Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2. elde insignianın durumu!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2. elde insignianın durumu!!

Ben dün msj.attım bakalım dönecek mi diye.Bence kesinlikle fake
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Dolandırıcılar piyasa çıktı.. aracı acilden gösterip kaproa talep ediyorlar gelecek var siz almak isterseniz şuraya kapora gönderin falan filan ..
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
        Dolandırıcılar piyasa çıktı.. aracı acilden gösterip kaproa talep ediyorlar gelecek var siz almak isterseniz şuraya kapora gönderin falan filan ..
        evet abi.. daha qeçen hafta bi arkadaşımın abisini dolandırdılar öyle.. adam siyah 2006 qolf midiline ilanı vermiş fiyatı 19.250 kazası boyası değişeni yok diye, neyse arayıp konuştular, kapora yatırırsanız ilanı kaldırırız demişler, havale ile 150 lira yatırdılar arayıp kaldırın ilanı yatırdık kaporayı dediler, ama bikaç saat sonra nete birlikte qirip baktık ki hala duruyor ilan.. başka bir arkadaşa arattık hemen acaba ne diyolar diye, baktık ona da bi fiyat verdi şu fiyata size bırakırım diye.. VW de tanıdık vardı qidip sorqulattık arabayı, 3 kez sağ taraftan işlem qörmüş değişmeyen yer yok... üstelik araba başka birinin adına çıktı ve bellik km. den sonra servise de qirmemiş.. adam o fiyatada o modelde qolf olmaz vardır bi iş dedi.. sonra kaç defa aradık hep meşqul telefon.. neyse telefonu düşürdük, tamam şimdi kaldırıyorum kusura bakmayın falan dedi ssat 5 i qeçiyodu ki ne telefon kaldı ne ilan.. telefon kapandı ilan kalktı.. anlaşılan, adam baya bi insandan kaporasını aldı dolandırdı akşama kadar ve para da qitti.. can sağolsun diyoruz artık napalım yapacak bişey yok.. ama öyle şerefsizler de çok piyasada dikkatli olmak lazım abi qidip qörmeden yüzyüze, arabaya temiz bi bakmadan baktırmadan hiçbişey yapmamak lazım... yoksa 43 bine 46 bine öyle İnsiqnia mı olurmuş yaa kim kaybetmişte biz bulalım.. yine de belli olmaz bakarsın doğrudur.. qörmeden etmeden belli olmaz..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Satıcı o fiyata galericilere verse havada karada satar ... işin içinde başka şeyler vardır
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

[center]

Yorum

2010 arabaları sattığımız anda 10 bin tl zarara giricez daha yılı dolmadan nasıl bir marka zihniyeti ya bu rezillik hatta) keşke almasaydım diyorum artık 58 bin tl verdim adam 2009 modelini 43 e veriyor bide pazarlık var diyor enayimiyiz biz anlamadım ki)
            2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Kardeşler inanmayın yaaaa. Dolandırıcı bunların çoğu. Ortada ne araba var ne de para. Kapora için yapıyo şerefsizler. Kaporayı alıp hoop uçuyorlar.
              Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Hala bu ilanlara inanan varmı acaba mrk ediyorum ? millet piyasasını düşürmek , dolandırıcılık, kaporayı alıp kacmak icin bu tür yollara baş vuruyor yemi atıyor balık gelirse diye bekliyor lütfen böyle ilanlara inanmayın markayı karalamaktan başka birşey değil.
                2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Ekim 2010 yılında gümüş gri 1.6 T cosmo navigasyon paketi dahil 58.000 TL ye aldım aracımı. Araç 2010 model. 2011 fiyatı ne olur diye sordum. Bayii ellerinde şu anda olmadığını fakat onu da daha pazarlık etmeden 65.000 olur dedi....
                  İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

arkadaşlar oto sektörü enflasyonun yüksek olduğu durumlarda kazandırıyordu.. yada verdiğiniz parayı geri alıyordunuz .. ama başka yerden kaybediyorduk,şimdi ise enflasyon düşük ondan dolayı değer kaybediyor..
                    Benim şahsi fikrim; arabayı zevkim için aldım hangi arabayı alırsanız alın dğer kaybedecek eğer kriterinizde değer kaybetmesini istemiyorsanız .. ikinci elin sürümü fazla olan aracı tercih etmekte fayda var.. insignia bunun neresinde diye sorarsınız araç daha yeni ikinci eli oturmadı daha.. ilk elde b
                    le piyasası oturmamışken 2 elin oturması beklenemez.. ..
                    Yorum sizin.......!!!!

