Merhabalar bugün lastik havamı falan kontrol ettim çevre yolunda biraz denemek istedim çıktım otobana yapıştırdım gaza resmen zevkten çıldırdım 5. vites 231di belki daha da giderdi 6ya aldım 238e kadar o kadar seri çıktı ki bmw 5.28 falan da kullandım ona bin basar cinstendi 238le giderken önümde 5 km otoban vardı ve &4-5 eğim çıktım ve araçta 4 litrelik falan benzin vardı benzin ışık yanıyodu ama ibre dijital hızı gösterecek kadar benzini vardı hızım git gide düştü 237 - 236 -235 oldu en son sabit 235le gittim çektim gazdan moralim bozuldu sizce biraz daha benzin olsa en son kaçı görürdü sonuç değişir miydi çok merak ettim bi 255/260 falan olsa valla çok mutlu olurdum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6 turbo (180hp) son hız
Collapse
X
-
Ynt: 1.6 turbo (180hp) son hız
Ankarada duz yol yok olunca da radar koyuyolar sagolsunlar police Ama en kisa surede tekrarliycam benzin varken sizce % 4-5 eğimi olan yolda yokuş çıkarken 238 gormesi iyi mi kesin 260la kapatirim diye çıktım içimde kaldı2010 İnsignia 1.6 turbo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: canztrkAnkarada duz yol yok olunca da radar koyuyolar sagolsunlar police Ama en kisa surede tekrarliycam benzin varken sizce % 4-5 eğimi olan yolda yokuş çıkarken 238 gormesi iyi mi kesin 260la kapatirim diye çıktım içimde kaldıMondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
5 viteste 250 leri görürsün alttan iyi hazırlaman lazım ama bu hızları yapacağım diyede zorlama hız için herşey önemli hava durumu yakıt oktanı aracın eipmanları vs...
yüksek hız yapmak amacınız olmasın yaptığını bilin yeter.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: drdilmenOrjinal yazı sahibi: canztrkAnkarada duz yol yok olunca da radar koyuyolar sagolsunlar police Ama en kisa surede tekrarliycam benzin varken sizce % 4-5 eğimi olan yolda yokuş çıkarken 238 gormesi iyi mi kesin 260la kapatirim diye çıktım içimde kaldı2010 İnsignia 1.6 turbo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomX5 viteste 250 leri görürsün alttan iyi hazırlaman lazım ama bu hızları yapacağım diyede zorlama hız için herşey önemli hava durumu yakıt oktanı aracın eipmanları vs...
yüksek hız yapmak amacınız olmasın yaptığını bilin yeter.2010 İnsignia 1.6 turbo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomX5 viteste 250 leri görürsün alttan iyi hazırlaman lazım ama bu hızları yapacağım diyede zorlama hız için herşey önemli hava durumu yakıt oktanı aracın eipmanları vs...
yüksek hız yapmak amacınız olmasın yaptığını bilin yeter.
Yorum
Yorum