Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Servis Bakımı Hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Servis Bakımı Hakkında

Merhabalar,

5 yaş ve üzeri opeller için bir servis bakımı kampanyası var.hava,benzin,yağ,polen filtresi değişiyor galiba.250 TL diyorlar.sizce uygun mudur?gerçi içinde motor yağı değişimi var mı onu bilemiyorum.aracı 2 hafta önce aldım en son ne zaman değişim yapıldı bilemiyorum.serviste 60bin bakımı yapılmış gözüküyor ama şu an 85 binde.arada bir değişim var mı emin olamadığım için bir bakım yaptırmayı düşünüyorum.

servis yerine güvendiğim bir ustaya mı versem diye de düşünmeden edemiyorum eğer verilen fiyat çok uygun değilse.
    2010 Cosmo, 1.6 Turbo ,Füme,Deri Koltuk,Koltuk Isıtma,Turn & Push

Ynt: Servis Bakımı Hakkında

Servisin her zaman artısı vardır

İş maliyete gelince kişi kendi tercihini yapar tercih sizin

Ama değerler yakınsa ve servis pahalıysa bence servise yaptırın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

işin içinde yağ varsa gayet uygun ,yağ yoksa bile uygun sayılır.servise gitmekte fayda var.en azından sağına solunada bakarlar dikkat edilmesi gereken konularda uyarırlar.dışarıda çok daha ucuz olacağını sanmam.
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

yarın sabah bırakıyorum inşallah.Akşama da veririz dediler,kısmet bakalım.

Yorum

Profesyonel Bakım: Motor yağı, yağ filtre, hava filtre,
          yakıt filtre, polen filtre değişimini ve işçiliği içerir.

Fırsat başlığında 399 yazıyor ama broşürde 249,99 yazıyor. Siz gene iyi öğrenin de tatsız sürprizlerle karşılaşmayın. Ben de düşünebilirim, zaten bir iş için gidecektim bunu da yapsınlar, yeni yaptırdım gerçi bakımı ama... Kararsız kaldım...

Önceki Bakım: Şubat 2015 / 101050 km
          Sonraki Bakım: Şubat 2016 / 116050 km

Şuan 108.000'deyim...
          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Sabah işe gitmeden güvenliğe bıraktım aracı.08,30 da aradılar.250 TL olarak teyit aldım.Ayrıca buji ya da başka bir parçanın da temizlenmesinin faydalı olacağını söyledile(tam hatılamıyorum şu an ismini).50 TL de onun için oluşur dediler ,tamam dedim.Şu an 300 TL lik bakım var.Dün Myopel den okudum evet motor yağı da varmış.Fiyat mantıklı geldi hem de servis garantisi.Bir iki tane daha şikayetim vardı,forumda bahsetmiştim,marşın hemen kavramamsı,3. vitese geçerken sanki hafif bir takılma olması gibi.Bir de arabanın ilk çekişi sanki çok hızlı değil gibi yani gerektiği gibi hızlanmıyor gibi geliyor bana.Onu da söyledim ona da bakacaklar.Komple bilgisayara bağlanıp bakılmasını rica ettim.Bir de göğüs kaplamalarından gıcırtı geliyor onu da yapıp yapamayacaklarnı sordum.yapamazlarsa forumda görmüştüm söküp içerisine malzeme yapıştırılıyordu bir başlıkta.kendim deneyeceğim olmazsa.

Yorum

İşleniyor...
            X