nasıl araçtan memnunmusunuz peki? ilk başta cosmo bakıyordum ben bir de fiyat aldım sport ile arasında 2 bin l varmış sport daha mantıklı ama koltuklar yarı deri olsaymış bence daha iyi olacakmış.Cosmo ile arasında koltuk açısından söylüyorum konfor farkı var mı?
nasıl araçtan memnunmusunuz peki? ilk başta cosmo bakıyordum ben bir de fiyat aldım sport ile arasında 2 bin l varmış sport daha mantıklı ama koltuklar yarı deri olsaymış bence daha iyi olacakmış.Cosmo ile arasında koltuk açısından söylüyorum konfor farkı var mı?
araçtan memnunum ki eski bir 180 lik kullanıcısı olarak gidişi tatmin edici ,cosmo dan daha dolu araç ve koltuğu eğer astar sport donanımına bindiyseniz aynı onun koltukları gibi insanı sarıyor ve yanal desteği insanı rahat ettiriyor artı olarak baldır desteği var ki uzun yolda gerçekten çok büyük rahatlık sağlıyor,cosmo koltuğu parçalı deri ile çekici görünüyor ama ben pek sevmiyorum çünkü yıpranma kumaş ve deri arasında farklı olacağından ileride iyi görünmez kanımca.
Yorum