Arkadaşlar bu canavar için olan görüşlerinizi öğrenebilirmiyim. düşünceleriniz nedir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
BMW Yeni 5 serisi(F10)
Collapse
X
-
Ynt: BMW Yeni 5 serisi(F10)
Adana da baya sık görüyorum mükemmel ötesi duruyor. Geçen de yanımdan 535 GT geçti öyle bakakaldım
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
-
gt hiç beğenmiyorum.Yen 5 sedanda peynir ekmek gibi satılıyor.Çok görüyorum.inisignia 2. snesine ulaşıyor ama yeni 5 serisi kadar göremiyorum nedir bu insanlardaki 150milyara araba alma sevdası hahaAşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insigniaTgt hiç beğenmiyorum.Yen 5 sedanda peynir ekmek gibi satılıyor.Çok görüyorum.inisignia 2. snesine ulaşıyor ama yeni 5 serisi kadar göremiyorum nedir bu insanlardaki 150milyara araba alma sevdası hahaSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Yorum
-
Cenaze arabası gibi duruyor gerçekten. Kısıtlı, alternatif bir kitleye hitap edecek türden. Türkiye'de pek satmaz yakında ithalatı durur bu modelin ülkemizde. Sedana diyecek laf yok. Bildiğimiz 5 serisi çizgisini layıkıyla devam ettiriyor.
1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo
Yorum
-
Valla GT yi konu başlığı için eklemedim zaten önümden geçti diye yazmıştım da millet yanlış anlıyor kaldırıyım resmi o zamanSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Yorum
Yorum