Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Lastik Alımı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni Lastik Alımı

Insignia ve Golf e kışlık Petlas almıştım, genel kullanım özellikleri fiyatının ötesinde kalitede bir lastik.

... lakin lastiklerde taban atlaması denen bir sorun var, Insignia dakiler bariz olunca garantiden değişim yapıldı, yeni gelenler de kusursuz değil ama çok bariz bir sorun da yok, Golf tekilerse sadece dalgalı bir sese neden olacak derecede ama o da kulak kabartırsanız.

Bence Petlas giderek kendini geliştiren iyi bir yerli marka.
    2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Kumho için fiyat alan var mi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
        Kumho için fiyat alan var mi?
        Ben de bir kaç ay önce Kumho ku39 aldım ve çok memnunum, özellikle yol sesi neredeyse sıfırlandı. Fren ve kalkışlarda bayağı bir iyileşti. Tanesini 275 tl'ye almıştım. Aldığım yer için özel mesaj attım.
        Life begins @ 4000 RPM

Yorum

Gördüm ben de size yazdım :-))

Yorum

bende kumho ku39 aldım 245/45/19.. fren mesafesi, yol tutuş gayet iyi.. ses sorunu mıchelın kadar olmasa da benı fazlasıyla memnun ettı.. ustelık oncekı lastıklerım mıchelın dı ve dış tarafı çabuk aşınma yapmıştı 30.bın km de değiştirmek zorunda kaldım.. şimdiki kumho ile yaklaşık 30 bın kullandım ve 20bın den fazla gideri var..
            2.0 CDTİ 160 HP COSMO CARBON SİYAH+OPC+NAVİ+BOX(35 HP+50 TORK)+SPRİNT BOOSTER + 19''JANT

Yorum

Mersin'de Kumho için bir yetkili bayi bulamadım.adana da var galiba.araştırıp fiyat alabiirsem sizlerle paylaşacağım.
              2010 Cosmo, 1.6 Turbo ,Füme,Deri Koltuk,Koltuk Isıtma,Turn & Push

Yorum

Çok uzattım kusura bakmayın ama yanlış da yapmak istemedim.Kumho,Petlas gibi lastikler için çok tatmin edici kullanıcı yorumları bulamadım.Bende Pirelli P zero ve continental sport contact arasında karar vereceğim.Michelin,Bridgestone ve Goodyear bu iki markaya göre oldukça pahalı . continental 500 TL , pirelli için 460 TL adet fiyatı aldım.bu iki lastik arasında fikir verecek olan var mı?

Yorum

Tamam da Pzero'nun hangisi? Sport Contact'in hangisi? Bunların bir çok alt modelleri var. Net bilgi verin ona göre yardımcı olalım. Ben Conti ile Pirelli arasında kalsam model bazlı hareket ederim. İkisinin de biri birinden iyi lastikleri var söylediğiniz üst modellerde. Yoksa iki marka da güçlü ve kaliteli markalar. Ha benim nazarımda Pirelli bir tık önde midir, öndedir... Ama dediğim gibi bazı alt modellerde yenişemezler, berabere kalırlar.
                  2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Pirelli Pzero Nero GT XL olarak geçen bir model için anlaştım bir bayi ile.2015/19. hafta yapımı lastikler.Biryerde 2014 yapımı aynı modele 460 TL demişlerdi.Ben 2015-19. hafta için adet fiyatı 475 Tl den anlaştım.

Pirelli ile ilgili oldukça güzel yorumlar okudum,bundan dolayı pirelli tercih ettim.Umarım doğru karadır.Cumartesi taktıracağım inşallah.Yorumlarımı sizler ile paylaşırım.

Yorum

Hayırlı olsun, madem anlaştınız ben yorum yapmayayım Sizin yorumlarınızı merak ediyorum, denedikten sonra paylaşırsanız sevinirim. Kazasız sürüşler olsun...
                      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Halen anlaşmadan dönebilirim Ersin Bey önce ben alayım yorumları.telefonda gelirim cumartesi dedim,elimizde ürün var buyrun gelin dediler. Çok bâriz fark varsa bilgi verirseniz sevinirim.

Yorum

O zaman öncelikle şunu söyleyeyim almaya karar verdiğiniz lastik kötü değil, fiyat olarak da o aralığın en iyi opsiyonlarından. Ama bence yakın fiyatlara Continental'de daha iyi lastikler bulabilirsiniz. Pirelli bence de Continental'den "genel olarak" daha iyi. Ama bu grupta Conti'nin biraz daha iyi lastikleri var diye düşünüyorum. Fiyat olarak da uygun bir fiyat gibi geldi bana, tavsiye edeceğim Conti'ler bir tık üstte fiyat olarak ama öyle atla deve bir fark yok.

Lastik ölçünüzü bilemedeiğim için 245x45x18 ölçülerine göre yaklaşık fiyatları düşünerek diyebilirim ki;

ContiSportContact 2 FR
                          ContiSportContact 5 FR
                          ContiSportContact 3 FR

Gibi lastiklere de bakmanızda fayda var. Yani demek istediğim açıkçası, bence Pirelli ile o sınıftaki en yetersiz lastiğini beğenmişsiniz. Tekrar edeyim, kötü lastik değil ama bence daha iyi alternatifleri var.

Kanınıza girmiş olmayayım, sonra beğenmezsiniz üzülürüm Siz gönlünüzden geçeni alın bana güvenmeyin çünkü sizi çok iyi tanımıyorum ve araç kullanım alışkanlıklarınızı ve beklentilerinizi bilmiyorum. Ben kendim alacak olsam diye düşünerek yazdım. C 180'de gelen bir lastiktir ContiSportContact serisi ben kullandım bolca, iyidir. Ceset haline gelene kadar kullandım yanları aşındığı halde, çatlamalar olduğu halde gayet performanslıydı.

Yorum

Çok teşekkürler bilgi için.Continental fiyatlarına bir bakayım.Bu arada normalde sakin kullanan birisiyim.zaten yeni çocuğum da oldu,özellikle eşim ve başkası arabada ise çok agresif kullanmam.Tek başıma iken nadiren de olsa gaza yüklenirim ama genel anlamda yavaş kullanan birisiyim.

Yorum

Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun

Yorum

Şu an yaşadığım kararsızlık ve ani fikir değişikliklerinden ötürü kendimi tanıyamaz oldum ama çok şükür artık noktayı koydum.Pirelli ile ilgili sizin sözylediklerinizden sonra 500 TL altı olan lastiklerden Lassa Phenomena ile ilgili oldukça güzel yorumlar okudum.Adet fiyatı 425 TL ile 2015/20. hafta yapımı 4 lastik anlaştım. bu sefer kesin,cumartesi taktırıyorum . Ersin Bey nedir düşünceniz , bu da mı gol değil

Yorum

İşleniyor...
                                X