Lassa Phenoma'dır o muhtemelen Ben sizi Lassa, Kumho, Petlas gibi markalardan kurtarmaya çalıştıkça sizzz.... Hayırlı olsun. Hiç Lassa kullanmadım bilmiyorum, o yüzden kıyas yapamayacağım. Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
burada bukadar iyi tavsiyeler varken gidip hiç tavsiye edilmeyen bişey seçmek. sonuçta insan krndi istediğini alıyor sanırım. lastik testlerinde ismi bile geçmeyen marka lassa. hayırlı olsun
2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
satıcı ile hiç ilgisi yok aslında.lassa kullananların yorumlarını okudum birçok araçta.diğerlerini de okudum.lassa kullananlar oldukça memnunlardı,bir tane olumsuz yorum karşısında birçok olumlu yorum okudum.artık alıp deneyeceğim,en azından birebir deneyip yorum yaparım.ben yanarsam başkası yanmasın derim
Samimiyetle söylüyorum ben yorumlarınızı çok merak ediyorum. Özellikle 5.000'i devirdikten sonra inşallah. O lastik Lassa'nın iddialı lastiklerinden ama bana kullanmak henüz kısmet olmadı. Merak ediyorum.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Ben lastik alırken michelin istiyodum daha doğrusu düşünüyodum ama diğerlerine göre fiyatı epey yüksekti..ondan daha ucuz hangisi olabilirdi aklıma yatan taktığım zaman gözüm arkada kalmicak şekilde..bi yerde okumuştum bugatti veyron son hızını michelin pilot süper sport 3 lastiğiyle görmüş daha çok bağlandım ama fiyat olarak yüksek her ne kdr içime sinsede o kdr para bağlamak istemiyorm..internette yazdım hangi araçlar hangi marka lastikleri kullanıyo dye..pirelli denk geldi öncesinde porsche 911 de kullanmışlar son olarakta lamborgini aventador lp700 de oda son hızını pirelli p zero nero gt ile görmüş..pirellinin fiyatlarını araştırdım çok uçuk rakamlar değil hem yüksek performans araçları kullanıyo insignia kullanmış çokmu dedim aldım..yanlış bilmiyosam audi falanda kullanıyo..tabi byükler daha iyi bilir belki atladığım yerler vardır..2 yıldır kullanıyormn13 bin km yol yaptık lastikte çizik yok allaha çok şükür yol tutuşu falanda çok mükemmel fren mesafesinden falan anlamam ne yalan söyleyim..ama bu lastikler araçtayken gerçekten ama gerçekten güvende hissediyorm kendimi..
Bu arada yukarda lassa almak istemişsiniz ben olsam lassa alacağıma kumho alırım daha iyidir..lassayı öveni görmedim ama kumhodan memnun kalan çok insan var..pirelli düşünürseniz adana mersin yolunda bi tanıdığım var irtibata geçebilirim o zmn 4 adet 1600 e almıştım..p zero nero gt 100y XL 45-45-18
Teşekkür ederim.Ben dahil genelde almadığımız,kullanmadığımız lastikler için kullanıcı yorumlarına bakarak bilgi veriyoruz.Bundan dolayı lassa alacağım,kullanacağım,görüşlerimi paylaşacağım.Pirelli nin de sıkıntı yaratmayacağını düşünenlerdenim.Bakalım lassa nasıl olacak.memnun kalırsam da kalmazsam da buradan paylaşacağım ki insanlar da bu bilgilerden yararlansın.
... bugatti veyron son hızını michelin pilot süper sport 3 lastiğiyle görmüş... lamborgini aventador lp700 de oda son hızını pirelli p zero nero gt ile görmüş.
Veyron'un kullandığı lastikle ilgili ufak bir düzeltme yapmak lazım, PSS3 diye bir lastik ben bilmiyorum. PSS'in 3'ü henüz çıkmadı. 2'si bile çıkmadı. Veyron PSS ile son hıza çıktı ve şuan bildiğim kadarıyla son hız rekoru elinde. PSS3 dersek insanlar PS3 ile karıştırabilir. PSS ve PS3 farklı lastiklerdir. Ben şuan ikisini de kullanıyorum. PS3, PSS ile kıyaslandığında çok daha eksik bir lastiktir, bence.
