Duyuru

Collapse
No announcement yet.

DEĞERLİ İNSİGNİA TEAM EKİBİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• DEĞERLİ İNSİGNİA TEAM EKİBİ

Herkese merhaba, Öncelikle passatcı değilim merak etmeyin Yakıt tüketimi başlığı altında ufak bir yanlış anlaşılmadan dolayı tartışmalar meydana gelmiştir. Kadir kardeşimizle telefonla görüştük karşılıklı özür diledik. Ben onun kalbini kırdıysam ve sizlere saygısızlık ettiysem sizlerde kusura bakmayın hakkınızı helal edin. Herkese iyi günler.

Ynt: DEĞERLİ İNSİGNİA TEAM EKİBİ

clapclap Tebrikler clapclap

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

clapclap clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

obaa clapclap
          34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Tebrikler..! Kanınız kaynıyor anlıyoruz ama bu enerjiyi başka şeylere harcayın ne bileyim halı saha maçı falan yapın

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Yazışmalar çıkılmaz hal alınca tarafların özür dileyip akşama kadar kardeşlik mesajı vermeleri için mesaj yazıyordum Fatih Bey kilitledi.

Bu sitemizin seviyesinden ötürü çok sevdiğimi defalarca dile getirmiştim.Adile Naşit-Münir Özkul tadında Hep tatlı bir çekişme atışmaca sonrası Hulusi Kentmen bakışı ile adminimizin müdahalesi ile mutlu Türk filmlerine benzetiyorum.Hayat kısa ve kul haklarımızla dolu.Bizi Önce İnsan ve Elhamdülillah Müslüman olarak diğer yaratılanlardan ayıran HOŞGÖRÜ değilmi? Peygamberimiz S.A. ibadetlerin şeklinden çok toplumda sorumlu olduğumuz tüm bireylere nasıl davranmamız gerektiğini ve YARADANIN bu hususta hesaba çekeceğini uyarmamış mı? İsminizi bilmiyorum ama (Vasalii rumuzlu kardeşim) yazışmalarda tansiyonu tutmaya çalışan sabrınız, sonrasında yaşanan olaylardan sonra tatlıya bağlanması ile hoşgörünüz, burada barış mesajınız içinde Alçakgönüllüğünüz için tebrik ederim.

Kadir Kardeşimle genelde kavga ile başlayan dostluklar olur ama sonra öyle alışırsınız ki Onu kızdırmak için konu açarsınız. )))
              O ve Fatih Bey'de de aynı hassasiyetle yaklaştıkları için tebrik ederim.
              "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                Tebrikler..! Kanınız kaynıyor anlıyoruz ama bu enerjiyi başka şeylere harcayın ne bileyim halı saha maçı falan yapın
                Alemsiniz Sedat bey.
                "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

clapclap
                    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Geçmiş olsun her ne olduysa, kusur kabul edip birbirinin gönlünü almak büyük bir erdemlilik. Herkesi tebrik ederim, yaklaşımının dolayı. clapclap clapclap

Yorum

İsmim Alper iş yoğunluğundan dolayı yazamadım Sedat Bey bir maç ayarlayın da yapalım Hepimiz kardeşiz sonuçta herkes hata yapabilir ben zaten kadir arkadaşıma bundan bahsettim benim bir hatam varsa uslup olabilir belki yanlış anlaşılmış olabilirim eleştiriye ve uyarıya her zaman açığım bir insanın hatalarını öğrenip kendini düzeltip geliştirmesinden daha güzel bir şey yok inanın. Herkese tekrar sevgiler saygılar.

Yorum

clapclap

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                          Kadir Kardeşimle genelde kavga ile başlayan dostluklar olur ama sonra öyle alışırsınız ki Onu kızdırmak için konu açarsınız. )))
                          Kadir kim diye soran olursa bu mesajı göstereceğim haha
                          InsigniaTEAM

Yorum

Çağrı kardeşim kadir le bugidisle aranızdan su sızmaz

Yorum

İşleniyor...
                            X