[center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                      arkadaşlar oto sektörü enflasyonun yüksek olduğu durumlarda kazandırıyordu.. yada verdiğiniz parayı geri alıyordunuz .. ama başka yerden kaybediyorduk,şimdi ise enflasyon düşük ondan dolayı değer kaybediyor..
                      Benim şahsi fikrim; arabayı zevkim için aldım hangi arabayı alırsanız alın dğer kaybedecek eğer kriterinizde değer kaybetmesini istemiyorsanız .. ikinci elin sürümü fazla olan aracı tercih etmekte fayda var.. insignia bunun neresinde diye sorarsınız araç daha yeni ikinci eli oturmadı daha.. ilk elde b
                      le piyasası oturmamışken 2 elin oturması beklenemez.. ..
                      Yorum sizin.......!!!!
                      haklısın abi.. sen özetlemişsin benden başka yorum yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                        Ekim 2010 yılında gümüş gri 1.6 T cosmo navigasyon paketi dahil 58.000 TL ye aldım aracımı. Araç 2010 model. 2011 fiyatı ne olur diye sordum. Bayii ellerinde şu anda olmadığını fakat onu da daha pazarlık etmeden 65.000 olur dedi....
                        hayırlı olsun aracınızın resimlerini görmeyi isteriz şu an sitede çok az gümüş gri Cosmo var tabi Türkiye de de öyle.. haliyle başka araçlarda görmeyi istiyoruz.. saygılarımla

Yorum

Yorum yapmamayım diyorum ama malesef dayanamadım.. Zira yaşadığım duruma ben de güzellemeler yapabilmek için çok uğraştım ancak hiç bir telkin ya da pozitif düşünce çabası Opel Tr nin bizleri araçları aldığımız esnada kazıkladığı ve halen de dolaylı kazıklar atmaya devam ettiği gerçeğini kafamdan silemiyor..
                          otomobil'in yatırım ya da tasarruf aracı olduğunu zaten savumuyorum.. Hatta kendim de kısmen beyaz eşya ya benzetiyorum,kullandıkça değeri düşen ve belli bir süre sonra da ekonomik ömrünü tamamlayan ve asla sıfır olmasa da sıfıra yaklaşan.. Ancak 10 ayda bir adamın cebinden de 10.000 TL den fazlasını alıp götürürse ( 66.000 TL de 10.000 TL hatta daha fazlası da olabilir,kabaca % 15 diyelim ) bunu düşük enflasyona ya da başka bir ekonomik değişime bağlayamazsınız.. Bunun tek sorumlusu seviyesi hakkında yorum belirtmek istemediğim ( hakarete girecek çünkü )ticaret ahlakı ile hareket eden,rabbena hepbenacı ileri zeka sahibi uzaylı zat'lardır..
                          Şöyle ki;
                          Herhangi bir araç markası Şubat-Mart 2010 da 68.000 TL ye ( cosmo turbo + dvd800 navi ) kadar satttığı aracı ( 66.000 TL civarında da olabiliyordu ) , Ekim 2010 da 58.000 TL den satarsa bu değer kaybının ikinci ele yıldırım etkisi yapması kaçınılmazdır..
                          Peki ne değişti de fiyatlar düştü? hele ki %10 dan fazla bir oranda düşecek kadar ne değişti? ( hesabımı 58 ve 66 ya göre yapıyorum ki 70 e göre hesap yaparsam çarşı epey karışacak )
                          şimdi euro kuru diyenlerimiz olacaktır ancak bu euro kuru 2010 mart ayında 2.05 - 2.08 ortalamasında gidip geliyordu..
                          hatta şubat ayı içerisinde ben C180 K alma arefesindeyken bir ara 2,04 euro kurunu bile hatırlıyorum..
                          yani hadi % 5 i kur farkı olsun,diğer % 5 nerede? sebebi,açıklaması nedir?
                          ayrıca renault taki ya da volkswagen deki,ford daki,volvo daki kur mozambik cumhuriyetine mi endeksliydi? bu markalar neden otomotiv'in düşük faizli krediler ile dehşet şekilde desteklendiği bir ortamda "Uzaylı" indirimleri ya da deterjan promosyonları benzeri promosyonlar yapmadılar? Hepsinin indirimleri oldu elbette ancak "aman Allah'ım bir bir fırsat,bir mucize" dedirtecek şekilde indirimler yapmadılar..
                          Uzaylılar ( Opel Tr ) piyasanın o kadar altını üstüne getirdi ki şu an kimsenin bırakın ikinci eli,sıfır km fiyatı hakkında bile kesin bir fikri yok..
                          şu an yeni araç alacakların pek çoğunun yeni bir uzaylı promosyonu beklediğine eminim ya da bayiyi liste fiyatı üzerinden ciddi sıkıştırıyorlardır.. hatta şu an yani ocak ayında passat ( yeni kasa sebebiyle satıyor diyenler çıkacaktır ama alakası yok ) çatır çatır satmaya devam ediyorken insignia satışlarının dip yaptığına kuvvetle ihtimal veriyorum..
                          Şimdii;
                          Böyle bir ortamda henüz sıfır km fiyatı oturmamış bir aracın ikinci el fiyatının ya da piyasasının oturmasını kim nasıl bekleyebilir?
                          Diğer taraftan;
                          opel TR pazarına yeni giriş yapan bir marka değil,hatta çin,hint,malezya vs markası değil ki ürettiği D segment bir aracının ikinci el piyasasının oturması yıllar alsın ( insignia neredeyse 2 yıldır Tr de var ki 2009 - 2010 ve 2011 modeller şu an yollarda )..
                          bir aracın piyasasını ve fiyatını o aracın öncelikle sıfır km fiyatı ile ardından bu araca olan talep belirler..
                          insignia ya olan talep yeterli seviyede hatta günden güne artıyor.. Ama artık fiyatını da belli bir seviyede sabitleyin ey uzaylılar ki insanlar sıfırını kaça,ikinci elini kaça alıp satacaklarını net tesbit etsinler.. Alıcı kitlesi de hesabına göre hangi tarafa yöneleceğini belirleyebilsin..
                          son olarak bir ekleme daha yapmak istiyorum;
                          58.000 TL ye cosmo + navi araç mucize bir fiyattır bana göre.. Bu ve bu fiyata yakın fiyatlardan araç alanlar çok şanslı kullanıcılar kesinlikle..
                          araçları hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullansınlar..
                          ancak gerçekte bu rakam sadece ve sadece opel tr nin misalen 1.000 inci ya da 2.000 inci ya da 3.000 inci insignia sahibine vs. şeklinde binde hatta onbinde bir ihtimal uygulayacağı ütopik ve talih kuşu mertebesinden bir rakam olması gerekmektedir..
                          Allah aşkına tekrar soruyorum;
                          sıfır focus tdci titanium esp/tcs + metalik renk 50.000 TL iken
                          insignia cosmo 1.6 T + dvd navi - 58.000 TL fiyatı bu araca reva mı? yakışıyor mu?
                          Fiyatları kıyasladığınızda da amiral gemisinin imajını ne hale getiriyor? focusa X paket ve navi ekleseniz zaten fiyatları da aynı oluyor o da ayrı bir konu!!!
                          Yazık ki ne yazık!!

