Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Hakkında Yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia Hakkında Yardım

127bin km de sadece uc tane lokal boya warmis prins marka lpg warmis triger kayisi yeni degismis 45 bin tl diyo iyimi kardes

Yorum

Lpg'den korkmayın,iyi bir kit ve iyi bir usta bulup taktırın.Ford ,İnsignia ile kıyaslanmamalı.İnsignia çok daha üstün bir araçtır,lpg ile rahat edersiniz.Subaplarınızı çelikle değiştirin önce,Prins,KitMTM,BRC markalarından birisini seçin ve taktırın.Lpg sürekli 4.000 devir ve üstü kullanmazsanız zarar vermez ama sürekli 4.000 devir ve üstü kullanırım derseniz orası sakat biraz. Bakımlarını da düzgün yaptırırsanız sıkınıt yaşamazsınız.
      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canertas
        127bin km de sadece uc tane lokal boya warmis prins marka lpg warmis triger kayisi yeni degismis 45 bin tl diyo iyimi kardes
        45-50 arasına cosmolar var sanki illa lpg diyorsanız da bence kendiniz taktırın.yılda kaç km yaparsınız lpg şart mı iyi değerlendirin..
        2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Araç filo sorumlusu olarak aman kardeşim ford arabasından uzak dur. Biz fordları sıfır alıyoruz ve daha bir yaşına gelmeden motor yapılanımı dersin,Giderilemeyen hararet problemlerimi dersin,Çözülemeyen arıza lambalarımı dersin, yığınla problemi var aracın. Traktör gibi çalışmasını zaten saymıyorum. Bende lpgli insignia var ve 40.000 km dir biniyorum araca. subapları değiştirirsin en fazla başka hiç bir problem açmaz. açarsada ustanın yüzündendir. Focus ile kıyaslamak bile hata derim. Al bir tane cosmo 1.6 turbo lpgli keyfine bak. Hız yapmak istediğin zaman benzin düğmesine basıverirsin olur biter.
          İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Üstüne basa basa söylüyorum. Bir çok sensörden hatalı veri geliyorsa Benzinde bunu hissetmeseniz dahi LPG affetmiyor. Üzerinde de eksik ve milimetrik bile hatalı olan kalibrasyon la birleştiğinde subap erimesi ve diğer sorunlar kaçınılmazdır. LPG li araçlar ve taktıracak olanlar özellikle Lambda sensörünü yenilemesini öneriyorum. Akabinde malum sensörlerinde usülüne uygun temizlenmesi güzel olur. Üstüne de yeni bujiler alındımı Oh... Herkesin sensörü değişmelimi ? Hayır tabiki. Böyle bir kural yok. Ama, neyin çalışıp, neyin yanlış çalıştığını yada neyin hatalı veri gönderdiğini detaylı ve bilinçli incelendiğinde anlarsınız. Buna imkanı olmayanlar bence 3000 tl lik kit masrafının yanında 200 TL ye Lamnda O2bank1 sensörünü de yenileyiversinler.

Kısaca, Yüksek güçte ve aşırı sıkıştırılmış bir motorda sadece LPG kitini takılıp yolunuza devam ederseniz sorun yaşama '' ihtimaliniz '' daha da çok olacaktır. Ayrıca, bununla beraber belirgin bir performans düşüklüğü de olacaktır.
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozgurcetin
              Araç filo sorumlusu olarak aman kardeşim ford arabasından uzak dur. Biz fordları sıfır alıyoruz ve daha bir yaşına gelmeden motor yapılanımı dersin,Giderilemeyen hararet problemlerimi dersin,Çözülemeyen arıza lambalarımı dersin, yığınla problemi var aracın. Traktör gibi çalışmasını zaten saymıyorum. Bende lpgli insignia var ve 40.000 km dir biniyorum araca. subapları değiştirirsin en fazla başka hiç bir problem açmaz. açarsada ustanın yüzündendir. Focus ile kıyaslamak bile hata derim. Al bir tane cosmo 1.6 turbo lpgli keyfine bak. Hız yapmak istediğin zaman benzin düğmesine basıverirsin olur biter.
              Şimdi Ford kullanıcı olarak bana yorum yapma hakkı doğmuş burda.
              Yaklaşık 3 yıldır 3 farklı ford dizel aracım oldu bir tane 90.000 km de,biri 72.000 km de,ve şimdiki henüz 1000 km ve dediğiniz problemlerin hiç biri ile karşılaşmadım.Sanırım filo aracı dediğinize göre hor kullanım ve kullanıcıların araçları kendi araçları gibi kullanmamasından kaynaklı olabilir.
              Ama şunu belirteyim İnsignia ile Focus kesinlikle kıyaslanmaz insignia ekonomi hariç her yönden mutlu eder.
              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

1.4 insignia aracıma yaklaşık 80000 km dir lpg li biniyorum. aracım şu an 86000 de. Çok şükür lpg ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Aracımın lpg li olduğunu söylemesem kimse de lpg li olduğunu anlamaz. Şehir içi 30 krş şehirler arası 20 krş civarında yakıyor.
                İlla lpg li istiyorsanız 1.4 tavsiye ederim.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                Navigasyon DVD
                46KT880

Yorum

Ahmet bey elimizde bir çok markanın aracı var ama maalesef ford en problemli olanı. bizim için avantajlı olan tek yanı parçalarının biraz daha ucuz olması. Tabi bütün fordlar arıza açar diyemeyiz ama genelleme yaparsak büyük bir problemle karşılaşma olasılığı daha yüksek.
                  İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

İşleniyor...
                  X