Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insanlar neler söylüyor ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insanlar neler söylüyor ?

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Yine kisa olacak ama bosverin bu tur bilgisizce yapilan yorumlari.

Biz yinede konuyu acalim.

1.turbosu mukemmel 6 yildir red line da kullaniyorum cit yok
    2.Sanzuman araliklarida super ve basarili turbo arac kullanmayanlar hill holder ne oldugunu bilmeyenler sanzumani kisa surede yerler
    3.opelde diyor 1.6t ye lpg takmayin
    4.1.6 turbosuz insignia tamamen hiz yapmayanlar icin uretilmis ve gereksiz bir versiyon bu verdiyondan mutlu olan kisilerde var ama opelde bu urunun gereksiz oldugunun kararini verdi ve bir daha getirmedi biyuk bir ihtimalle opel turkiye bu versiyonu istedi.
    4.verilen para karsiliginda alinabilecek en mukemmel arac hala 1.6 t dir
    5.insignia anlatilmaz yasanir.
    keşke fatih bey bu bilgileri bilebilse insanlar biraz araştırma yapsalar ne güzel olurda
    ama yok biryerlerden duymalar ile milletinde morelini bozuyorlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: jeremo32
      Bana göre insanımız araştırmadan, test etmeden, kulaktan dolma bilgiler ile körü körüne hareket ediyorlar. Tabi ki Insignia kusursuz bir araç değil ama bence fiyat performans durumuna göre ayrıca tasarımına göre d segmentinin en şık arabalarından
      sadce biraz araştırma ve bilgi edinebilse insan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
        Memleketin kahvelerde kurtarıldığı ülkemde her konuda fikir sahibi olmak ve konuşmuş olmak için konuşma alışkanlığı var. Ne demiş Cem Yılmaz, " Bizde bilmiyorum diye bir şey yok, ben hiç duymuyorum. Bilmiyorum lafını en son ne zaman söylediniz? Vicdanlara sesleniyorum! ... Faruk eczaneeesiiiiiii... "
        aynen olay bu ersin bey

Yorum

Wv haberleri üzerine de; hangi kişi üst uste 2/4/3 hatta 5. Kez insignia almayı düşünebilir. Yada kim 4. Passatini alır
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
            LPG hariç diğer ithamlar yersiz.
            hemde yersizliğin ve bilgisizliğin önde gideni ali bey

Yorum

2.Sanzuman araliklarida super ve basarili turbo arac kullanmayanlar hill holder ne oldugunu bilmeyenler sanzumani kisa surede yerler
              4.1.6 turbosuz insignia tamamen hiz yapmayanlar icin uretilmis ve gereksiz bir versiyon bu verdiyondan mutlu olan kisilerde var ama opelde bu urunun gereksiz oldugunun kararini verdi ve bir daha getirmedi biyuk bir ihtimalle opel turkiye bu versiyonu istedi.
              abi çok net ve anlaşılır olmuş.
              MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                Ben deki izler saymakla bitmezzz
                ilk insigniasını ikinci el alıpta size rastlayanlar şanslı bu konularda...
                MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Hepsiyle gorusuyoruz hala ilk insignia mi sattigim Denizlili ali kardeşim yağ ve bakım konusunda fikir alır benden.
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Benide çok vazgeçirmeye çalışan oldu almadan önce. Çok fazla yakıyor dediler 2.0 dizel için. Bayramda yaklaşık 2200 km yol yaptım bunun 250 kmsi şehiriçi sayılır. 80-120 arası süratlerde seyrettim ve kmde 21 kuruş yaktı. O kadar yol yapmama rağmen hiçbir yerim ağrımadı. Özellikle konfor konusunda insignia gerçekten çok başarılı bir otomobil. 9 aydır kullanıyorum ve arabanın içinde hiç daralıp sıkıldığım olmadı. Marka fanatikliği yapmıyorum ancak bizim arabaları jettta ile falan kıyaslayanlar görüyorum tesadüfen cidden komik.

Ayrıca şanzıman konusuna takıldım. Şanzımanı elimize almamamız için nelere dikkat etmemiz gerekiyor korktum şimdi

Yorum

turbo kullanımı ve hill holder icin tavsiyeleriniz neler ogrenirsek memnun oluruz

Yorum

Bı tip bilgi eksiği ve önyargısı arkadaşları önce foruma davet edelim sonra da bir tur canavarlarımızla dolaştıralım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                          Bı tip bilgi eksiği ve önyargısı arkadaşları önce foruma davet edelim sonra da bir tur canavarlarımızla dolaştıralım
                          on yargim yok cok begeniyorum ama turbo ve hill holder li araç kullanmadım daha once.turbo icin kalkis ve stop ederken biraz beklemek gerektigini biliyorum okadar

Yorum

Bizim araçlarımız 2200 devirden sonra turbonun gücünü hissettiriyor bu da şu demek aracınız dik bir rampada kalkarken yada geri geri çıkmaya çalıştığınızda aracımız 1.6 turbosuz modda yani 110hb gücünde oluyor bu süre çok kısadır bu esnada başarılı kalkış yapamazsa kullanıcı baskı balatayı yer o yüzden hill holder sistemini kullanmayı bilmesi lazım siz gaz çok yüklenirseniz hill holder otomatik devreden çıkar oradaki küçük nöasları kullanıcılar kaçırabiliyor

Aşağıdaki linki inceleyin
                            http://www.insigniateam.com/forum/in...9295#msg169295

http://www.insigniateam.com/forum/in...4283#msg164283

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bizim araçlarımız 2200 devirden sonra turbonun gücünü hissettiriyor bu da şu demek aracınız dik bir rampada kalkarken yada geri geri çıkmaya çalıştığınızda aracımız 1.6 turbosuz modda yani 110hb gücünde oluyor bu süre çok kısadır bu esnada başarılı kalkış yapamazsa kullanıcı baskı balatayı yer o yüzden hill holder sistemini kullanmayı bilmesi lazım siz gaz çok yüklenirseniz hill holder otomatik devreden çıkar oradaki küçük nöasları kullanıcılar kaçırabiliyor

Aşağıdaki linki inceleyin
                              http://www.insigniateam.com/forum/in...9295#msg169295

http://www.insigniateam.com/forum/in...4283#msg164283

teşekkürlerimi sunarım

Yorum

İşleniyor...
                              X