Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Lastik Alımı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni Lastik Alımı

Herkese Merhaba,

aracımın lastiklerini değiştirmem gerek.Orjinal 245-45-18 almayı düşünüyorum.Continental için 560 Tl civarı adet fiyat verdi servis.

Daha farklı markaların daha ucuz modellerinden alsm sıkıntı yaşar mıyım sizce?Örneğin Kumho ve Petlas ın daha uygun fiyatlı modelleri var.Kumho Kumho KU39 245/45R18 100Y modeli adet fiyatı 300TL civarı gördüm internette.veya petlas Petlas Velox Sport PT741 245/45R18 100W XL .O da hemen hemen aynı fiyatlar.Bir de bazılarında 100Y yazıyor yanıda bazılarında farklı birşeyler.Bu ne demek?Mersin'de yaşıyorum kışlık lastiğe ihtiyaç olmuyor.Yazlık yazanlardan alsam sıkıntı olur mu?ekstra 4mevsim yazanlardan mı alınması gerek.bilgi verebilirseniz sevinirim.
    2010 Cosmo, 1.6 Turbo ,Füme,Deri Koltuk,Koltuk Isıtma,Turn & Push

Ynt: Yeni Lastik Alımı

Continental Sport Contact 5 ler lastik karşılaştırmalarında liderliği uzun süre kimseye kaptırmayan çok kaliteli lastiklerdir, bunun dışında Petlas 741 kullanıp memnun olan da çok.
    2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Petlas 741 için 325 TL adet bir fiyat aldım.sizce uygun mudur?continental tabi ki oldukça iyi bir ürün ama 500-550 tl civarı adet fiyatı çıkıyor. kullanan var mı bu lastikten?

Yorum

http://www.insigniateam.com/forum/in...4167#msg324167

http://www.insigniateam.com/forum/in...4819#msg324819

şuradaki yorumlarımı görebilirsiniz...
        1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

petlas almayında benim şahsi düşüncem
          kendimde daha 1000 km bile olmadı lassa var perfonmans lastiği bence çok iyi bir yol tutuşu var sonuçda önce güvenlik
          çok sağlam virajlara 120-130-140 girerim gıkı çıkmaz isterseniz onuda inceleyebilrsiniz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLU
            kendimde daha 1000 km bile olmadı lassa var perfonmans lastiği bence çok iyi bir yol tutuşu var sonuçda önce güvenlik
            çok sağlam virajlara 120-130-140 girerim gıkı çıkmaz isterseniz onuda inceleyebilrsiniz
            Bende yeni lastik alma safhasındayım niye petlas almayalım açıklarsanız memnun olurum...
            2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

ku39 yaklaşık 20.000 km dir kullanıyorum yağışta virajda yol tutuşunda bir sıkıntı görmedim fren mesafesi ve ses aralığı oldukça iyi tavsiye ederim

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Kucuk ebatlarda iş yerinde petlas kullandik ve hic sıkıntı yasamadik hem kışlıkta hem yazlikta...
                F30 Sport+

Yorum

245/45/18 petlas 741 kullanıyorum henüz alalı 4.000 km oldu ve memnunum.

Yorum

100 Y hız endeksi oluyo artı dğerlerine oranla daha yumuşak ve güzeldir 97 w sine göre falan..pirelli p zero kullanıyoruz xl 100 Y gerçekten hız lastiği çok memnunum tavsiye ederim ben geçen sene almıştım daha bi kusurunu görmedim..contiyi şiddetle tavsiye etmiyorm o kdr çevremde var hepsi conti aracın üzerindekiler çok çabuk yıpranıyo kullananlarda o kdr memnun değil..prellileri 4 ünü indirimdeyken aldım 1650 bi rakam ödedim o zmn internetten falan bakıyodum farklı yerlerede baktım 520 altı kimse konuşmuyodu..seçim sizin tabi en önemli konu lastik seçiminde dikkatli olun..kararsızsanız hepsinden michelin alın adı yeter en azından taleplerinizi fazlasıyla karşılar..iyi günler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emperor
                      Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLU
                      Bende yeni lastik alma safhasındayım niye petlas almayalım açıklarsanız memnun olurum...
                      yaşadığım sorunlardan dolayı önermiyorum öncelikle
                      insigniadan önceki aracımızda petlas marka 4 mevsimlik 195 ebadında lastik kullanmışdık 4 tekerede sıfır almışdık fiyatını tam olarak hatırlayamadım
                      herşeyin başı önce güvenlikdir bu tür konularda paraya kıymamalıyız açıkcası
                      lastikler öncelikle yağışlı yollarda yolu tutmuyordu biraz kayma meydana getiriyordu tabi haliyle insanı korkutuyor ve hızlıda gitmediğimiz hallerde
                      diğeri sorun ise çabuk aşınmasıydı yılda 5-6 bin km yapan birisi olarak lastik 28-30 binden ssonra kabaklaşmaya başladı
                      ve sonunda lastikleri değiştirmek zorunda kaldık lassa aldık zaten 1000 km sonrada aracımızı sattık
                      böle bi petlas maceramız oldu umarım demiş olduklarım sizlere faydalı olmuşdur
                      yine de karar verecek sizsiniz saygılarımla

Yorum

Bana da bir takım lastik lazim 245/35/20 onerebileceginiz satıcı var mi?

Yorum

Daha önce de belirtmiştim
                          İnsigniamı 100 bin km den fazla kullandım
                          Son 2 bini petkas ile idi ve arabadan soğutacak kadar kötüydü
                          Kararsız fren tepkileri
                          Viraj içi tutuş ve 110 dan sonra sürekli titreme
                          Lastik ayıplı olabilir denip bir hafta düzeltilmeye çalışıldı ama nafile
                          Kesin uzak durun
                          Conti şahane
                          ama konfor ise ihtiyacınız bugün pederin pejosundaki michelinlere bir kez daha aşık oldum

Yorum

Petlas, gerçekten de uzak durulması gereken bir lastik. Milli duygular bir yana da olmamış abi. Petlas sonrası durumu düzeltmek 2400 TL ye maal oldu bana. 5 senelik brigestone ikinci el alırım daha iyi.
                            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Benim araçtaki kabak bridgestone lar açıkçası çok iyi yol tutuyor şu an eski aracımda da bridgestone vardı memnundum.ama tabi fiyatlar arasında oldukça fark var.acaba bu farka değer mi diye düşündüğüm için sizlere sordum.Pelas tan memnun olan da çok olmayan da ben de anlamadım. Bridgestone a da bakayım bi fiyat araştırayım.

Yorum

İşleniyor...
                              X