Duyuru

Collapse
No announcement yet.

passat vs insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• passat vs insignia

hepinize merhaba. kendi aracım 2010 passat 1.4 tsi manual.
    artık çok klişeleşmiş bir karşılaştırma ama özellikle bu iki aracı kullanıp artı eksi olarak değerlendirebilecek arkadaşlar var mıdır?
    insignia ile tanışmamız 2014 1.6 sdi cosmo modeli ile oldu. abim bir sene kullandıktan sonra iş değişikliği nedeniyle sattı. araç muazzamdı. gerçekten harika sessiz konforlu donanımı söylemeye gerek yok zaten
    ben de 1.4 turbo olanını çok düşündüm ama denk geldiği için passatı aldık. passattan çok memnunum fakat aklım insignia da 1.4 fr leonu da çok beğeniyordum fakat segment düşürmek mantıksız olacağı için insigniayı ciddi ciddi düşünüyorum.
    sayın abilerim kardeşlerim. değerli yorumlarınızı bekliyorum objektif olarak.
    saygılarımla ...
    1.4 t. edition elegance stil paket ( afl - 18'' )

Ynt: passat vs insignia

bunu vw forumda sormuş olsaydın fan boylar topluluğunun her biri sana ne insigniası ya passatla karşılaştırılmaz bile elbette passat diyecekti. burada sana herkes objektif yaklaşıp çeşitli önerilerde bulunacaktır emin ol.
    2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Orjinal yazı sahibi: stean
      bunu vw forumda sormuş olsaydın fan boylar topluluğunun her biri sana ne insigniası ya passatla karşılaştırılmaz bile elbette passat diyecekti. burada sana herkes objektif yaklaşıp çeşitli önerilerde bulunacaktır emin ol.
      +1111111

Yorum

Passat kofor ve teknolojik olarak vw ürettiği güzel Doğuşun pazarladığı güzel bir araç.

Opel ise verdiğiniz para karşılığında alabileceğiniz en iyi araç durumunda hal böyle olunca iki aracı birebir kıyaslamak çok zor motor seçenekleri ek opsiyonlar standart opsiyonlar uyuşmuyor

Aslında iki aracıda full donanım yüklediğinde artıları ve avantajları görebilirsiniz hem de fiyat olarak kıyaslaya bilirsiniz

Birde sürüş sitiliniz agresif ve sportif bir kullanıcı iseniz tercih insignia olmalı

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

aynen katılıyorum... bu da insigniateam üyelerinin farkı.
          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Insignia nın bu fiyatlara alınabilecek en iyi araç olduğunu ben de düşünüyorum, hani Opel ve Opel TR biraz daha aktif ve diğer firmalar gibi zam delisi olsaydı muhtemelen bu araçları yerli üretim basit modellere benzer rakamlara alamayacaktık.

Passat B7 kullanmadım (B5 ve B8 kullandım) ama tahminim Insignia ya göre daha yolcu odaklı bir model iken sürüşü ve eğlence kısmında daha tutuk bir modeldir.
            2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

yorumlarınız için teşekkürler.
              passat forumu da takip ediyorum . orda da insignia kullanıcısı çok. ama tahmin ettiğinizin dışında insigniasını unutamayanlarda var.
              Orjinal yazı sahibi: Tolga Karaca
              Insignia nın bu fiyatlara alınabilecek en iyi araç olduğunu ben de düşünüyorum, hani Opel ve Opel TR biraz daha aktif ve diğer firmalar gibi zam delisi olsaydı muhtemelen bu araçları yerli üretim basit modellere benzer rakamlara alamayacaktık.

Passat B7 kullanmadım (B5 ve B8 kullandım) ama tahminim Insignia ya göre daha yolcu odaklı bir model iken sürüşü ve eğlence kısmında daha tutuk bir modeldir.
              passat uzun yolda çok konforlu hiç yormuyor ama insignia da aşşağısında kalmaz. fiyat olarak zaten çok cezbediyor. donanımı boş pakette bile herşey var.
              Orjinal yazı sahibi: FacomX
              Passat kofor ve teknolojik olarak vw ürettiği güzel Doğuşun pazarladığı güzel bir araç.

