Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 turbo (180hp) son hız

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 turbo (180hp) son hız

Merhabalar bugün lastik havamı falan kontrol ettim çevre yolunda biraz denemek istedim çıktım otobana yapıştırdım gaza resmen zevkten çıldırdım 5. vites 231di belki daha da giderdi 6ya aldım 238e kadar o kadar seri çıktı ki bmw 5.28 falan da kullandım ona bin basar cinstendi 238le giderken önümde 5 km otoban vardı ve &4-5 eğim çıktım ve araçta 4 litrelik falan benzin vardı benzin ışık yanıyodu ama ibre dijital hızı gösterecek kadar benzini vardı hızım git gide düştü 237 - 236 -235 oldu en son sabit 235le gittim çektim gazdan moralim bozuldu sizce biraz daha benzin olsa en son kaçı görürdü sonuç değişir miydi çok merak ettim bi 255/260 falan olsa valla çok mutlu olurdum
    2010 İnsignia 1.6 turbo

Ynt: 1.6 turbo (180hp) son hız

% 4-5 egim * yanlis yazmisim
    bir de duz yol surati stock 1.6 turboda 255-260 mı onu sormak istedim
    2010 İnsignia 1.6 turbo

Yorum

Evet,250-260.arası hız yapar.
      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

2015 leon fr

Yorum

İki hafta önce bastım 262km son hiz yaptım birazda video çektim
          2015 leon fr

Yorum

clapclap clapclap clapclap hiho hiho hiho
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Ankarada duz yol yok olunca da radar koyuyolar sagolsunlar police Ama en kisa surede tekrarliycam benzin varken sizce % 4-5 eğimi olan yolda yokuş çıkarken 238 gormesi iyi mi kesin 260la kapatirim diye çıktım içimde kaldı
              2010 İnsignia 1.6 turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canztrk
                Ankarada duz yol yok olunca da radar koyuyolar sagolsunlar police Ama en kisa surede tekrarliycam benzin varken sizce % 4-5 eğimi olan yolda yokuş çıkarken 238 gormesi iyi mi kesin 260la kapatirim diye çıktım içimde kaldı
                Abicim aman dikkat. :Henüz çok gençsin. Hız yerinde güzel ve heyecanlı ama bazı heyecanlarda nadiren yaşansın lütfen...
                Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

5 viteste 250 leri görürsün alttan iyi hazırlaman lazım ama bu hızları yapacağım diyede zorlama hız için herşey önemli hava durumu yakıt oktanı aracın eipmanları vs...

yüksek hız yapmak amacınız olmasın yaptığını bilin yeter.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
                    Orjinal yazı sahibi: canztrk
                    Abicim aman dikkat. :Henüz çok gençsin. Hız yerinde güzel ve heyecanlı ama bazı heyecanlarda nadiren yaşansın lütfen...
                    Haklısın abi bi deneyelim dedim yol da boştu ben de size katılıyorum bu konuda
                    2010 İnsignia 1.6 turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      5 viteste 250 leri görürsün alttan iyi hazırlaman lazım ama bu hızları yapacağım diyede zorlama hız için herşey önemli hava durumu yakıt oktanı aracın eipmanları vs...

Fatih abi aracı aldığımiz abi ben 200ü geçmedim zorlamadım öyle dedi zamanla basa basa açılma gibi bi durum olur mu acaba 238e çıkışı çok seriydi ama limitor varmis gibi kaldi en az 100 liralik benzin alıp deniycem bi dahakine yol bos olursa bunda cidden son benzinle yaptim belki sonuc degisir
                      2010 İnsignia 1.6 turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX

aracın kapasitesini bilinmesi ve araç hakimiyetinin sürücü tarafından saglanabilmesi lazım. Arać sizi degil siz aracı kullanmalısınız.

Yorum

İşleniyor...
                        X