Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç alımı hakkında bi kaç soru

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araç alımı hakkında bi kaç soru

herkese merhaba ben büyük ihtimalle burdaki en kücük kişiyim ama araba alıcam ve insignia 1.6 turbo motor düşünüyorum ilk sorum aracın 1.6 üzerinden en iyi modeli hangisidir 2-lpg hangisini önerirsiniz ve km'de kaç kuruş yakar 3-chip tunning taktırmayı önerirmisiniz 4-genellikle şehir içinde kullanıcagım için dizel mi daha cok işime yarar yoksa benzin-lpg şeklindemi daha iyi olur ben benzin-lpg olmasını hem aracın gücü bakımından hemde daha fazla sürüş keyfi yaşatıcagını düşündügümden tercih etmek istedim 5- hasar kaydı olan bir aracı almalımıyım ve almalıysam en fazla kac bin lira hasar kaydı olmalı ve fiyatı digerlerine göre ne kadar degişmeli 6- aşırı hızı sevmem ama genede arabanın beygir gücünün yüksek oldugunu bilmek istedigimden chip tunning dışında arabanın beygir gücünü artırmak için neler yapabilrim bunu söylerseniz cok memnun olurum 7- 1.6 t motor insignialara genelde hangi marka lpg tercih ediliyor söylerseniz memnun olurum saolun şimdiden ihihi 8-antalya gibi sıcak bi yerde lpg sıkıntısı yaşarmıyım bu konudada bana birşeyler söylerseniz sevinirim bildiginiz üzere antalya yazın gereginden fazla sıcaktır yani yeni marka lpglerde patlama gibi bi durum olurmu bilmek istiyorum o kadar 9-son olarak aracın 1.6 motoru oldugunu düşündügümde bu aracın 290 kilometre hız yapmasının mantıklı bir acıklamasınıda yapabilicek olabilen varsa sevinirim bu arada 290 km yapan aracta eklemeler oldugunu düşünüyorum ama ne olduguna dair bi fikrim yok bu konuda yardım ederseniz sevinirim saolun

Ynt: Araç alımı hakkında bi kaç soru

Öncelikle hoş geldiniz, tanışma bölümünde kendinizi tanıtır mısınız ?

Son soruya cevap vereyim 1.6Turbo İnsignia'nın 290 km hız yapabileceğini sanmıyorum modifiye edilmiş olsa bile kanıt varsa video ve fotoğraflar belki mantıklı bir açıklama üzerinden yapılabilir daha önce lastik ebatı sonradan küçültülmüş ama ona göre ayarlama yapılmamasından dolayı 220 ile giderken arabanın 240 gösterdiğini (rakamlar örnek amaçlı) görmüştük yalnız 290 daha önce hiç görmedik , ben chip yaptırmayı önermem ama yapılacaksa stage 1 ideal olandır,

Yorum

ben öyle aşırı bi araba bilgim yok sadece 290 demesi beni şaşırttı ve yaptgını idda ediyor bu arada hemen tanıtıyım kendimi yardımın için teşekkür ederim

Yorum

Elimden geldiğince cevap vermeye çalışayım.

Orjinal yazı sahibi: ımsomukemmel
        ilk sorum aracın 1.6 üzerinden en iyi modeli hangisidir
        Donanımda en dolusu Cosmo'dur.

2-lpg hangisini önerirsiniz ve km'de kaç kuruş yakar
        1.6 ile LPG'de sorun yaşamayanlar olsa da genel kanı motorun LPG'ye uyumsuz olduğu yönünde. LPG için 1.4 öneririm. Kullanıcıları yakıt bilgisini vereceklerdir. Forumda aratarak da bulabilirsiniz.

3-chip tunning taktırmayı önerirmisiniz
        Chip tuning yaptırıp memnun olanlar var. 200 beygirin üstü önerilmiyor.

