Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ufak bir kaza ...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ufak bir kaza ...

Arkadaşlar herkese merhaba,

Bugün başıma talihsiz bir kaza geldi Allahtan ucuz atlattık arabalarımızın maşallahı var fakat fren mesafesinin kazada biraz uzun olması beni düşündürdü.

Kaza şöyle gerçekleşti kırklareliden istanbul istikametine yolculuk yapıyorduk tam geldik dedik büyükçekmece rampasında 60 kmh civarı hızla giderken önümdeki vito

aniden durdu bende biraz geç farkettim dip fren yaptım fakat abs devreye girerek araba 20-30 kmh civarında öndeki vitoya arkadan çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle ön tampon 2 taraftan çatladı ve tamponun arkasındaki plastikte kırıldı öyle gördüm.

Tutanak tuttuk vitonun arka tampon kırıldı fotograflarda mevcut benimde ön tampon 2 yerden çatladı plakalık kısmında eziklik oldu ve sis farının oldugu bölgelerin

dişleri tampon kasınca yerinden cıkmıs pek birşey yok gibi görünsede ya tampon komple değişicek buda 1500 tl civarı bir bedel yada tamir olacak. Nasıl yaptırabilirim hiçbir fikrim yok autoking düşündüm yada sanayiye götürüp plastik kaynak denen bir yöntem ile yapılabildigini duydum.

Aracın kaskosuda 1 ay önce bitmişti arabayı pek kullanmadıgım icin yenilememiştim sizce nasıl bir yol izlemeleyim değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

http://imageshack.com/a/img908/3484/rqIFkO.jpg
    http://imageshack.com/a/img907/3136/n1QSJD.jpg
    http://imageshack.com/a/img910/14/NhoLNC.jpg
    http://imageshack.com/a/img903/7188/ij8lYc.jpg
    2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Ynt: Ufak bir kaza ...

Geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

geçmiş olsun, Allah beterinden korusun

Yorum

Geçmiş olsun allah daha kötülerinden korusun..ne tutar nasıl yapılır bilgim yok abicim..fiyat fazla çıkarsada al bi opc ön tampon taktır modifiye olsun hem

Yorum

Gecmis olsun
          F30 Sport+

Yorum

geçmiş olsun ,Allah beterinden korusun.
            insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Yorum

Geçmiş olsun. Tampon görevini yerine getirmiş tamir tavsiye etmem Allah c.c. korusun bir sonraki ufak kaza pek ufak hissedilmeyebilir. Kasko varsa hiç tamir ile uğraşmayın.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

geçmiş olsun. cana gelmesin

Yorum

Geçmiş olsun..ALLAH beterinden korusun..

Yorum

Geçmiş olsun,kaskodan halledin... Fren mesafesi lastikler, balataların durumu ,yol gibi etmenlere göre uzayabilir,zira İnsignia da ağır bir araç.Durması biraz daha zor olur.
                      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Çok teşekkürler arkadaşlar fren ve lastiklerle ilgili sıkıntı olacagını düşünmüyorum araç daha 10500km de ağırlık burda biraz fren mesafesini uzattı sanırım.

Yorum

Geçmiş olsun gökhan.. tamir yoluna gidebilirsin kaportacılar catlayan kısımları kaynak yöntemiyle tamir edebiliyor.. eger uzun süre bineceksen opc tampon da guzel olur.. yada forumdan opc tampona gecen ve ellerinde saglam ön tampon u kalan olabilir.. bi bak eski konulara yada yeni bir baslik ac tekrar gecmis olsun..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Geçmiş olsun.
                            Tampon tamir edilir büyük ihtimalle fakat nekadar sağlıklı olur orası meçhul.En kötüsü trafik sigortanız seneye iki katı olacak.Allah beterinden korusun.
                            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                              Geçmiş olsun gökhan.. tamir yoluna gidebilirsin kaportacılar catlayan kısımları kaynak yöntemiyle tamir edebiliyor.. eger uzun süre bineceksen opc tampon da guzel olur.. yada forumdan opc tampona gecen ve ellerinde saglam ön tampon u kalan olabilir.. bi bak eski konulara yada yeni bir baslik ac tekrar gecmis olsun..
                              Çok sagol murat abi yarın araştırmaya başlıcam bakalım opc tampon füme renge güzel olmuyor yoksa düşünebilirdim.Dedigin gibi opc tampona geçen olursa iyi olur düşünebilirim orjinal tamponu.

Yorum

İşleniyor...
                              X