Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2. elde insignianın durumu!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2. elde insignianın durumu!!

Yeni araçlar piyasaya çıktıklarında fiyatları hep yüksek olur.Bir kaç yıl sonra fiyat düşmeye başlar.Bu düşüş opelde çok fazla ve çok çabuk oluyor.Buda alıcıları mağdur ediyor.Biraz bekleyip hem sorunların halledilmesi hemde daha fazla indirim almak doğru bir davranış olur diye düşünüyorum.Hatırlıyorum Astra sedan lansman fiyatı denilerek satışa sunuldu.Bir iki ay sonra fiyat dahada düştü.Acele edenler zarar etti.Yine eski corsada 7000 tl indirimler olmuştu vs.90 küsür milyara insignia dizel satılıyordu.100 küsür milyara antara satılıyordu.İnsignia çıkmadan önce bir arkadaşım 52000 e 1.9 cdtı AT vectra almıştı.Şimdi düşünüyorumda insigniada bu fiyata iner mi? ne dersiniz?

Yorum

2007 sonunda bahsettiğiniz astra sedan 1.6 enjoy sport + sunroof metalik siyah renk aracımı 33.500 TL ye almıştım..
      park sensörü + Cruise Control de hediye idi..
      aynı aracı 2009 da ötv zamanı bile 32.000 den aşağıya vermediler diye hatırlıyorum?
      diğer taraftan;
      çağrı nın bahsettiği vectra indirimi de sadece 1.6 motor ve comfort donanım için geçerliydi..
      ben çok niyetlenmiştim hatta 36.000 e bırakacaktı benim bayim..
      ancak 105 ps olduğu için de vazgeçip astradaki 115 ps yeni nesil motoru matah bişey sanıp astrayı almıştım..
      şu an temiz 2008 vectra comfort 30.000 TL den aşağıya gitmez..
      şahsen otomotiv piyasasında kendime yetecek kadar tecrübe sahibiyim hem sıfır hem de ikinci el olarak..
      opel eskiden böyle değildi.. tamam vectra astra ya göre daha çok değer kaybeden bir araçtı ancak hiçbiri insignia nın şu anki durumu ile insignia nın eline su bile dökemez..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Atladığımız bi şey bütün firmalar şu an bu tip fiyat indirimi yapıyor.Malum bu sene yüzyılın satış rekorunu kırmak üzereler.Kesinlikle araç alma ama asla satma zamanı değil.
        Bu satış rakamları ile 750 bin civarı bu yıl ,daha benzine de çok zam gelir.

Yorum

birkaç topikte daha yazmıştım yine yazayım;
          hiç bir firma bu kadar dengesiz ve şuursuz bir fiyat politikası izlemiyor yıl sonu olmasına rağmen..
          hemen hemen her markaya uğradım opel hariç..
          renault;
          geçen sene 46.900 fiyat aldığım megane 3 dci sportstourer cam tavan + premium paket + navigasyon için şu an 2.000 TL civarında fazladan fiyata satılıyor..
          megane 3 dci hb full ( cam tavan,navi,pp ) için de geçen yıl 42.300 fiyat aldım en dip,şu an 45.000 TL en dip fiyat
          vw leri hiç yazmayayım isterseniz..
          peugeot ta fiyatlar geçen yıla göre yukarıda..
          mercedes ve bmw de bile durum farklı değil..
          tr paket 320d 39.500 euro dan 42.000 euro ya yükseldi..
          bu arada yıllık satış adeti 750.000 olduğu için de fırsat niteliğindeki yıl sonu indirimleri yok bu sene..
          tabi opel hariç..

Yorum

Heralde 2.el insignia'ları hiç kimse istediği fiyattan elinden çıkaramayacak.
            Fiyatlara bakarmısınız arkadaslar.

Sahibinden araba, ikinci el araba ve sıfır km otomobiller, araba fiyatları ve araba markaları - yüzbinlerce araba Araba.com'da

Daha 1 yaşında ve herkesin hayalini süsleyen bi arabanın bu kadar küçük değerde satılması çok anormal.Bunun gibi bol bolcular yüzünden olan bilinçli tüketiciye oluyo.Buna benzer bi sürü ilan var yazık günah.Hoş ilk linkteki yazılanlardan ötürü biraz kıllandım bu işte bi bityeni var ama genelde fiyatlar anormal düşük yazılıyo.
            Bazıları da araç sadece cosmo diye fiyatı abarttıkça abartıyo.insignia'nın 2.elinde hiç istikrar yok :s

Yorum

Adam bedavaya satıyor bi gariplik var bu işte .. blink
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Zamanında 65Bin istiyodu birden bire 43Bin'e düştü.Acaba yanlışmı yazdı dedim hem araba.com'da hemde sahibinden.com'da aynı fiyat..

Yorum

gercektende fiyatlar cok komikya, 2009 cosmo 43000 lira, 2010 cosmo 46000 lira, bide sunroof, navi, 19 jantlar var, adamlar bu rakamları vectralar ıcın ıstıyolar, nasıl olurda bu rakamlara dusurduler aklım ermıyor... bilseydim böle olucagını hıc sıfır almazdım, 2010 6000 kmde 46000 gayet mantıklı fıyat, ben aracı alalı 4 ay oldu, 56500 e mal oldu, km 7000, sımdı satsam demekkı en az 10000 zarar, yazık günah ya....

Yorum

bi yanlişlık vardır o fıyatlarda yoksa galerıcıler coktan parayı basıp alırlardı bu aracları....

Yorum

Valla 2.el 5-10bin km bi insignia almak en mantıklısı.Nerden baksan 10bin kar..

Yorum

Bakalım,sözde 46.000 tl yazılan araç için mesaj attım.Yarın göreceğim beğenirsem alacağım diye,ama bence bu ilan fake hiho
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Fake olmasa bile motorda falan bir arıza olmuş olabilir yoksa DVD800 sunroof flexride 19" cosmo bir aracı 46 bin e satmak biraz tuhaf..
                          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                            Fake olmasa bile motorda falan bir arıza olmuş olabilir yoksa DVD800 sunroof flexride 19" cosmo bir aracı 46 bin e satmak biraz tuhaf..
                            muhtemel bi insan neden bu kadar düşük verir ki, hani birşeye çok kızsa birşeye inat etse bile bu kadar da yok pahasına satmaz kimse.. tabi bi sorunu olmayadabilir qörmeden bakmadan anlaşılmaz..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

inanmayın ya o fiyata ben astrayı zor aldım
                              F30 Sport+

Yorum

mümkün değil.. ikinci el durumuna o kadar laf sallayan ben bile bu kadar düşük fiyat görmedim
                                bu ilanlar fake..
                                özellikle bayan olduğum için tel. yazmadım diyen ilan tam fake.. bir aralar benzer bir ilanı tiguan'da görmüştüm.. 65.000 lik araç için 55.000 mi ne yazmış da çok acilmiş.. mesaj attım direkt verdiği cevap;
                                ""ilan sahte sadece piyasa düssün diye yaptım"" olmuştu
                                diğer ilana gelince.. benim araç 55.000 e satılabilir ok desem birkaç gün içinde.. o zaman 43.000 e gidip hemen alayım bu arabayı,arabada pert kaydı,kaza değişen boya yoksa her şekilde 51-52.000 TL eder yeni yıldan sonra belki de daha fazla eder..
                                güzel kar olur yarın sabah unutmazsam arayacağım..
                                olmaz ya bir de anlaşırsak opel'in bana atmış olduğu kazığı da epey bi çıkartmış olurum haha
                                iş gerçeğ bindiğinde olmaz tabi ben böyle bir arabanın olduğunu bile düşünmüyorum.. çizik dahi olmayan arabada plaka neden gizlenir?
                                benimkisi ayan beyan açık.. isteyen istediği yerden sorgulamasını yaptırsın diye..
                                bi çekincesi olmayan biri plakayı neden gizlesin ki?

Yorum

İşleniyor...
                                X