriden manuel olarak aynalar katlanıyor ama kumandadan katlanmıyor. aracım cosmo. aklıma sigorta atmış olabileceği geldi ama sanayide herhangi birine sormadım henüz.. ne olabilir arkadaşlar sıkıntı? birde haftasonu turbo hortumu yerinden çıkmış az daha motoru kucağımıza alıyorduk.aracın altı komple yağ oldu 3,5litre yağ ekledik.. bu turbo hortumunu nereden temin edebiliriz uygun fiyata? servis 300tl dedi..
bilen varsa açıklayabilir mi
Yorum
-
evet arkadaşlar haklıymışsınnız akü kutupbaşını çıkarınca sıfırlamış ayarları araba. tekrar düzelttim. yardımlar için teşekkürler. bu arada turbo yağ çıkış borusu zaten orijinal değilmiş. bu siteye daha önce üye olmuş birinden almıştım arabayı ve oraya idareten bir boru takmışlar ve bende yaklaşık 9-10bin km bu şekilde kullanmışım. şimdide internetten araştırıyorum hartumu ve fiyatını. servis 300tl dedi ve bana pahalı geldi.. daha önce okuduklarım çerçevesinde o paralar olmaması lazım..ama o borunun çıkması sonucu haftasonu gerçekten arabanın motorunu kucağa alıyorduk nerdeyse. tam 3,5litre yağ ilave ettik araca.. ve aracın altı komple yağ oldu. temizlettik serviste..
Yorum
-
ben hortumunn nasıl çıktığını bilmiyorum. o şekilde kullandım hep aracı ve bu sorundan sonra anladım borununda orijinal olmadığını..aldığım arkadaş sanki biraz hor kullanmış aracı.. muhtemelen forumda kendisini tanıyanlar vardır. istanbul aracıydı aracım..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bgmeuben hortumunn nasıl çıktığını bilmiyorum. o şekilde kullandım hep aracı ve bu sorundan sonra anladım borununda orijinal olmadığını..aldığım arkadaş sanki biraz hor kullanmış aracı.. muhtemelen forumda kendisini tanıyanlar vardır. istanbul aracıydı aracım..
Yorum
Yorum