Duyuru

Collapse
No announcement yet.

nedir bu wv

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• nedir bu wv

herkese merhaba iyi akşamlar
    abilerim kardeşlerim 2 haftadır foruma giremiyordum ülkemizde yapılan G20 zirvesinde görev almışdım nihayet dün itibari ile geldim
    görev aldığım yer üst düzey devlet yetkililerinin geçiş ve kontrol edildiği yerdi
    asıl konuya gelecek olursam bulunduğum yerden 7/24 sayısız araç geçiyordu ilgincime giden tarafı ise bu araçların %70 i wolksvagen passatdı
    nedir arkadaş bu bizim wolksvagen çektiğimiz bütün kamu araçlarından tutun koruma araçlarına kadar aynı model hay maşallah
    % 20 lik kısım da tabiki de mercedes S class
    ve arada da mondeo vardı
    yani demek istedğim ülkemiz wolksvagen e baya bi yatırım da bulunuyor ve piyasasının neden bu kadar canlı olduğu birkez daha ortaya koymuş oluyoruz
    şunu da belirteyim ki gördüğüm bütün polis araçlarıda corollaydı
    bir tane bile koruma aracı yada makam aracı olarak kullanılan insignia göremeden geldim

Ynt: nedir bu wv

Bedava Veriyor Olmasınlar??

Yorum

Bizim makam arabasi insignia o yeter gerisi boş mercedes normal günlerde kullanıyoruz
      2015 leon fr

Yorum

Geçenlerde kadir topbaşı gördüm, 2 tane siyah opc ile geldi
        2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Bazı koruma araçları insignia ama çok değiller çünkü diğer araçlar yetişemiyormuş şaka bir yana vw pazarlama stratejisi gerçekten başarılı bu yüzden sonucun böyle olması normal

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bunlardan ikisi olmasın. http://youtu.be/Iaua8Sr2aLU

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Ben İstanbul da görüyorum. Simsiyah cam ile harika duruyor. Bırak çoğunluk olsun ww. Araçlarımız harika.
              "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Iki sebebi var bence.
                1. Ego tatmini
                2. Harcanan devletin parası kendi paraları degil.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                  Bedava Veriyor Olmasınlar??
                  büyük ihtimalle

Yorum

Sorun o değil.Ülkeye çivi çakmadığı için eleştirilen bir firmanın araçlarının kamuda yer alması en büyük çelişkidir.Neyse devlet yetkililerinin bir bildiği vardır umarım.Yoksa bu firmalar biz bu kafayla devam ettikçe ülkemize bir kuruş para harcamayacaktır.Burda pazarlama stratejisinden çok kim kimin adamı ona bakmak lazım demek istediğimi anlamışsınızdır ..
                    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Bence tek sebep hükümete olan yakınlık

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Geçen hafta perşembe günü başbakanın konvoyu denk geldi. konvoyda 2 tane yeni kasa insignia vardı. Passatın yeni kasası yoktu. 91-97 yılları arasında mecliste mercedes makam araçları haricinde geri kalan araçların çoğu vectraydı. Passatın adını bile çoğu kişi bilmezdi. vectra c kasayla pazarı kaybetti. insignia ile toparlanmaya çalışıyor.
                        İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

İşleniyor...
                        X