Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ARAÇTA SİGARA İÇMEYİN İÇİRMEYİN!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ARAÇTA SİGARA İÇMEYİN İÇİRMEYİN!!!

Aracımda genelde sigara içirmememe rağmen bir bayan arkadaşımı kıramadım o da sağolsun sağ ön direk döşemesini delik deşik etti. maad Maşallah bayada oymuş orayı gözümü oradan alamıyorum. angry
    Arkadaşlar bunun için döşemeciyemi gitmem gerekiyor, yoksa kaplamasıyla birlikte hazır satılıyormu?
    İNSİGNİA 1.6 TURBO

Ynt: ARAÇTA SİGARA İÇMEYİN İÇİRMEYİN!!!

Sağ ön direk mi?

Mahsuru yoksa bunu nasıl yaptığını söylemeniz mümkün mü? Yani doğru anladıysam A sütununun üst ayağında bahsediyorsunuz, yani içinde airbag olan yer. Orası sigarayla nasıl yanar anlamadım. Kol dayamalar, kolduklar, vites topuzu hatta radio tarafını flana bile yakan eriten biliyorum ama bunu ilk kez duydum

Bu arada geçmiş olsun. Bence satılıyordur, ama yoksa tabi ki hemen çıkmacılarrrr
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

EVet, bunu yapmak baya zor ve nasıl becermiş

Bence o kaplamayı yeniden alın. Yani o parça halinde satılıyordur.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Bence iyi tarafından bakın o direk döşemesi tek satılıyordur. Kapı döşemesinden iyidir yani Muhtemelen az açık camdan kül dökmeye çalışırken olmuştur.

Yorum

bence değiştirin, yarın unutmazsam fiyatına bakabilirim.
          InsigniaTEAM

Yorum

tam kül dökerken oldu. resmen köz yapıştı oraya. eliyle temizlemeye çalışırken hepten etrafınıda yaktı. döşemeciler aynı kumaşı tutturamaz diye sormuştum hazırı varmıdır diye. yardımlarınız için teşekkür ederim.
            İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozgurcetin
              tam kül dökerken oldu. resmen köz yapıştı oraya. eliyle temizlemeye çalışırken hepten etrafınıda yaktı. döşemeciler aynı kumaşı tutturamaz diye sormuştum hazırı varmıdır diye. yardımlarınız için teşekkür ederim.
              Tam doğru ürün için şase lazım ama ortalama rastgele bir a sütunu 126 TL görünüyor (çok çeşit var, fiyat farkedebilir)
              InsigniaTEAM

Yorum

a sütunu %90 standart değil mi renk hariç ?
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                  a sütunu %90 standart değil mi renk hariç ?
                  Valla şase kodlarına göre farklı farklı birsürü seçenek yapmışlar
                  InsigniaTEAM

Yorum

Bir yaşıma daha girdim.

Yorum

Geçmiş olsun.
                      2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

geçmiş olsun
                        aracımı geçen yıl aldığımda içinde sigara içildiği baya belliydi allahdan hiçbir yerinde yanık izi yokdu fakat tavanın rengi biraz değişşikdi
                        tavan temizleyecisi ile 1 saatlik uğraş sonucu rengini açabildim şuan tertemiz gözüküyor

Yorum

tavanda da var bir tane ama onun için bişey yapmayacağım. direktekini halletsem yeterli. sağolun arkadaşlar
                          İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

İşleniyor...
                          X