Duyuru

Collapse
No announcement yet.

COSMO mu değil mi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: COSMO mu değil mi?

haha haha haha
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Bence de bu araç Cosmo değil. İç kaplamalar Edition Elegance'daki kaplama, iç kapı kollarında resimlerde çok belli değil ama alüminyum kaplama mevcut değil, aynı şekilde dış kapı kolları üzerinde de öyle. Resimden döşemeyi de seçemedim ama Cosmo donanım paketi yarı deri, yarı kumaş olarak geliyor. Bence CD500 ile satın alınmış Edition Elegance donanımlı bir araç. Cosmo ise ayrıca arka kapı döşeme içerisinde cam perdeleri standart olarak geliyor. Size referans olabilmesi için.

Yorum

aracın önden resimlerini atabilirmisiniz

Yorum

araç sahibi bugün servise gitmiş.AFL ve ayna katlanması yokmuş.muhtelemen ruhsatta hatalı yazım olan bir edition paket.Zaten o araçtan vazgeçtim ve bugün başka bir araç için anlaştım.yarın devrini alacağım kısmetse.şükür benim de oluyor bir yer uçağım
          2010 Cosmo, 1.6 Turbo ,Füme,Deri Koltuk,Koltuk Isıtma,Turn & Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrah33
            araç sahibi bugün servise gitmiş.AFL ve ayna katlanması yokmuş.muhtelemen ruhsatta hatalı yazım olan bir edition paket.Zaten o araçtan vazgeçtim ve bugün başka bir araç için anlaştım.yarın devrini alacağım kısmetse.şükür benim de oluyor bir yer uçağım
            haydi hayırlı olsun emrah bey

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrah33
              şimdiden hayırlı uğurlu olsun alana ve satana kazasız belasız binmek nasip eder yarabbim inşallah
              [img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]

Yorum

İşleniyor...
              X