Lamborghini ile Pirelli'nin zaten çok uzun yıllardır birlikte çalıştıklarını herkes bilir. Ama, LP700'ün son hızına Nero GT ile çıktığına emin misiniz? Ben onu galiba atlamışım. Kaynak belirtebilirseniz sevinirim, ben başka bir lastik olarak biliyorum çünkü.
2013 te okumuştum kaynağı sağlamdı lakin şuan bulabilrmiyim bilmiyorum..ben yukarda okuduklarımı söyledim lastikler arasında ufak tefek farklılık yada yanılmalarım olabilir(ps3 pss3 ) şeklinde..o yüzden bazı şeyleri atlamış olabilirim dedim..bugatti veyronun son hızını bu lastiklerle gördüğünü okudum belkide michelinin kendi sitesinde okumuşumdur..lamborginhininde prelli ile gördüğünü biliyorm ha bu nero gt olabilir p zero olabilir yada ne bilim farklı bşeyde olabilir ama son hızını prelli ile görmüş..mesele son hızını görmüş olması değil zaten hangi marka araçların kullandığı bence..ama kaynağı sizin için araştırıp bulmaya çalışcam
Veyron konusunda sıkıntı yok o bilgi doğru zaten, doğru hatırlıyorsunuz PSS ile çıktı ve üzerinde PSS geliyor. Lamborghini zaten sadece Pirelli ile çalışıyor neredeyse 50 yıldır, herhalde milli sebeplerle, dolayısıyla o da doğru, Pirelli ile çıktı. Ama Nero GT ile değil. Gene de ben de bi araştırayım.
Teşekkür ederim.Ben dahil genelde almadığımız,kullanmadığımız lastikler için kullanıcı yorumlarına bakarak bilgi veriyoruz.Bundan dolayı lassa alacağım,kullanacağım,görüşlerimi paylaşacağım.Pirelli nin de sıkıntı yaratmayacağını düşünenlerdenim.Bakalım lassa nasıl olacak.memnun kalırsam da kalmazsam da buradan paylaşacağım ki insanlar da bu bilgilerden yararlansın.
haydi hayırlı olsun bakalım
gözlemlerinizi bekliyoruz
Lassaları dün aldım.1 yılda ücretsiz yol yardımı verdiler,belki standart her lastik ile vardır onu bilmiyorum.sonrasında toplamda 20-30 km anca yapmışımdır.eski lastiklere göre çok konforlu geldi.Bir önceki aracımda da bridgestone kullanıyordum,onun için bridgestone a göre daha konforlu olduğunu söyleyebilirim.öyle çok profesyonel bilgi verecek kadar beklentim yok açıkçası.dün Mersin odukça yağmurluydu,yolda bir sıkıntı yaşamadım.frene basınca da farkettiğim bir sıkıntı olmadı ama daha çok az kullandım.ilerleyen günlerde sıkıntı yaşarsam bilgi vereceğim.
Lassaları dün aldım.1 yılda ücretsiz yol yardımı verdiler,belki standart her lastik ile vardır onu bilmiyorum.sonrasında toplamda 20-30 km anca yapmışımdır.eski lastiklere göre çok konforlu geldi.Bir önceki aracımda da bridgestone kullanıyordum,onun için bridgestone a göre daha konforlu olduğunu söyleyebilirim.öyle çok profesyonel bilgi verecek kadar beklentim yok açıkçası.dün Mersin odukça yağmurluydu,yolda bir sıkıntı yaşamadım.frene basınca da farkettiğim bir sıkıntı olmadı ama daha çok az kullandım.ilerleyen günlerde sıkıntı yaşarsam bilgi vereceğim.
Hayırlı uğurlu olsun,
Yakın bir geçmişte 245 45 18" için Phenoma ların adeti 300 küsür Lira ydı ve birkaç dergi editörüne lastiği sorduğumda genel sürüş kalitesine göre benzer rakiplerden yumuşak yapısından bahsetmişlerdi, genelde Audi A4 lerde gördüğüm bir lastik.
Yorum