Duyuru

Collapse
No announcement yet.

passat vs insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: passat vs insignia

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
    Orjinal yazı sahibi: Hasan
    Geçtiğimiz hafta Passat 1.6 tdi dsg comfortline sipariş ettik. 2 sebebi var; ilki ikinci el kaygısı, ikincisi iç genişlik.

Bu süreçte babam Insignia ile Passat arasında çok gitti geldi. Bayiye gelip Insignia'yı görene kadar hiç aklının ucundan bile geçirmiyordu ben zorla test sürüşüne götürdüm. O kadar Passatçı olan adam Insignia'ya hayran kaldı fakat 105 bine verdikleri standart cosmo, 130 bine aldığımız comfortlinedan sonuna kadar iyi olmasına rağmen gitti yine Passat'ı seçti. Hayırlısı olsun, satacağı günü biraz çok düşünüyor.
    Passatın içi daha ferah, arkası oldukça geniş, otomatik vitesi çok iyi, ortalama tüketimi Insignia'dan 1 litre kadar aşağıda. Passat forumunda okuduğum kadarıyla ve izlediğim test videolarında aracın konforunun düşük hızlarda kötü olduğunu, 100 kmh'den sonra fazla ses aldığını, düz yolda giderken rüzgarlardan çok etkilendiğini, iç mekanda farklı noktalardan trim seslerinin geldiğini öğrendim.
    Insignia'yı kullandım flexridelı bir araçtı, bizim captivamızdan çok daha konforluydu. 120-130'larda ses gelmiyordu. Otomatik vitesi eskiye göre çok daha iyiydi. İç mekan genişliği çok dert değilse Insignia birçok noktada önde. Passatın kasası yeni değişti, Insignia seneye yenilenir bu da 2. eli düşünüyorsanız ekstra bir durum.
    Orjinal yazı sahibi: Hasan
    Geçtiğimiz hafta Passat 1.6 tdi dsg comfortline sipariş ettik. 2 sebebi var; ilki ikinci el kaygısı, ikincisi iç genişlik.

Bu süreçte babam Insignia ile Passat arasında çok gitti geldi. Bayiye gelip Insignia'yı görene kadar hiç aklının ucundan bile geçirmiyordu ben zorla test sürüşüne götürdüm. O kadar Passatçı olan adam Insignia'ya hayran kaldı fakat 105 bine verdikleri standart cosmo, 130 bine aldığımız comfortlinedan sonuna kadar iyi olmasına rağmen gitti yine Passat'ı seçti. Hayırlısı olsun, satacağı günü biraz çok düşünüyor.
    Passatın içi daha ferah, arkası oldukça geniş, otomatik vitesi çok iyi, ortalama tüketimi Insignia'dan 1 litre kadar aşağıda. Passat forumunda okuduğum kadarıyla ve izlediğim test videolarında aracın konforunun düşük hızlarda kötü olduğunu, 100 kmh'den sonra fazla ses aldığını, düz yolda giderken rüzgarlardan çok etkilendiğini, iç mekanda farklı noktalardan trim seslerinin geldiğini öğrendim.
    Insignia'yı kullandım flexridelı bir araçtı, bizim captivamızdan çok daha konforluydu. 120-130'larda ses gelmiyordu. Otomatik vitesi eskiye göre çok daha iyiydi. İç mekan genişliği çok dert değilse Insignia birçok noktada önde. Passatın kasası yeni değişti, Insignia seneye yenilenir bu da 2. eli düşünüyorsanız ekstra bir durum.
    Ölümü düşünüp Yaşamdan zevk almamaktır bu ikinci el fobisi. Bundan sonra ikinci el Değeri de farklı olabilir. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin Hasan kardeşim. İnsignia nın tadını bilmesen aslında çok insanın hayran olduğu bir araba Passatı çok beğenirsin.
    Haklısın abi ben dolu dolu bir Insignia'ya 120 bin tl verelim diye çok ısrar ettim ama nasip değilmiş
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: stean
      arabalar konusunda insanlar 2 ye ayrılıyor bence. 1. si sadece araba işte ayağımı yerden kessin diyenler. tutkulu olmayan insanlar yani. ki bunlarda genelde vw e yönelir. çünkü tutku yoktur sadece satarkenki kısmı düşünür. arabasını parkettiğinde dönüp arkasına bakmaz. vw araçlarıda ona uygundur ruhsuzdur hepsi. esp bile kapatamazsınız ordan pay biçin. 2. kesim tutkulu olanlar. onlar sevdiklerinin peşinden gider. arabalarını otorup izlerler. sırf zevk için arabaya binerler. gerektiğinde yanlarlar, gerektiğinde gazlarlar. sonuç olarak şunu düşünürler fuck the fuel economy...
      haklısın, aynen öyle. İnsanın baktıkça bakası geliyor. Bazen geceleyin bahçeye çıkıp anahtar ile kilitleri açınca sırf farların otomatik yanıp merceklerin hareket edişini izlemek için çıkıyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aykutekim
        arabalar konusunda insanlar 2 ye ayrılıyor bence. 1. si sadece araba işte ayağımı yerden kessin diyenler. tutkulu olmayan insanlar yani. ki bunlarda genelde vw e yönelir. çünkü tutku yoktur sadece satarkenki kısmı düşünür. arabasını parkettiğinde dönüp arkasına bakmaz. vw araçlarıda ona uygundur ruhsuzdur hepsi. esp bile kapatamazsınız ordan pay biçin. 2. kesim tutkulu olanlar. onlar sevdiklerinin peşinden gider. arabalarını otorup izlerler. sırf zevk için arabaya binerler. gerektiğinde yanlarlar, gerektiğinde gazlarlar. sonuç olarak şunu düşünürler fuck the fuel economy...
        haklısın, aynen öyle. İnsanın baktıkça bakası geliyor. Bazen geceleyin bahçeye çıkıp anahtar ile kilitleri açınca sırf farların otomatik yanıp merceklerin hareket edişini izlemek için çıkıyorum.
        süper

