Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Viteste oynama

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Viteste oynama

Herkese selamlar.

Bugün 1,6T cosmo,2010 bir insignia aldım.Araçta viteste iken,özellikle 2. ve 3. viteste yanılmıyorsam,gaza basınca ve gazdan çekince elle hissedilen bir oynama var viteste.Gözle bakınca anlaşılmıyor çok fazla.Ancak elimle vitesi tutarken oynamayı hissediyorum.Bu bir sıkıntı mıdır?servise götürmem gerekir mi?

İlave olarak söylemeliyim ki ben böyle keyifli bir araç sürmedim.Varsın 10-11 litre yaksın,bu konfor evimde yok valla
    2010 Cosmo, 1.6 Turbo ,Füme,Deri Koltuk,Koltuk Isıtma,Turn & Push

Ynt: Viteste oynama

Tam emin değilim ama sanırım baskı balata vakti geliyor

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

vites kolunun titremesinin bir kaç sebei olabilir

gergi halatları
      Dişli ayarları
      baskı balata

bence servise gidin gergi halatlarını kontrol etsinler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Aslında durum normal.

Fakat, oynamanın tarifini buradan net alamadığımız için aşırısını bilemeyiz.

Çok kurcalatmayın. Direkt kontrol edeceğiniz noktalar:

Vites körüğü altı mekanizması ve şanzımandan çıkan gergi halatlarının kasaya bağlandığı yerdeki körük. Körük sökülür, içine biraz sünger sıkıştırılır. Birazda silikon sprey. Bu kadar.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Şu an için oynama çok fazla değil gibi.Artmaya başlarsa veya beni çok rahatsız ederse servise gideceğim.

Yorum

Hayırlı olsun o hafif titreme bende de var normal sanıyorum.aracla ilgili bilgi verirmisiniz acaba.km fiyat vesaire sakıncası yoksa tabi.
            2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Çok teşekkürler.Araç ilk sahibinden aldım.Füme ,2010 model.1.6T cosmo paket.İlave olarak tam deri koltuk var.Bir de koltuk ısıtma var ama bu standart mı değil mi bilmiyorum.85000 Km de aldım.servis kayıtlı bir araç bakımları yapılmış.araç sahibi ile ortak bir tanıdık çıkması sonucu rahat anlaştık.yetkili servise götürdük.bobinlerde sıkıntı olduğu söylendi beraber deneme yaptığımız usta tarafından.araç tekliyordu.serviste bobinler de değişti.ufak tefek çizik var araç üzerinde,boya yok.50 bin TL civarına anlaştık.

Yorum

Gecmis olsun. Daha once bir arkadas sanzimandaki vites sekronlarini degistirerek kurtulmustu. Servis 1500 e degistiriyor. Yetkili servis bakimli oldugu icin indirim alabilirsiniz. Yuksek ihtimal sorun bundan kaynaklaniyor.
                İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Geçenlerde bende aynı konuyu açmıştım viteste gaza basınca oynama oluyordu sadece 6. Vites te sorun yoktu bizim araçta düşük viteste şanzıman sesine geliyordu. Baskı balata ve volant değişti suan için viteste herhangi bir problem yok servise gostermenizde fayda var
                  2015 leon fr

Yorum

çok teşekkürler bilgi için en kısa zamanda gideceğim servise

Yorum

İşleniyor...
                    X