Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel İnsignıa Kasko Ve Sigorta Şirketi Tercihi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel İnsignıa Kasko Ve Sigorta Şirketi Tercihi

Slm Arkadaşlar Aracımın Kasko Ve Sigorta Günü Geliyor Daha Önceki Kasko ve sigorta sirketi axa idi ama şimdiye kadar bi sorun yaşamadım sigorta ve kasko şirketi ile daha dogrusu ihtiyacım olmadı ama her hangi bi sorunla karşılasırsam basım agrımadan sorunun çözülecegi ve 7/24 yol yardımı olan benı aracsız bırakmıcak ve arac bedelını ve degrını düşürmicek çift taraflı kazalarda her iki tarafın limit gözetmek sizin hasarları karsılıcak firma tercihi yapmak istiyorum yardım edersenız sevinirim ANTALYADA yaşamakdayım .

Ynt: Opel İnsignıa Kasko Ve Sigorta Şirketi Tercihi

Kaskodan şirketinden ziyade önemli olan kaskonun içeriğinde ne yazdığıdır, hepsi full kasko yazar ama aralarında çok fark var. Aracınızın üzerindeki ekstraları ekletmeyi unutmayın ses sistemi, navigasyon, lpg vs. Allah göstermesin pert durumunda aracınızın fiyatının ne olucağı "rayiç bedel tesbiti" denilen klozda açıkça yazar, ona dikkat edin. Ankara kasko ile kötü bir deneyimim oldu ama diyememki kötüdür, ilgili değiller diyebilirim. Şirket olarak ta benim düşüncem Koç allianz dır. Diğer kaskolardan biraz daha pahalıdır ama müşteri memnuniyetleri iyi seviyede. Şikayetvar.com da her kasko şirketi hakkında çok şey okuyabilirsiniz ama koç allianzın yok denecek kadar azdır.
    2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Teşşekkür ederim kardeşim yardımın için bi bakıyım şikayetim var adlı siteye .

Yorum

yıllardır ergo-isviçre kullanıyoruz her arabamızda ve ayrıyettende ek iş olarak bu işle uğraşıyoruz

Yorum

İşleniyor...
        X