Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bir yıldız doğabilir

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• bir yıldız doğabilir

abiler bende astra 1.6 cdti sport +still paket kırmızı araç var.geçen ocakta sıfır almıştım şuan 11.500 kmde eniştemde ise 1.6 156 hp 2012 c180 avantgarde donanım beyaz makyajlı kasa var.araç 95.000 km de ve ufak çiziklerden dolayı bir kaç boya var ama tamamen temiz zaten km si de istanbul samsun arası oldu.aracın lastikler sıfır ve bakımları yapılmış .sizce benim aracı satıp bu aracı almaya değer mi yılda yaptığım km max 15 bin.mercedese vericeğim fiyat sizce ne olmalıdır ben temiz olduğu ve bildiğim araç olduğu için max 84 diye düşünüyorum araçta sunroof ve xenon farlar yok. sizin gibi abilerin benim için görüşleri önemli
    2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
    2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Ynt: bir yıldız doğabilir

Bence hiç gereği yok.. sıfır km aldığın 11500 km deki araca binilir..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Bence de bin arabana,gerek yok...
      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Değişime hiç gerek yok senin aracın daha çok yeni, mercedesi amg alırsın ihihi
        2016 w205 AMG

Yorum

Fiyat yuksek ederi max 75 bin tl suan 12 model 90 bin kmde ki amg paketler 85-90 civarı boyalı olanları
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Xenonsuz saneufsuz mercedes olmazki gerek yok bence. Alacaksan git yeni astra al
            F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
              Xenonsuz saneufsuz mercedes olmazki gerek yok bence. Alacaksan git yeni astra al
              Tamamen katılıyorum premium alacam diye en boşlarını alıyorlar sonrada çakma gibi görünüyor, bende aynı hatayı yapmıştım sonu pişmanlık

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
              X