Insignia cosmo pakette yan aynalarda kararma özelliği var mı ? Yoksa sadece iç dikiz aynası mı kararıyor ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia'da Yan Aynalar Kararıyor Mu ?
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia'da Yan Aynalar Kararıyor Mu ?
Orjinal yazı sahibi: Doğala Özdeş AromaCosmo'yu bilmiyorum ama Edition Elegance'de sadece sol ayna kararıyor. Dikiz aynasında ki gibi kendiliğinden değilde, sadece etiket yardımıyla oluyor bu iş. Keşke sağ aynada da olsaydı2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: Doğala Özdeş AromaCosmo'yu bilmiyorum ama Edition Elegance'de sadece sol ayna kararıyor. Dikiz aynasında ki gibi kendiliğinden değilde, sadece etiket yardımıyla oluyor bu iş. Keşke sağ aynada da olsaydı
Yorum
-
Bende sağ kararmıyor ve sol kararmak için dikizle eş çalışıyor. Mesela sola güneş vurdu ama dikize vurmadı, sensör algılamadığı için sol kararmıyor.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemişBende sağ kararmıyor ve sol kararmak için dikizle eş çalışıyor. Mesela sola güneş vurdu ama dikize vurmadı, sensör algılamadığı için sol kararmıyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DavudxKararıyor mu bilmiyorum ama selektor yapan hic bir Aracın ışığı gözümü rahatsız etmedi.MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Doğala Özdeş AromaOrjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: Doğala Özdeş AromaCosmo'yu bilmiyorum ama Edition Elegance'de sadece sol ayna kararıyor. Dikiz aynasında ki gibi kendiliğinden değilde, sadece etiket yardımıyla oluyor bu iş. Keşke sağ aynada da olsaydı2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bilgecemOrjinal yazı sahibi: DavudxKararıyor mu bilmiyorum ama selektor yapan hic bir Aracın ışığı gözümü rahatsız etmedi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: Doğala Özdeş AromaOrjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: Doğala Özdeş AromaCosmo'yu bilmiyorum ama Edition Elegance'de sadece sol ayna kararıyor. Dikiz aynasında ki gibi kendiliğinden değilde, sadece etiket yardımıyla oluyor bu iş. Keşke sağ aynada da olsaydı
Yorum
Yorum