2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

+10000000 kesinlikle katılıyorum şunuda söylemedn geçemiycem bir passatı trafikte gördüğünde insanlara çok normal geliyor çünkü her yer passat ama insignia gördüğünde dönüp bir kez daha bakma ihtiyacı duyuyolar o güç o dış görünüş kaputun altındaki o kükreyiş anlatılmaz yaşanır

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insignia54
            +10000000 kesinlikle katılıyorum şunuda söylemedn geçemiycem bir passatı trafikte gördüğünde insanlara çok normal geliyor çünkü her yer passat ama insignia gördüğünde dönüp bir kez daha bakma ihtiyacı duyuyolar o güç o dış görünüş kaputun altındaki o kükreyiş anlatılmaz yaşanır
            +99999999

Yorum

Hakkınızda hayırlısı olsun Hasan kardeşim, yeni aracınızı güle güle kullanın.
              2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Bugün canım sıkıldı duyduklarıma; benzin istasyonu müdürü olan bir tanıdıkla karşılaştım, güzel bir insigniası vardı, beyaz renk, cosmo sunrooflu 2009 model, baktım passat cc kullanıyor, insigniayı satıp bunu aldım dedi, insigniayı arıyor musunuz dedim, yok hiç aramıyorum dedi, arabayı kaça sattınız dedim, 46 dedi. boyasız, 60.000 km'deki insigniayı 46.000 liraya vermiş. Bu nasıl bir mantık yav, inanın içim acıdı bu fiyatlara verilir mi canavarlar.
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Dün ekspertize giderken vatandaş benim arabamla gidelim dedi, güncel kasa 5.20 dizel (ilk kez güncel 5 serisine bindim sanırım), arabaya ilk bindiğimde ön kaputun heybeti hoşuma gitti, yol uzundu, gidene kadar arabayı, sağını solunu inceledim, süspansiyon gürültüsü, start stop devreye girmesi, kapıların kapanma sesi falan hiç hoşuma gitmedi açıkçası. Kalite olarak insigniadan hiç de öyle fersah fersah ileride değil inanın. Ama adam o arabayı satsa sanırım aynı gün 160-170.000 liralara satar ama sen dizel temiz bir insigniayı 70.000-80.000 liralara zar zor satıyorsun. Hiç mantıklı değil.
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

vay beee tam bir yıl önce yamışım buraya . bugüne nasip oldu 1.4 t stil paket ile aranızdayım inşallah .
                    1.4 t. edition elegance stil paket ( afl - 18'' )

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun,Allah kazalardan belalardan korusun.
                      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Hayırlı olsun.
                        Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Allah razı olsun teşekkür ederim
                          1.4 t. edition elegance stil paket ( afl - 18'' )

Yorum

Hayırlı olsun.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
                            X