O zamanlar insigniayı kimse bilmiyordu haliyle bizde sizlerin yaptığı internete soralım dedik ve o zamanlar opelim net diye site vardı bende oraya üye oldum ve çaylak çaylak sorular soruyordum ama orada bir yönetici beni bir aşağıladı Allah razı olsun sizleri tanıma ma sebep oldu kötü komşu ev sahibi yapar misali
bende arabayı sipariş verdim heyecanla sitede paylaştım yönetici arkadaş bana bir mesajlar yazdı aman Allah'ım bu ne dedim sonra cevabını verdim şu tarihte aracı alıp resimleri buradan paylaşırım sende keyifle bakarsın dedim haha haha haha
Bu yüzden bütün forumdaşlarıma bana yapılan muameleye maruz kalmamaları için bütün içtenliğimle kendilerini ciddiye alıyorum ve bilgim ve tecrübem doğrultusunda yardımcı olmaya çalışıyorum
Bilgi paylaştıkça değerlidir ve bilgi paylaştıkça çoğalır.
çağrı diğer mesajları da koy istersen
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Bu adamlar insana site açtırır. ihihi o dönemlerde İnsigniayı bırakın İnsanlığı bilmiyorlarmış. Bu foruma üye olduğum zaman dediğimi tekrar etme gereği hissettim.Gerçekten Üyelerimiz seviyeli,değerli insanlar.
Allah Moderatörümüze sağlıklı,neşeli,bereketli uzuuuuun ömürler versin. angle
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim. "Umudun bittiği topic olmuş." Sonraki sayfaları okumamıştım.Fatih Bey gerçekten çok Sabırlı biriymiş.Okurken kanım kabardı.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Şu an okuyunca gülümseten bi muhabbet ama Fatih bey gerçekten çok sabırlıymışsınız , forumlarla çok içli dışlı değilim ama böylesi -moderatörden- saygısız forum ilk defa görüyorum.
Yorum