4-genellikle şehir içinde kullanıcagım için dizel mi daha cok işime yarar yoksa benzin-lpg şeklindemi daha iyi olur ben benzin-lpg olmasını hem aracın gücü bakımından hemde daha fazla sürüş keyfi yaşatıcagını düşündügümden tercih etmek istedim
        Benim görüşüm şehiriçinde dizel yüksek torku sayesinde daha keyifli olur. Dizelde devir erken bittiğinden keyif de erken biter. Benzin+LPG ve güç istiyorsanız 1.4 alıp hem LPG taktırıp hem chip tuning yaptırabilirsiniz. Neredeyse 1.6 kadar güç elde ediliyor. Forumda bu şekilde kullananlar vardı.

5- hasar kaydı olan bir aracı almalımıyım ve almalıysam en fazla kac bin lira hasar kaydı olmalı ve fiyatı digerlerine göre ne kadar degişmeli
        Hasar kayıtlı aracı sizin kolay almanız satıcının zor satması demektir. Aracı satarken aynı durumu siz de yaşayacaksınız. Şahsen ben hasar kayıtlı almazdım. İkinci el araç alacak olsam zaten evladiyelik niyetine almazdım.

6- aşırı hızı sevmem ama genede arabanın beygir gücünün yüksek oldugunu bilmek istedigimden chip tunning dışında arabanın beygir gücünü artırmak için neler yapabilrim bunu söylerseniz cok memnun olurum
        Önce aracı alın, tanıyın, ve size göre eksiklerini belirleyip ona göre adımlarınızı atın. Gücün ayağınızın altında olduğunu bilmek ve ayağınıza hakim olamamak birbirine paralel durumlardır.

7- 1.6 t motor insignialara genelde hangi marka lpg tercih ediliyor söylerseniz memnun olurum saolun şimdiden ihihi
        8-antalya gibi sıcak bi yerde lpg sıkıntısı yaşarmıyım bu konudada bana birşeyler söylerseniz sevinirim bildiginiz üzere antalya yazın gereginden fazla sıcaktır yani yeni marka lpglerde patlama gibi bi durum olurmu bilmek istiyorum o kadar
        Bildiğim kadarıyla her markada yok ve olan da kaliteli markalar. Antalyalı LPG kullacıları vardı. Kullanıcılar cevap vereceklerdir.

9-son olarak aracın 1.6 motoru oldugunu düşündügümde bu aracın 290 kilometre hız yapmasının mantıklı bir acıklamasınıda yapabilicek olabilen varsa sevinirim bu arada 290 km yapan aracta eklemeler oldugunu düşünüyorum ama ne olduguna dair bi fikrim yok bu konuda yardım ederseniz sevinirim saolun
        Buna verebilecek bir cevabım yok ama 290 km hızla gitmek isteseydim karşıma devamlı nesnelerin çıktığı bir karayolu yerine havayolunu tercih ederdim

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Cevaplar çok iyi. hele en sondakine kesinlikle katılıyorum
          İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Hoş geldiniz,

Bütçe nedir bilmiyorum ama 19 yaşımda 1.6Turbo (muhtemelen makyajsız kasadır sanırım) alıp şehiriçi, yazılımlı ve lpg'li kullanacağıma yaşıma daha uygun, yakıt derdi yapmayacak, daha yeni model, daha küçük sınıf araç tercih ederdim
            InsigniaTEAM

Yorum

iyi günler cagrı abi benim bütcem 100 bine kadar cıkıyor bi cok abi bayiden al diyor ama arabayı kendim kullanıcagım için napıcagımı tam olarak kararlaştıramıyorum senin tavsiyen nedir ve bu arada insignia modeli bana uygun geldigi için insignia tutkunuyum aracın 2015 modelinin istedigim eklemeleriyie toplam 120 bin kadar bi miktar cıktıgı için onu alamıyorum o yüzden 2.el bakıyorum

Yorum

scirocco al, chip yaptır, bin, gerektiğinde gazla
                İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

İşleniyor...
                X