arkadaşlar bu gün aracımı benzinlikte yıkama makinasına soktum. arka bagaj spoylerini kırdı makina.. ne yapmam lazım. çıkmasını bulabilirmiyiz ve sağlıklı olurmu? sıfırının fiyatı nedir acaba? izmir merkezdenmi istanbuldanmı bulabilirim bana yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar? valla ne yalan söyleyeyim acayip moralim bozuldu..yerinden çıkardım tamamen ve orası açıkta tavanın. yağmur filan yağarsa sorun olur herhalde..bağlantı yerlerinden kırılmış dolayısıyla yapıştıralım filan desek zor..bilemedim bir hal çaresini..Teşekkürler...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sport tourer bagaj spoyleri yardım...
Collapse
X
-
Ynt: sport tourer bagaj spoyleri yardım...
Gecmis olsun.. yanlis hatırlamıyorsam sıfır fiyatı 250 tl olmasi lazım.. admin cagrı yada kaminari park ile iletişime gecerseniz size yardımcı olurlar.. çıkması varmıdır bakmak lazım..
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Gecmis olsun.. yanlis hatırlamıyorsam sıfır fiyatı 250 tl olmasi lazım.. admin cagrı yada kaminari park ile iletişime gecerseniz size yardımcı olurlar.. çıkması varmıdır bakmak lazım..
Orijinal spoiler kırılmış (daha öncede görmüştüm hatta kendisi forum üyemiz) fiyat biraz tuzlu olması lazım. müsait bir zamanda bakabilirim. çıkmasını bulmak zor, araç sayısı az nede olsaInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: insgna44Gecmis olsun.. yanlis hatırlamıyorsam sıfır fiyatı 250 tl olmasi lazım.. admin cagrı yada kaminari park ile iletişime gecerseniz size yardımcı olurlar.. çıkması varmıdır bakmak lazım..
Orijinal spoiler kırılmış (daha öncede görmüştüm hatta kendisi forum üyemiz) fiyat biraz tuzlu olması lazım. müsait bir zamanda bakabilirim. çıkmasını bulmak zor, araç sayısı az nede olsaOrjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: insgna44Gecmis olsun.. yanlis hatırlamıyorsam sıfır fiyatı 250 tl olmasi lazım.. admin cagrı yada kaminari park ile iletişime gecerseniz size yardımcı olurlar.. çıkması varmıdır bakmak lazım..
Orijinal spoiler kırılmış (daha öncede görmüştüm hatta kendisi forum üyemiz) fiyat biraz tuzlu olması lazım. müsait bir zamanda bakabilirim. çıkmasını bulmak zor, araç sayısı az nede olsa
Yorum
-
Gezerken gördüm
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer
Yorum
Yorum