Öncelikle herkese günaydın kısmetse 10 gün içinde 19' opc jant alıcam şu an ölçülerim 225/55/17 yeni janta hangi lastikleri almayaliyim bi de yakit ne kadar degisir simdi sakin kullanimda 7.5 ortalamam var
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
19' janta hangi lastigi takmaliyim
Collapse
X
-
Ynt: 19' janta hangi lastigi takmaliyim
245.40.19 olabilir. Marka model soruyorsanız onu ayrıca cevaplayabilirm.
Yakıt kaç olur bilemem ama bir litre kadar artabilir sizin araçta. Siz turbo 180'le mi 7,5 ortalama yapıyorsunuz? Maşallah...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
-
Orjinal yazı sahibi: Flesius245.40.19 olabilir. Marka model soruyorsanız onu ayrıca cevaplayabilirm.
Yakıt kaç olur bilemem ama bir litre kadar artabilir sizin araçta. Siz turbo 180'le mi 7,5 ortalama yapıyorsunuz? Maşallah...2010 İnsignia 1.6 turbo
Yorum
-
Marka model de cevaplarsanız cok sevinirimOrjinal yazı sahibi: Flesius245.40.19 olabilir. Marka model soruyorsanız onu ayrıca cevaplayabilirm.
Yakıt kaç olur bilemem ama bir litre kadar artabilir sizin araçta. Siz turbo 180'le mi 7,5 ortalama yapıyorsunuz? Maşallah...2010 İnsignia 1.6 turbo
Yorum
-
Goodyear asymetric f2 bulabilirseniz güzel lastiktir.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Ah o çevre yolunun İstanbul'daki halini bir bilsen
Redline'a çokça çıkıyorsanız ve yaşınızı da göz önüne alırsak muhtemelen poerformanslı kullanımınız daha çoktur. Benim forumda en çok tavsiye ettiğim lastik Michelin Pilot Super Sport'tur. Bolca lastik kullandım, en beğendiklerimden biri bu lastik oldu. Kendim de şuanda kullanıyorum. Size de bunu öneririm.
Michelin için söylenen yumuşak hamur, balon riski gibi söylentiler doğrudur. Ancak bu lastikte ben o sorunlarla karşılaşmadım. PS3'te var o sorunlar evet ama PSS'te ben yaşamıyorum. O olmuyorsa Re003, bulamaz ya da getirtemezseniz Re002 de olabilir. Bunlar da olmazsa ve yollar düzgün, çok kasis yok derseniz PS3 de olabilir.
Pirelli ya da Goodyear neden listemde yok? Çünkü Goodyear'a güvenmiyorum, taş kesilecek gibi geliyor bana. Pirelli'nin ise muadilleri ondan daha iyi.
Kışlık lastik derseniz bambaşka bir liste çıkar. Bunlar yazlık lastik önerileri. Dört mevsim lastik ben önermiyorum. Bence ayrı takımlar alınmalı mümkünse. Hele Ankara'da falan mutlaka ayrı takımlar olmalı.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Bence 19' janta hiç bulaşmayın derim arabanın hiçbir tadı kalmaz şuan aracımda 18 lik cosmo jant var ve bence kesinlikle 18 lik jantın üstüne çıkılmamalı. İnsignia için en zevkli jant 18 hem konfor hem yol tutuşu. 19 inçde en ufak çukuru hissedersiniz tek teker kasise girdiğinde içiniz gider o derece diyorum. Zaten görüntü harici yol tutuşdada 19 luklar pek bişey katmıyor araca. Aksine yağmurlu havalarda yol tutuşu zayıflar.
Bu arada michelin pilot super i otopark daki And bey beğenmediğini söyledi kendisi m5 de kullanıyor.İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: murat121Bence 19' janta hiç bulaşmayın derim arabanın hiçbir tadı kalmaz şuan aracımda 18 lik cosmo jant var ve bence kesinlikle 18 lik jantın üstüne çıkılmamalı. İnsignia için en zevkli jant 18 hem konfor hem yol tutuşu. 19 inçde en ufak çukuru hissedersiniz tek teker kasise girdiğinde içiniz gider o derece diyorum. Zaten görüntü harici yol tutuşdada 19 luklar pek bişey katmıyor araca. Aksine yağmurlu havalarda yol tutuşu zayıflar.
Bu arada michelin pilot super i otopark daki And bey beğenmediğini söyledi kendisi m5 de kullanıyor.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Yollar bozuksa basıncı biraz fazla kaçırdıysak nispeten de sert hamurlu lastik ise konfor gerçekten kötüleşebiliyor.
Yolların bozukluğuna birşey yapamayız da Nispeten yumuşak lastik + doğru basınç ile bence pek bir sorun olmuyor. Nede olsa sert araç insignia. Flexi olmadıktan sonraCARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
Yorum
-
benim aracımda 245/45/19 kumho ku39 var. ıslak kuru yol tutuş,fren mesafesi,yol sesi,titreme vs herhangi bir sorun yaşamadım. 30.000 km kullandım ve halen kullanmaya devam ediyorum. önceki lastiğim michelin 245/45/18 yol tutuş güzel ses yalıtımı güzel ama balon sorunu ve iç yanak erimesi sıkıntısı yaşadım...
Yorum
-
19 jantın alt ölçülere göre ıslakta ya da kuruda daha kötü performans sergileyeceğini zannetmiyorum. Hatta kuruda çok daha iyi performans sunacağını düşünüyorum. Aracın yatıp kalkmasını dahi etkiler. Bu arada taban genişlikleri aynı, yanak farkı var sadece.
And'ın beğenmediğini hatırlayamadım? Benim izlediğim videosunda lastiği yeni takıp Çeşme'ye gitmişti. Daha konforlu, tutunma eşiği daha yüksek, yol geri bildirimi daha iyi, vs. gibi pozitif yorumları vardı. Hatta lastiğe aşık oldum dediğini hatırlıyor gibiyim. Sonrasında Çeşme'ye varınca tutunma hissinin azaldığı hissine kapıldığını ama bunun yolların kalite farkından kaynaklandığını tahmin ettiğini söylediğini hatırlıyorum.
Tam yorum yapabilmek için biraz daha kullanması gerektiğini söylediğini hatırlıyorum... Bundan sonra yeni videosu çıktıysa ben izlemedim. Varsa bana link atabilirseniz sevinirim.
PSS kendini dünya çapında kanıtlamış kült lastiklerden biridir. Olumsuz yorumu ne yapıp ya da yapamayıp haketmiş çok merak ettim şimdi.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
19 inç insignia, 18 ve 17 liklere gore bariz daha iyi yol tutuyor.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aton198119 inç insignia, 18 ve 17 liklere gore bariz daha iyi yol tutuyor.
245.45.18'le 245.40.19'u kıyasladığımda benim fikrim de tamamen aynı.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Flesius
+1
245.45.18'le 245.40.19'u kıyasladığımda benim fikrim de tamamen aynı.
Ben de 19-20" kullanmak isterdim ama yollarımız yüzünden 245 45 18" i bile 225 50 17" e düşürmek ara ara aklımdan geçmiyor değil.
Sürüş kayıpları olsa da acaba yoldan gelen darbeler nasıl iletilirdi kabine..2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof
Yorum
-
Gülü seven dikenine katlanır. Dikkatli kullanımla ince yanak sorununu önemsiz hale getirmek mümkün. Sabırlı ve tetikte bir sürüşle sorun ortadan kalkıyor.
Ve tabi doğru lastik seçimiyle...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum