Duyuru

Collapse
No announcement yet.

6 günlük 1.6 cdti insignia deneyimim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 6 günlük 1.6 cdti insignia deneyimim

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Bende dün İnsignia ile 24 saat kampanyası kapsamında 1.6 cdti otomatik test etme imkanı buldum. Araçta olabilecek tüm donanımlar vardı ve bunların en olmazsa olmazı flexride şasi sistemi. Sport modda yol tutuşu ile ve tour modda konforuyla harika bir özellik. Birde adaptif hız sabitleyici trafiğin olduğu zamanlarda tadından yenmeyecek derece güzel bir donanım. Siz sadece direksiyonu tutmanız yeterli. Yaklaşık 160km yol yaptım ve bu arada dur kalk trafik ve otobanda sürme imkanım oldu. Yakıt olarak karma kulanım 8.1 lt gösterdi fakat pompa ölçümü 10 lt nin altında çıkmadı. Performans 1.6 dizele göre güzel fakat insignia nın o görüntüsüne göre çok yavaş bir araba. Otobana çıkışta denk gelen 1.2 tsi polo bile sizi geçebiliyor. Bana olumsuz olan bir kaç yanı vardı.1- performansı ( görüntüsüne göre az 2- Ön konsoldan, sunroof tan, arkadan ama nereden geldiğini anlamadığım gıcırtı ve kapıdan gelen gıcırtı sesi. 3- Otomatik vites geçişleri kendini çok hissettiriyor. 4- Bu tamamen göreceli bişey, motor sesi çok iğrenç...

Yorum

aracı bende 24 saat kullandım 250 km de 6,7 lt yakıt ortalaması vardı. Performansı bence gayet iyiydi. 1.2 tsi polonun bu aracı geçmesi çok zor. Ben araçta herhangi bir garip ses duymadım. vites geçişleri makul seviyede sarsıntı veriyor. rahatsız edici değildi. motor sesi bir garip sadece. en azından pancar motoru gibi çalışmıyor. Islık sesi gibi bir ses geliyor ama çokta rahatsız etmiyor. genel olarak fiyatına göre harika bir araba.
      İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

0-50 de polo geçer.Kasamız ağır.Bırakın poloyu Şahin bile geçer. Ama bu genel performans için gösterge değil.Sprint Booster bu araçlara şart.En azından manen rahatlatıyor. Benim araçta panoramik cam tavanlı.Çıtırtı sesi nedense oluyor.

"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Selamlar aracınız hayırlı olsun öncelikle..Araç manuel mi otm mi? ve hangi donanıma sahip.Bende manuel cosmo sunroof istiyorum ama şuan manuel cosmo sunroof Türkiye de olmadığını belirttiler bayiiler.
          Açıkçası Dizel manuel comfortline Passat ile arasında kararsız kaldım ne yapacağımı bilemiyorum şuan
          1.6 CDTİ SPORT MOHANGAY KAHVE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: harunozer59
            Selamlar aracınız hayırlı olsun öncelikle..Araç manuel mi otm mi? ve hangi donanıma sahip.Bende manuel cosmo sunroof istiyorum ama şuan manuel cosmo sunroof Türkiye de olmadığını belirttiler bayiiler.
            Açıkçası Dizel manuel comfortline Passat ile arasında kararsız kaldım ne yapacağımı bilemiyorum şuan
            teşekkürler aracım sport otomatik + çevre görüş 2 paketli ,sadece şunu söyleyeyim okadar fark verip passat bakmazdım manuel güzel ama eğer şehir içi kullanımınız çok ise bence otomatik kullanın ,keyfine varınca birdaha manuel aramazsıznız
            insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

cosmo manuel sunroof lu bulmak çok zor bu yüzden bende sporta çevirdim rotayı arada 2 bin tl gibi fark var zaten.Araç fotolarını mümkünse koyarmısınız Ulaş bey

Yorum

98 bin tl gibi bir fiyat veiyorlar siz kaça aldınız

Yorum

benim araç 108 bine geldi.

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun . Güle güle kazasız belasız günlerde kullanın inşallah.
                    2010 INSIGNIA SEDAN COSMO 1.6T 180HP MT6

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gokhan.05
                      Hayırlı uğurlu olsun . Güle güle kazasız belasız günlerde kullanın inşallah.
                      teşekkürler.

Yorum

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah
                        B8 passat 1.6 dizel kullanıyorum merakımdan dolayı bende 24 saatliğine test ettim 1.6 dizel insiginia yı kesinlikle passattan daha sessiz 19 inç jantlarına rağmen.
                        Bunda motorunun sessizliğinin payıda büyük motor sesine iğrenç diyen arkadaş bu sınıftaki emsal dizel motorlarıda dinlerse fikri değişebilir belki javascript:void(0);
                        Yol tutuş mükemmeldi bayıldım bu flexiride şase olayına yaklaşık 100 km kullandım şehir içi-dışı karma 7.9 lt ort gösterdi araç daha 1900 kmde idi
                        hedefim bmw 5.20i almak passattan sonra ama insignianın bu motor,konfor,donanım ve bayinin yaptığı çılgın indirim aklımı karıştırdı blink

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kobe1453
                          Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah
                          B8 passat 1.6 dizel kullanıyorum merakımdan dolayı bende 24 saatliğine test ettim 1.6 dizel insiginia yı kesinlikle passattan daha sessiz 19 inç jantlarına rağmen.
                          Bunda motorunun sessizliğinin payıda büyük motor sesine iğrenç diyen arkadaş bu sınıftaki emsal dizel motorlarıda dinlerse fikri değişebilir belki javascript:void(0);
                          Yol tutuş mükemmeldi bayıldım bu flexiride şase olayına yaklaşık 100 km kullandım şehir içi-dışı karma 7.9 lt ort gösterdi araç daha 1900 kmde idi
                          hedefim bmw 5.20i almak passattan sonra ama insignianın bu motor,konfor,donanım ve bayinin yaptığı çılgın indirim aklımı karıştırdı blink
                          sağolun,passattan sonra 520 ve ya E serisi gider tekrardan aynı sınıf bir araç kendini tekrarlamak olur ama insignia bir garip araç 520 den sonra test için binince bile insan yadırgamıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
                            Ne ara o kadar yol yaptın yahu? Bende diyorum neden sesi soluğu kesildi arabadan sonra (((:
                            2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tolga Karaca
                              Orjinal yazı sahibi: ulas79
                              Ne ara o kadar yol yaptın yahu? Bende diyorum neden sesi soluğu kesildi arabadan sonra (((:
                              okadar olmadı ama 1 haftada şehir içi 600 km ye dayandı

Yorum

youtube da sizing videonuz var sanırım cosmo ve sport arasındaki farkı anlatan

Yorum

İşleniyor...
                                X