Aracın aynası arada açılırken takilmalar yapiyo ya da gec aciliyo ustaya goturdum gucu iyi dedi boyle idare et falan dedi ama yaglasak falan dedim ilgilenmedi pek,Ankarada usta onerebilecek olan var mi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ankarada usta önerebilecek olan var mı?
Collapse
X
-
Ynt: Ankarada usta önerebilecek olan var mı?
Ben anlamıyorum, bilemedim, yapamam, diyen usta yok ki piyasada. Dürüst olsunlar canımı yesinler. Hemen iyi böyle, bunda ses yok, bunda sorun yok, normali bu sözlerinden bıktık usandık.
CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
-
Yetkili servise ugra yağlasınlar ucret almazlar basit bir sey... zaman la duzeldigini göreceksin.. her açıp kapatmada gözün aynalara takılmayacak
Yorum
-
Abi pazarları odak açıksa gitcem de ücret konusunfa emin misin?Orjinal yazı sahibi: insgna44Yetkili servise ugra yağlasınlar ucret almazlar basit bir sey... zaman la duzeldigini göreceksin.. her açıp kapatmada gözün aynalara takılmayacak2010 İnsignia 1.6 turbo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: InsigniaWd 40 sıkın bir iki açıp kapayıp yine sıkmayı deneyin.2010 İnsignia 1.6 turbo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: drdilmenOpel garage. Hakan bey. Kesinlikle memnun kalırsınız. Çankırıdan dr cem bey derseniz gerekeni yapacaktır. Isterseniz tel verebilirim.2010 İnsignia 1.6 turbo
Yorum
-
Wd 40 alıp disardan gozuken aynanin araca baglandigi ve donme hareketini yaptigi yerlere sıktim 10 numara oldu sorun halloldi tesekkurlerOrjinal yazı sahibi: InsigniaWd 40 sıkın bir iki açıp kapayıp yine sıkmayı deneyin.2010 İnsignia 1.6 turbo
Yorum
-
Yorum
-
Faydalı olmadığı gevşetme hareketi yok gibi birşey bu meretin.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
Yorum