Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2. elde insignianın durumu!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2. elde insignianın durumu!!

arkadaşım 2010 model edition elegance paket aracını 48.000 tlden sahibinde satışa cıkarmış. 55.000tlye 6 ay önce almıştı. manyakmısın o fiyata satılırmı dedim. gelen tekliflerin 40.000 tl civarı olduğunu söyledi. inanılır gibi değil.
    bende kendi aracımı koyuyumda bi bakıyım dedim gerçekten durum o kadar vahimmi diye. 3 gün oldu ilanı açalı. 51.000 tl yazmıştım bende kendi aracım içim. 366 kişi bakmış ilana bitane aydında ev takasından başka ( muhtemelen otomatik olarak herkeze gönderiyor bu takas teklifini) hiç bir teklif gelmedi. bana göre benim yazdığım fiyat makul. premium paket araç. ama yinede hiç fiyat teklifinin gelmemesi cok vahim. açıkçası hani gerçekten satacak olsam kaça satacam bu arcı.
    forumdaki diğer aracını satmak isteyen arkadaslarda haftalardır satamadılar. muhtemelen onlarada komik teklifler geliyordur. anladığım kadarıyla insigniada daha 2. el piyasası tam oturmamış.
    2009 insignia 1.6T edition premium paket
    teknik gri

Ynt: 2. elde insignianın durumu!!

Bunun İcin Opel tr ye teşekkür ediyoruz
    Sıfır km piyasasında adam gibi fiyat politikası belirleyemedi ki,ikinci el piyasası otursun.
    Su an 58 e DVD 800 navili (forumda bahsetti bir arkadas ) cosmo alınabiliyorsa edition elegance da bu hesapla 47 ye falan aliniyordur sanırım? Bayilerden fiyat alan oldu mü bu aralar?
    E insignia fiyatı borsa gibi oldu,düşecek mı yükselecek mı bilen olamadığı İcin teklifi yapan olucu vatandaş da kendini garantiye alıyor. angry

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

58000 liraya cosmo alınabılırde, dvd 800 birlikte alınabılıcegını hıc sanmıyorum, o kadarda degıl

Yorum

nusret bey

okadar düşük olacağını sanmıyorum 2010 model turbo elegance bir araç muhtemelen 15.000km olduğunu düşünüyorum 6aylık süre içinde. su içinde 48bin tl etmesi gerekiyor. o arabaya herhangi bir galeri bile 45bin tl verir

[center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
          58000 liraya cosmo alınabılırde, dvd 800 birlikte alınabılıcegını hıc sanmıyorum, o kadarda degıl
          vallahi ben kendim araştırmadım ama forumdan bir arkadaş yazmıştı..
          ancak 62.885 TL kampanyalı listeden 58.000 TL ye bir anda düşebilmesi bile abes..
          bu hesapla bile sıfır edition elegance 50.000 e alınabilir olmalı şu çılgın indirimler ile..

Yorum

bu arabanın 2.eli böyle olursa herkes sorunlu adi mal zannedip kaçar bu arabadan böyle iş olmaz 2006 model vectra ile aynı paraya geldi nerdeyse
            [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

biz 2006 Vectra'yı liste fiyatından 10.000 TL indirimli almıştık Opel için normal bi durum bu fiyatlar ihihi
              InsigniaTEAM

Yorum

sizce ben şu an 1.6 T Cosmo + DVD800+flexride+sunroof u ne kadara alabilirim? bu fiyat politikasıyla? angry ah Opel ahh

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

ben alırkende (agustos) 2010 lıste fıyatı 62800 idi, bayıye gıttım fıyatını sordun cosmo 1.6t için dırek 58000 dedı, bende hemen anlastım, benımde tuhafıma gıttı, opelın sıtesınde 62800 yazıpta bayıde 58000 e vermelerı ılgınc geldı, sonra acaba satıcı edıtıon donanımının fıyatınımı soyledı dıye tereddutte kaldım teyid ettim cosmoydu, o donem bıde vergi levhası ındırımı yaptılar, trafık, plaka ve bandrolude ben yatırcam dedım, arac 56000 e kadar dustu, ama suanda alsan yıne aynı fıyat, keske bı kac ay bekleyıpte 2011 alsaydım dıye pısman oldum, gerçi satıcının 2011 ler kesınlıkle zamlı olur demesı yuzunden 2010 aldım, stoklarındakı aracı satmak ıcın yalan bile söylüyorlar...

Yorum

e diyorum ya;
                    hatta tayfunray arkadaş da diyor,bu kadar acemice yönetilen bir başka marka daha yoktur..
                    bizlere zarar verdiği kadar orta ve uzun vadede kendisine de zarar veriyorlar,ama farkında değiller..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                      sizce ben şu an 1.6 T Cosmo + DVD800+flexride+sunroof u ne kadara alabilirim? bu fiyat politikasıyla? angry ah Opel ahh
                      1.6 cosmo sıkı bi pazarlıkla 57500
                      dvd 800 4187
                      flexrıde 2318
                      sunroof 2060

toplamda 66065, sanırım bırazda arastırırsan bayılere gıdıp tel numaranı fılan bırakırsan 65000bıne kadar alabılırsın

Yorum

evet 65-65.500 TL olabilir gibi geliyor bana da.. ama yılbaşından sonra durum değişebilir..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: corail
                          evet 65-65.500 TL olabilir gibi geliyor bana da.. ama yılbaşından sonra durum değişebilir..

inşallahya söyle güzel bi zam yapsınlarda araclarımızın degeri artsın birazcık, herseye zam geliyo, bu opel niye zam yapmıyor garıp

Yorum

saçmalıktan öte değil bu fiyat politikası.. ya fiyatı sabit tut ufak indirimler yap ya da şu saçmasapan uçurum indirimler yerine makul indirimler yap ki hem II. elden kazanasın hem sıfırdan sağlam bir imajın olsun.. kimbilir diğer markalar Opel hakkında neler düşünüyorlardır.. valla ben VW ye qidip o passatı incelediğimde adam Opel den laf açılınca neler dedi nasıl keyifliydi anlatamam.. servisler bi soğutuyor insanı bayiler bi soğutuyor.. bu kadar mı zor milleti dahada sevindirmek qeleceğini düşünmek yardımcı olmak..
                            Hasan bey o yalanları bende çok duydum, 2009 da alacaktım qittim qeldim hep aynı şeyler konuşuldu, bak şu an fiyatlar çok iyi almanın tam zamanı diye, ben az kaldı 2010 lar qelsin bi dediğimde onlar zamlı qelir dediler, ama az kaldı alıyodum 2009 ve nasıl olduysa bu duruma sabrettim ve 2010 aldım.. ama öyle bi fiyattan aldımki şu an takasa qirip o zaman alamadığım opsiyonları da alayım diyorum ama bu kezde II. elden çok zararım oluyo.. bende napacağımı şaşırdım lanet olsun imkan olsa da bazen öyle enqeller çıkıyo ki karşınıza yine hayallerinize kavuşamıysunuz

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

akşam bir arkadaşla daha konustum. opelden aramışlar. 2.0 dizel 130 hp edition elegance araçlarda kampanya olduğundan falan bahsetmişler. biraz pazarlıkla 64.500 tlye kadar inmişler. hemde otomatik. şaka gibi. araç performansı nasıldır bilemem ama o fiyata o araç bedava.
                              2009 insignia 1.6T edition premium paket
                              teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                              X