Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4T Edition Elegance (Fabrikasyonel LPG) hakkında...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4T Edition Elegance (Fabrikasyonel LPG) hakkında...

2015 1.4T Edition Elegance orijinal LPG'li araç hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Kullanan var mı?

Bu aralar aklımdan bu araç geçiyor. Yılda en fazla 8-10.000 km yapıyorum. Az yol yapsm da sadece benzinli araca binmek aklıma pek yatmadığı için LPG'ye yöneldim.

Bunun haricinde 1.4T'nin insignia üzerindeki verimliliği nasıl? Mesela çok keyifli görünmese de 200nm tork bu ağırlık için yeterli gibi duruyor ama sürüşe farklı yansıyabilir. Ne dersiniz? Zamanla sıkıcı mı olur yoksa hiç bulaşmayıp Edition 1.6 CDTI'a mı yönelmeliyim?

Ynt: 1.4T Edition Elegance (Fabrikasyonel LPG) hakkında...

Hocam hoşgeldin. 1.4 hakkında şunu söyleyebilirim. Kalkışlarda bir miktar hantallık hissettirse de devrini aldıktan sonra performans noktasında üzmüyor. LPG olarak forumda 1.4 e kit taktırıp sorunsuz kullanan çok üyemiz var. Fakat yılda 8 10 bin km yapan bir kullanıcı olarak LPG nin orta ve uzun vadede hiç mantıklı olmadığını söylemeliyim. Yeni kitler performansı törpülemese de elbette benzin gibi olmayacaktır. Ben sizin için eklenebilen tüm donanımlarla bir 1.4 benzinli öneriyorum. (Gönül cosmo dan yana fakat 1.4 te cosmo maalesef bulunmuyor) Fiyat konusunda sıkıntı yoksa elbette 1.6 sport tadından yenmeyecektir. Passattan vazgeçmenize sevindim. Şimdiden hayırlı olsun diyelim

Yorum

1.4 kullanıcıları genelde memnun. Yalnız geçenlerde şunu öğrendim ki orijinal LPG'li 1.4 motorlara yazılım yapılamıyormuş (henüz). Normaline hem yazılım yapılıyor hem de sonradan takılan LPG'ye uyumlu. Bu anlamda LPG'siz 1.4 daha fazla esneklik sağlıyor. İleride motor gücünden veya tüketimden memnun kalmazsanız ister yazılım atarsınız ister LPG takarsınız, isterseniz her ikisini birden yaparsınız. Her şey orijinal olsun ben sonradan oynamam derseniz de şu an Insignia E.Elegance 1.4 LPG D sınıfının alırken de kullanırken de sunduğu faydaların yanında en ekonomik aracı.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Bugün gittim Opel bayii ile görüştüm. 1.4T orijinal LPG'li araçların haziran ayından beri gelmediğini, bayiilerin elinde kalan varsa onlardan bulabileceğimi söylediler. Ben de 1.6 CDTI için konuştum. (LPG'siz ya da sonradan LPG'li 1.4T'ye pek sıcak bakmıyoum maalesef) Bu sefer de Edition paketin şuan pek gelmediğini söylediler. Ben de Edition Elegance paket için fiyat aldım. Liste fiyatı 97.900 iken en son 89.000'e kadar indiler.

Tanıdığım başka bir bayii var, henüz oradan fiyat almadım. Aracımı değerinde satarsam kendileriyle derhal iletişime geçmeyi düşünüyorum.

89.000 fena bir rakam değil (hatta biraz daha düşerler) Edition Elegance da güzel paket. Araç aklıma yattı şimdilik... Tek beğenmediğim nokta göstergeler oldu...

Mehmet Hocam, Passat mevzusuna gelince: Değer kaybetmediği için ve gerçekten kaliteli bulduğum için hala gönlümde yatan bir araç. Ama 4-5 ay bekleme süresi ve çok donanımsız olması Insignia'yı bir adım öne geçiriyor benim gözümde. Normal (LPG'siz) 1.4T için, 1.4 Tsi Passat'tan vazgeçmezdim. Ama 1.6 CDTI çok beğendiğim bir motor ve fiyatı uygun. Bunun için dizel dahil her türlü Passat'tan vazgeçebilirim

Yorum

89000 lira bence çok iyi bir fiyat. Tekrar listeye baktım manuel dizelin liste fiyatı. Otomatik ihtiyacınız yoksa performansın da tadına varacaksınız.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Şimdi tanıdığım bir bayi vardı onu da aradım, yarın bir fiyat verecek. Otomatik ihtiyacım yok ama aklımın haylaz bir kenarı da 3-5 daha ver de dizel-otomatik keyfi yaşa diyor. Hazır çift kavrama değilken, sorun filan da çıkarmaz... Ne yapsam bilemedim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: REC
              Şimdi tanıdığım bir bayi vardı onu da aradım, yarın bir fiyat verecek. Otomatik ihtiyacım yok ama aklımın haylaz bir kenarı da 3-5 daha ver de dizel-otomatik keyfi yaşa diyor. Hazır çift kavrama değilken, sorun filan da çıkarmaz... Ne yapsam bilemedim.
              Dizel otomatik candır obaa obaa

Yorum

İşleniyor...
              X