abiler bende astra 1.6 cdti sport +still paket kırmızı araç var.geçen ocakta sıfır almıştım şuan 11.500 kmde eniştemde ise 1.6 156 hp 2012 c180 avantgarde donanım beyaz makyajlı kasa var.araç 95.000 km de ve ufak çiziklerden dolayı bir kaç boya var ama tamamen temiz zaten km si de istanbul samsun arası oldu.aracın lastikler sıfır ve bakımları yapılmış .sizce benim aracı satıp bu aracı almaya değer mi yılda yaptığım km max 15 bin.mercedese vericeğim fiyat sizce ne olmalıdır ben temiz olduğu ve bildiğim araç olduğu için max 84 diye düşünüyorum araçta sunroof ve xenon farlar yok. sizin gibi abilerin benim için görüşleri önemli
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bir yıldız doğabilir
Collapse
X
-
Ynt: bir yıldız doğabilir
Fiyat yuksek ederi max 75 bin tl suan 12 model 90 bin kmde ki amg paketler 85-90 civarı boyalı olanlarıBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Ynt: bir yıldız doğabilir
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Xenonsuz saneufsuz mercedes olmazki gerek yok bence. Alacaksan git yeni astra al
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
Yorum