Herkese Merhaba.uzun zamandır 2010-2011 cosmo paket bir insignia arıyorum.Bugün bir tanıdığın aracını görmeeye gittim ve kafam çok karıştı.aracın ruhsatta İnsignia NB COSM yazıyor.COSMO değil COSM. harf hatasıdır heralde dedim.araçta cd 500 navigasyon,balık sırtı anten var,çift egsoz var.ama sürü koltuğunda sadece yukarı aşağı işlemi gören ve bel desteği işlemi gören düğmeler elektrikli.ileri geri almak için alttan manuel bir kolu çekiyorsun.ayrıca geri vitese taktığımda aynalar aşağı eğilmedi.configuration bölümünden açılıp kapanabildiğini söylemişti Fatih Abi . baktım ama orada da birşey göremedim.
bir de kumanda dan kapama tuşuna uzun süre basmama rağmen aynalar katlanmadı.ama kumanda dan camlar açılabiliyor.AFL için baktım ama açıkçası birşey göremedim,belki de vardı ama ben anlamadım.araç temiz ancak cosmo değil mi diye de düşünüyorum ama bilemedim.
yorumlarınızı bekliyorum
bir de kumanda dan kapama tuşuna uzun süre basmama rağmen aynalar katlanmadı.ama kumanda dan camlar açılabiliyor.AFL için baktım ama açıkçası birşey göremedim,belki de vardı ama ben anlamadım.araç temiz ancak cosmo değil mi diye de düşünüyorum ama bilemedim.
yorumlarınızı bekliyorum
Yorum