Ynt: Bende yola yeni ford mondeo ile devam kararı aldım
Hayırlı olsun.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
teşekkürler.
Orjinal yazı sahibi: mozarto
Güle güle kullanın..Kaça patladı acaba..?
Araç herşey dahil 117.200 tl ye geldi.Yinede uygun aldım sayılır, önceden sipariş verilip araç geldiğinde kredisi onaylanmayan bir şahsın aracını denk getirdim.zaten böyle dolulukta aracı hemen almak çok zor en az 1,5 ay bekletiyorlar.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yeni aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin, Ford Opel le birlikte en sevdiğim markalardan, "kardeş markalar" derim hatta (:
Mondeo ların bagajları aslında oldukça büyük ama dediğiniz gibi stepneden dolayı başta küçük sanılıyor.
Model eski nesillerine nazaran ciddi bir işçiliğe sahip, Ford un baştan savma montaj hataları bu araçta yok ve yürüyen aksam sessizliği-kabin yalıtımı ile başarılı bir model, Insignia larda sese neden olan çok noktalı parça geçişleri yeni Mondeo da daha basit ve sese neden olmayacak biçimde şekillendirilmiş, kesinlikle iyi bir detay.
Dizel almakla da iyi etmişsiniz zira 1.5 EB motorların ş.içinde çok müsrif olduğunu pekçok kişi / test yazdı çizdi, memnun kalmazsanız ilerde güzel bir yazılım yüklenebilir.
Orjinal yazı sahibi: Serdardr
hayırlı olsun
Orjinal yazı sahibi: Tolga Karaca
Yeni aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin, Ford Opel le birlikte en sevdiğim markalardan, "kardeş markalar" derim hatta (:
Mondeo ların bagajları aslında oldukça büyük ama dediğiniz gibi stepneden dolayı başta küçük sanılıyor.
Model eski nesillerine nazaran ciddi bir işçiliğe sahip, Ford un baştan savma montaj hataları bu araçta yok ve yürüyen aksam sessizliği-kabin yalıtımı ile başarılı bir model, Insignia larda sese neden olan çok noktalı parça geçişleri yeni Mondeo da daha basit ve sese neden olmayacak biçimde şekillendirilmiş, kesinlikle iyi bir detay.
Dizel almakla da iyi etmişsiniz zira 1.5 EB motorların ş.içinde çok müsrif olduğunu pekçok kişi / test yazdı çizdi, memnun kalmazsanız ilerde güzel bir yazılım yüklenebilir.
teşekkürler.
açıkcası eleştirilecek bir kusur buldum oda bagaj kapağı açılırken çok sallanıyor yani böyle bir araca yakışmayan bir detay.kullanılan alüminyum alaşımından dolayı olmuş sanırım hafiflik uğruna rijitlik kaybolmuş biraz.neyseki bagajı devamlı kullanmıyoruz en azından şehir içinde
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
teşekkürler.
açıkcası eleştirilecek bir kusur buldum oda bagaj kapağı açılırken çok sallanıyor yani böyle bir araca yakışmayan bir detay.kullanılan alüminyum alaşımından dolayı olmuş sanırım hafiflik uğruna rijitlik kaybolmuş biraz.neyseki bagajı devamlı kullanmıyoruz en azından şehir içinde
Mondeo Avrupa da satılmaya başlanmadan önce ufak bir teknik makyajla biraz daha hafif, biraz daha konforlu ve daha sessiz bir yapıya büründü, bu esnada kaput ve bazı bileşenler biraz hafifliğin de etkisiyle dirençsiz bir his verebiliyor ama bunun pratikte br zararı yok, aynı şekilde motor kaputunu açıp ön çamurlukları da yoklarsanız dışa doğru kolay esnediklerini görürsünüz vb..
Insignia nın da bagaj kapağının kapanış sesi ve bagaj tekstil kaplamaları bana kötü geliyor ona kalırsa (:
Hayirli olsun aracınız çok iyi bir araçtır mondeo. Şuan sıfır bir mondeo alacak olsam dizel mondeo alirdim fiyat olarak da d segmentinde alinasi bir fiyatı var.
Saolun . bir çok seçenek arasından bu araca karar verdim.ben gayet menunum.ama alınacaksa tüm donanımlar alınmalı bence.şerit takibi bukadar etkili çalışacağını tahmin etmezdim araç yoldan kolay kolay çıkmıyor ve siz dalgın olsanız bile o sizi yola döndürüyor gerçekten çok güzel bir özellik.özellikle benim gibi uzun yolculuk yapıyorsanız anlık dalgınlıklarınızı çok rahat tolere eder.
Başka araç alacak arkadaşlarada önerim bu şerit takip ve yardım opsiyonu varsa alın bence baya gerekli bir donanım.
Yorum