Öncelikle herkese merhaba Aracı ilk aldığımızda soför tarafındaki aynayı elimle kapattım bir iki kere ondan sonra otomatik açılıp kapanan aynayı keşfettim Fakat sağ ayna sol aynadan hızlı kapanıyor ve sol ayna bazen açılırken yarım kalıyor sol aynanın bu geç açılmasına ve bazen açılırken yarıda kalmasına ben mi sebep oldum yoksa bazen sizlerin de basına bazen geliyor mu
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aracın sağ aynası soldan daha hızlı kapanıyor
Collapse
X
-
-
Ynt: Aracın sağ aynası soldan daha hızlı kapanıyor
Orjinal yazı sahibi: insgna44Elle kapatılır ise bu gibi sorunlar oluyor.. wd 40 ile aynayi yaglayın duzelecektir..2010 İnsignia 1.6 turbo
Yorum
-
Aynanın disli olan kısmına acıp kapama noktasından açık gördügün yerlerden püskürtebilirsin.. Muhtemelen diş sıyırmıştır.. Bir kac gün içinde acıp kapatırken farkedersin düzeldigini.. olmassa bir servise ugra yağlasınlar herhangi bir ücret almazlar zaten..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Aynanın disli olan kısmına acıp kapama noktasından açık gördügün yerlerden püskürtebilirsin.. Muhtemelen diş sıyırmıştır.. Bir kac gün içinde acıp kapatırken farkedersin düzeldigini.. olmassa bir servise ugra yağlasınlar herhangi bir ücret almazlar zaten..2010 İnsignia 1.6 turbo
Yorum
-
Yaparsın basit bir islem.. wd 40 ın ucunda ince bir püskürtme cubugu var dislinin döndüğü baglantı noktalarına sıkarsın.. dislinin sıyırdıgı yer tam yaglanırsa düzelir.. olmadı bir servise ugra yapsınlar..
Yorum
-
Dişli sıyırmışsa yağlamayla düzelmez,kirden,tozdan filan sıkışmışsa yağlayıcılarla düzelir.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
aynı sorun benim araçımda da vardi insigniada otoyıkamada elle sol aynayı kapattı gec acilmalar yapıyordu ustama götürdüm o yağladı zamanla düzeldi cok cok cok nadir yapıyor oda normal artik[img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]
Yorum
Yorum