Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Saat kaç?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Saat kaç?

Afedersiniz ama saat kaç ya?? Forumda saat on

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Ynt: Saat kaç?

21.18 şuanda Forum saati de şaşırmış sanırım.

Yorum

Benim telefonda arka planda su an 20.22 ön ekran koruyucuda 21.22 formunda 22.22..)))

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

21.43 Kesin Bilgi ! Yayalım

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Saat 01:00
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Saat 11:07

Yorum

Arkadaşlar bir iPhone alsaydınız bu karmaşa olmazdı. .

Bir ayardan mı bilmem ama benim tlf saati değişmedi
              MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

İphone olmasıyla hiç ilgisi yok yalnız konunun. Tamamen otomatik ayarda olup olmamasıyla ilgisi var.

Benim kol saatim de dahil tüm cihazlarım geri gitmiş otomatikte oldukları için.

Ne bilsinler bizim sivri zekalıların 2 hafta ertelediğini. Ben kol saatimi eski saate aldım bir de cep telefonumu. Gerisini ellemedim. Tek tek uğraşamam kusura bakmasınlar.

Bazı zamanlar ülkemi anlamakta zorlanıyorum. Bu da o zamnlardan biri...
                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Iphone da "otomatik ayarlamanız açık" ve saat diliminiz "İstanbul" ise sıkıntı yaşamıyorsunuz. Yani otomatikte olsa da olmasa da değişmeyecekti
                  Android de ve microsoft yazılımlı cihazlarda saat ayarları değişti. Tamamen Iphone'un güzelliği..
                  *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

iphone candır
                    InsigniaTEAM

Yorum

Benim İphone'da sorun var galiba, değişmişti saat.

Yorum

Bana Iphone ile ilgili değil de operatörle ilgili gibi geliyor ama bilemiyorum. Bi araştırma yapmak lazım. Operatörden güncelleme yapmak ya da ağdan güncelleme yapmakla ilgili olabilir. Turkcell kullananlarda geri alıp da diğerlerinde almamış olabilir... Bunlar da tabi ki Iphone ile ilgili olması gibi birer ihtimal sadece.
                        Akıllı telefonların işleyiş şekilleri çok benzer olduğu için başka bir değişkenle ilgili olabilir mi diye düşünüyorum.
                        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

iyiki ipone nunuz var...)) samsung da mesaj cekti yani.. otomatik ayarlarınızı kapatın uyarısı yaptı..)))

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Lg orali bile olmadi

Yorum

Htc,nin tınladığı bile yok..

Yorum

İşleniyor...
                              X