ben aldığımda anahtar teslimi 68.685 di böyle şaka qibi kampanyalar yoktu ve DVD800 le birlikte 72 bin küsüre qeliyodu 69bine aldım ben şu an II. el piyasasını da biliyosunuz malum maad
bu fiyat politikasına lanet olsun diyorum başka diyecek bişey bulamıyorum abi işte bunun için passat qolf vs deyince akan sular duruyor qüzelim memlekette... arabalarımız vw nin arabalarından kat kat daha iyi daha qüçlü daha qüzel ama işte sadece arabayla olmuyo bu iş.. piyasadaki imajla oluyo disiplinle oluyo eğitimle oluyo.. bu yüzden Opel qerçekten büyüdü diyemiyoruz qönül rahatlığıyla.. sadece qeliştirdi kendini ama sadee araç konusunda ürün qamında.. bu yeterli değil, belki kendileri için yeterli ama bizim için müşterileri için kesinlikle değil..
baştan hata yaptılar, 115 likler hiç qirmeyecekti Türkiye de piyasaya.. arabanın qücü belli bizim yollarımız coğrafyamız trafik şartlarımız belli. bak tutmadı olan alıcısına oldu. ama Opel o arada sattı satacağını. şimdi ne oldu, onlar kalkınca listeden bu kez arada uçurum fark olmasın diye başlanqıç fiyatlarını aşağı çektiler. olan kime oldu, malesef bize oldu, müşterilere oldu.. o aralar araç alanlar benim qibi nice alıcılar şu an baya bi zarardalar..
ben aldığımda anahtar teslimi 68.685 di böyle şaka qibi kampanyalar yoktu ve DVD800 le birlikte 72 bin küsüre qeliyodu 69bine aldım ben şu an II. el piyasasını da biliyosunuz malum maad
aynı araç bende de var.. 2010 C serisi hatasız afraç.. 2.900 km de..
bu şuursuz opel tr sebebiyle aracım ikinci el ilanlarında kepaze durumlara düştü.. ALLAH mustahaklarını versin diyorum ben başka da bir şey söylemiyorum.. hakkımı da helal etmiyorum kesinlikle,haram olsun..
şu desteksiz,çılgın ve şuursuz indirim uygulamaları sebebi ile ikinci elde artık eski şahin s ,doğan slx ini satan kişilerin bile hedef kitlesine girdik,tebrik ediyorum bu opel tr yi..
70.000 e sıfırını sat,ardından 1 yıl bile geçmeden yaptığın ( çok afedersiniz ) dangalaklıklar ile 1 yaşında bile olmayan araçlara 35.000 - 38.000 TL teklif edilen bir ikinci el piyasası yarat..
abartmıyorum;
adam telefonda sıfırı 53.000 TL diyor senin aracın,45.000 verelim diyor..
marea mı sattım diyor..
amiral gemisini düşürdükleri duruma oturup bir baksınlar sevgili beceriksiz beyzadeler..
passat her şeyiyle passat işte.. sadece güzel araba yapmak passat olmaya yetmiyor..
passat tan çok daha güzel ve üstün bir arabayı rezil rüsva etti şuursuzlar!!!
bakın ikinci el 2010 model passat 1.4 tsi trendline sahipleri bile burunlarından kıl aldırmıyorlar ve işin ilginç tarafı da araçlarını değerinde SATABİLİYORLAR..
bununla birlikte doğuş da çatır çatır passat satıyor işte.. hem de değerinden fazla fiyatlara..
çok özür dilerim arkadaşlar,sürç-ü lisan ettiysem affola
ancak bu konu açılınca kendimi tutamıyorum..
Merhabalar.Bende telefonla 1.6 turbo cosmo için 57.300 fiyat aldım.Uzun zamandan beri insigniayı inceliyorum.Nusret beyin verdiği fiyat gerçektende çok iyi,insanın aklını başından alıyor.Ben 130 hplik araçta çekiş sorunu olacağını sanmıyorum.300 nm torku var.
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Yeni kasa araçta çok çıktı şu an ne sattı sattı zaten bundan sonra biraz zor satar.
En anlamlı söz böyle bir araba passat olsa yeni pasat ta insignia olsa opel hiç satamadığı gibi bu insignia passat olsa dünya model satış rekoru kırmazsa bende bi şey bilmiyorum.
Yeni kasa araçta çok çıktı şu an ne sattı sattı zaten bundan sonra biraz zor satar.
En anlamlı söz böyle bir araba passat olsa yeni pasat ta insignia olsa opel hiç satamadığı gibi bu insignia passat olsa dünya model satış rekoru kırmazsa bende bi şey bilmiyorum.
+1000
benzer bir cümleyi ben de kurmuştum.. bu araç doğuş'un elinde olsaydı C180 K gibi satış rekoru kırardı..
aynı araç bende de var.. 2010 C serisi hatasız afraç.. 2.900 km de..
bu şuursuz opel tr sebebiyle aracım ikinci el ilanlarında kepaze durumlara düştü.. ALLAH mustahaklarını versin diyorum ben başka da bir şey söylemiyorum.. hakkımı da helal etmiyorum kesinlikle,haram olsun..
şu desteksiz,çılgın ve şuursuz indirim uygulamaları sebebi ile ikinci elde artık eski şahin s ,doğan slx ini satan kişilerin bile hedef kitlesine girdik,tebrik ediyorum bu opel tr yi..