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

2 tanede örnek ben vereyim 2005 eylül de 2006 Focus TDCİ 109 hp ghia araç aldım 40.500 %7 personel indirimi ile (fabrika çıkış fiyatı üzerinden) 3 sene sonra iyi bir fiyata (emsallerine göre) sattım 2009 aynı aractan aldım 39 750 ye ..1 sene sonrada 35000 e sattım ..ilk aracımda orana vurursak %25 den fazla değer kaybı var 3 senede.. şimdi gelelim insignia ya ilk aracı 1.6 T cosmo aldım 2. el 700 km de idi 8000 km den az bişi fazla yapınca sattım dizeline yöneldim.(filo indirimi aldım zararım olmadı). 4 ayda 4000 tl acil olarak asağıya sattım. şimdiki aracımı aldım baz fiyatı 73 000 küsür donanımlarla birlikte 85 e mal oldu. aracımın şimdiki baz fiyatı 75 000 küsür..aracımı şimdi almaya kalksam 89 000 küsüre çıkmış . satarsam 83.000 84 500 gibi satarım..(manuel isteyen azdır biraz zor gider zevk sahibi alır diye düşünüyorum.. bu benim yorumum.. Saygılar
                            Bütün firmalar aralık ayında kota doldurmak ve elindeki geçen seneye ait araçları elinden çıkartmak için fiyatlarını aşağıya çeker bu hemen hemen bütün firmalarda var.. insignia ilk çıktığında 66 000 küsürlerde satıyordu..şimdide hemen hemen aynı çokda fark yok..

[center]

Yorum

Bence bi dene rakamları gör! Son aylarda değil şubat 2010 da aldım.. sürekli aşağıya kampanya maad böyle satış politikası olmaz suv almaya niyetlendim. Koray gibi bende kıyamadım satmaya, ufaklığı satıyorum(Corsa 1.4 otomatiği)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cem Atay
                                Bence bi dene rakamları gör! Son aylarda değil şubat 2010 da aldım.. sürekli aşağıya kampanya maad böyle satış politikası olmaz suv almaya niyetlendim. Koray gibi bende kıyamadım satmaya, ufaklığı satıyorum(Corsa 1.4 otomatiği)
                                birde baktım sattım .. ne alacağım donanımları söylüyorum.. 2010 c cosmo sunroof,dvd 800 (her ne..sa bir işede yaramıyor),flexi ride şasi, ergonomik spor deri koltuk ısıtmalı soğutmalı.. D segmentinde hangi araca bu fiyat ve donanımda bineriz?

[center]

Yorum

İşleniyor...
                                X