Opel ise verdiğiniz para karşılığında alabileceğiniz en iyi araç durumunda hal böyle olunca iki aracı birebir kıyaslamak çok zor motor seçenekleri ek opsiyonlar standart opsiyonlar uyuşmuyor

Aslında iki aracıda full donanım yüklediğinde artıları ve avantajları görebilirsiniz hem de fiyat olarak kıyaslaya bilirsiniz

Birde sürüş sitiliniz agresif ve sportif bir kullanıcı iseniz tercih insignia olmalı

fatih bey dediğiniz gibi biraz da spor grünüş ve kullanım istiyorum daha gencim
              abim insigniayı satıp 1.6 dizel astra aldı ama insignia diye ağlıyor. şimdi dizel 1.6 sı çıktı ne yapar bilmiyorum

Yorum

geçen hafta hem passatın hemde 1.6 dizel insigniayı peş peşe test ettim aradaki farkı anı anına kıyaslamak amacıyla. şahsi kanaatim şudur ki ben passata o paraları asla vermem. verenede saygı duyarım dersem yalan söylemiş olurum. bence iki aracında birbirinde farklı özellikleri var. ortada olan bi gerçek varsa bence ederleri bakımından denk fiyatta olmalılar. farklı yönlerde birbirine üstünlükleri var ama kesinlikle denk araçlar.. şöyle bir gerçek var insignia her kesime hitap ediyor ama passat sadece belli bir kesime.
                2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

geçen hafta hem passatın hemde 1.6 dizel insigniayı peş peşe test ettim aradaki farkı anı anına kıyaslamak amacıyla. şahsi kanaatim şudur ki ben passata o paraları asla vermem. verenede saygı duyarım dersem yalan söylemiş olurum. bence iki aracında birbirinde farklı özellikleri var. ortada olan bi gerçek varsa bence ederleri bakımından denk fiyatta olmalılar. farklı yönlerde birbirine üstünlükleri var ama kesinlikle denk araçlar.. şöyle bir gerçek var insignia her kesime hitap ediyor ama passat sadece belli bir kesime.
                  +1
                  insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
                  honda accord 2.4 Executive...

Yorum

insignia' yı pasata değişmem kolay kolay. Bir ara baktım alıcı olarak. Oturdum inceledim. Passatın farklı fiyatının kullanıcıya verdiği dişe deyecek bir nokta bulamadım.
                    Elbet en dolusuna binmemiştim. Fakat, ne fark olabilir ki? Highline de bile afl benzeri yada ne bileyim mercek bi xenon sayılı.

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Elektronik ürünleri pazarlarken Fiyat/Performans ürünü derler ya, insignia aslında o ama kıymeti bilinmiyor maalesef.

Yorum

ben kıyaslamamı 2014 modeller arasında yapıyorum.
                        2014 passat comf. manual. 70 binin altında imkansız ama insignia 1.4 ed. elegance 65 70 aralığında bulunuyor. donanım olarak ta bariz farklar var. yol tutş konusunda insignia daha önde sanırım süspansiyonları gereği. ayrıca insignia daha özel hissettiryor sanırım.
                        yakıt tüketimine gelince şehir dışı 100 km civarında 5.5 litre ort. yakaladım passatta. şehir içi ortalamam uzu süreli olarak 7.3 litre. performansta da passat önde sanırım. insigniayı bu konuda nasıldır passata göre bilmiyorum .?

Yorum

İnsignia ferahlık,sportif kullanım,performans bakımından ve donanım bakımından da iyi bir araçtır.Tavsiye ederiz...
                          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Forumda bir arkadaşımız daha vardı insignia ve passat arasında karasız kalmış ve biraz araştırma yapmış. Birbirinden değişik özellikleri olan bu iki araçtan totalde insignianın daha üstün olduğu kanaatine varmışlar. Bunu uzmanlar söylüyor. Zaten yılın otomobili seçilmişti. Passatın pahalı olması insigniadan iyi olduğu anlamına gelmez. doğuş otonun pazarlama başarısı sadece.
                            İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

http://www.euroncap.com/tr/results/o...insignia/11053
                              http://www.euroncap.com/tr/results/vw/passat/11029
                              İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

İşleniyor...
                              X