ben bir insignia aşığı olduğumu öncelikle itiraf edeyim .genç ve araba konusunda tecrübesiz bi kardeşiniz olarak sizden beni ikna edecek fikirlerize ihtiyacım var.1.6 motor 115 hb lpg li bir insignia almayı düşünüyorum daha doğrusu bütçem buna yetiyo 45 bin tl lik bi bütçem var buda maksimum hali, mersin gibi her yüz metrede ışık olan bi şehirde yaşıyorum açıkçası aradığım performans değil şehir dışıylada pek işim yok şehir içinde kullanacağım .yazdığım özelliklerde aracı olan abimiz varsa düşüncelerini bekliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ABİLER FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR
Collapse
X
-
Yorum
-
Ynt: ABİLER FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR
Dostum selam.Ben de Mersin'deyim . 10 gün kadar önce 180 bg bir insignia aldım.aldığımdan bu yana hergün de kullandım.Böyle keyifli bir araç olamaz inan bana.benim de bütçem 2010 model bir araç almaya yetti ama 180 bg inan çok keyifli.115 bg alıp bu araçtan soğumak da var.2010 Cosmo, 1.6 Turbo ,Füme,Deri Koltuk,Koltuk Isıtma,Turn & Push
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri45.000 TL'ye 1.6 115hp yerine 2009-2010 1.6T 180hp Edition Elegance tercih etmek lazım
(Insignia kulübü olarak Insignia'yı öldürüyoruz )
performans olarak güzel tatmin edici ama keşke insigniayı satmasaydım diyorum o yüzden 1.6 Turbo 180 candır idealdir hayırlı olsun şimdiden[img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]
Yorum
-
Ben olsam 115 beygir Insignia alacağıma gider bi beygir alır binerim. Ohhh rahat, dıgıdık dıgıdık...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
45.000 TL paraya o araba alınmaz, pişman olursun. 1.6 T 180 bg al, rahat et...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Benim imzamda görülen aracı arkadaşa çok iyi bir fiyata önerdim, bu aracı alsın pişman olmasın
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
Yorum