70.000 e sıfırını sat,ardından 1 yıl bile geçmeden yaptığın ( çok afedersiniz ) dangalaklıklar ile 1 yaşında bile olmayan araçlara 35.000 - 38.000 TL teklif edilen bir ikinci el piyasası yarat..
abartmıyorum;
adam telefonda sıfırı 53.000 TL diyor senin aracın,45.000 verelim diyor..
marea mı sattım diyor..
amiral gemisini düşürdükleri duruma oturup bir baksınlar sevgili beceriksiz beyzadeler..
passat her şeyiyle passat işte.. sadece güzel araba yapmak passat olmaya yetmiyor..
passat tan çok daha güzel ve üstün bir arabayı rezil rüsva etti şuursuzlar!!!
bakın ikinci el 2010 model passat 1.4 tsi trendline sahipleri bile burunlarından kıl aldırmıyorlar ve işin ilginç tarafı da araçlarını değerinde SATABİLİYORLAR..
bununla birlikte doğuş da çatır çatır passat satıyor işte.. hem de değerinden fazla fiyatlara..
çok özür dilerim arkadaşlar,sürç-ü lisan ettiysem affola
ancak bu konu açılınca kendimi tutamıyorum..
abi sonuna kadar haklısın tüm bu söylediklerine bende aynen katılıyorum ve arkasındayım.. ne biçim iş bu ya nasıl bi kafa yapısıdır bu.. eğer bu qeleceğe bi plansa böyle planmı olur Allah aşkına bu mu kurtaracak Opel i.. nasıl bi beyin yapısıdır nasıl bi akıl mantıktır hani biri çıkıp bizi tüm bunların doğru olduğuna ikna etse bi açıklamasını yapsa derim eyvallah.. ama böyle bi manzaranın böyle bi durumun ne açıklaması olur ki keşke Nasreddin Hoca sağ olsaydı da sorsaydık adı nedir bunun deyi.
eminim o bile bırakın hazır cevabı 40 yıl düşünse yine aklına qelmez bu manzaranın adı şanı.. yazıklar olsun diyorum..
ama napim ki lanet olsun içimdeki Opel sevqisine! durumum olsa qider Mercedes alırım.. bu arabadan sonra başka arabayada binmem ki.. senelerdir Opel kullanıyoruz ve ilk defa böyle bi saçmalıkla karşılaşıyoruz.. ve qerçekten tamda hayalimdeki araca kavuşmanın hesabını yapıyoken o imkana sahip olmuşken şimdi bu saçmasapan fiyat politikası yüzünden zora qiriyor herşey.. satsam çok zararım olacak satmasam hevesim isteğim kursağımda kalacak üzülecem.. bilmiyorum napacağımı düşündükçe strese qiriyorum artık
ben de aynı ikilemdeyim..
aslında kredi faizleri uygunken hem ev planımı hem de fiyatlar uygunken aracı da 2.0 cdti 130 ps AT ile değiştireyim diye düşündüm.. hem dizel hem de otomatik hem de insignia olsun bi nebze dedim ancaak;
gel gör ki yeni açıklanan liste üzerinden 67.500 TL olan araçta aynı şuursuz indirimler ne hikmetse yok?
kendi kendime diyorum;
sevgili beyzadeler,halen liste fiyatı 62.885 + 4.187 TL olan aracı 58.000 - 60.000 ( her ne fiyat ise ) TL ye veriyorsun da bu araçta neden aynı saçma sapan ( her ne indirimi ise ) uygulamıyorsun? bırak bari ben de zararımı kompanse edeyim biraz..
acaba şimdi gidip bayiye benim aracı takasa versem kaça alırlar? dod görevlileri gevrek gevrek gülerek aracı bile görmeden 46.000 TL teklif ettiler,opelciler de etse etse 48.000 TL teklif ederler sanırım.. bu durumda ben naapayım? aracın sıfır km faturasını da ""hayatımın en büyük kazığı"" anısına çerçeveletip asayım mı başucuma şimdi?
ya da rekabet kuruluna falan mı şikayet edeyim bu şuursuzları?
bu arada galericiler halen 52.000 falan veriyorlar.. ölücü dediğimiz kesim bile daha makul adamlar çıktılar vallahi
ancak şuursuz opel tr yaptığı haltlar ile ikinci eli spekülasyona sürükledi,fiyatı belirsiz bir piyasaya dönüştürdü ve neticede ayağa düşürdü resmen..
ama böyle bi manzaranın böyle bi durumun ne açıklaması olur ki keşke Nasreddin Hoca sağ olsaydı da sorsaydık adı nedir bunun deyi.
eminim o bile bırakın hazır cevabı 40 yıl düşünse yine aklına qelmez bu manzaranın adı şanı..
nasreddin hoca değil ama atalarımızın sözü ile özeti;
bir deli bir kuyuya bir taş atar,kırk akıllı çıkartamaz..
ama böyle bi manzaranın böyle bi durumun ne açıklaması olur ki keşke Nasreddin Hoca sağ olsaydı da sorsaydık adı nedir bunun deyi.
eminim o bile bırakın hazır cevabı 40 yıl düşünse yine aklına qelmez bu manzaranın adı şanı..
nasreddin hoca değil ama atalarımızın sözü ile özeti;
bir deli bir kuyuya bir taş atar,kırk akıllı çıkartamaz..
Yorum