Duyuru

Collapse
No announcement yet.

A5 1.8 tfsi ,insignia performans denemesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: A5 1.8 tfsi ,insignia performans denemesi

Şikayet etseydin toprağım. Bak ben şikayet ettim bütün caddyi köpeği topluyorlar. http://m.milliyet.com.tr/volkswagen-...35/default.htm
    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Ya inanın bu dediğiniz araçlar bizi zorluyosa demek ki biz insignia kullanmayı bilmiyoruz..tabi 1.6 Tden bahsediyosak..c-180lerle kalkıyorm sıkıntı olmuyo kafa kafaya gidiyoz hemen hemen..yeterki asfalt arabaya uyum sağlasın tabi T.C ye basmak şartıyla..bmwler iyi kalkıyo allah var onun dışında bizim klasımızda araçlar o kdr aham şaham bizden iyi değiller..taş çatlasın 0-100 bi boy ya atıyo ya atamıyo..

Yorum

0-100 km verilerine bakıpta İnsignia hantal bir araba zannetmeyin. İnsignia 0-100 arabası değil. Hatta bütün opellerde bu böyledir. Sonradan gücünü gösterir ve soluğu kolay kolay kesilmez. 80-200 ve üstü hızlarda segmentindeki çoğu aracı rahatça yer diye düşünüyorum.
        İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Bende 0-100 arabası olmadığını biliyorum ve mümkün mertebe sıfır kalkışlı fantezilere girmiyorum. 0-100 de herkesi geçebildiğini iddia eden arkadaşlarında pilotajının iyiliğine bağlıyorum. Deniz Bey ile biz İnsignia kullanmayı beceremiyoruz demek ki !
          "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Ben 184 hp lik 3.20d ile kalktım kakışta 100-120 km ye kadar beni 1 boy geçti ama ibre 230 u gösterdiğinde dikiz aynasından görebiliyordum bmw yi Garibim ümidini yitirmemişti. Bir kere daha denedik sonuç değişmedi
            İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
              Bende 0-100 arabası olmadığını biliyorum ve mümkün mertebe sıfır kalkışlı fantezilere girmiyorum. 0-100 de herkesi geçebildiğini iddia eden arkadaşlarında pilotajının iyiliğine bağlıyorum. Deniz Bey ile biz İnsignia kullanmayı beceremiyoruz demek ki !
              oğuz abi amacım sizi küçük düşürmek yada başka bişey değil..yanlış anlaşıldıysam özür dilerim..lakin bizim arabalarımızda iyi yeter ki asfaltı sevsin..ben aslında yorumu ortaya atmıştım belki hırslanırız dyetekrardan kusura bakmayın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
                Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                oğuz abi amacım sizi küçük düşürmek yada başka bişey değil..yanlış anlaşıldıysam özür dilerim..lakin bizim arabalarımızda iyi yeter ki asfaltı sevsin..ben aslında yorumu ortaya atmıştım belki hırslanırız dyetekrardan kusura bakmayın
                Yok Hakan senin yorumlarını zevkle takip ediyorum. Sizler audiler bmw lerden bahsederken biz kedi polo deyince bir garip olduk valla. Arabamızın performansı yerinde. Şehiriçinde hep devirli kullanmaya kalksam 1 polo dolusu benzin parası öderiz valla.
                "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Teşekkürler oğuz abi , yanlış anlaşılmadığım içinde ayrı bi sevindim..hayatta en sevmediğim şeylerden biri saygısızlık hayatta tahammül edemem..tahammül edemediğim bişeyide yapmam allahın izniyle byüklerimiz canlarımız..yakıt konusu gerçekten çok üzücü ne zmn garaja alsam arabayı yakıt seviyesi düşük dyo başka bşeyde demiyo..50 kmye 50 Tl yakıyorm imkan olsa 100 yakarım.. Basmamak en mantıklısı tabi tutabilirsek kendimizi..

Yorum

İşleniyor...
                  X