Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insanlar neler söylüyor ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insanlar neler söylüyor ?

saygıdeğer insigniateam üyeleri herkese hayırlı günler
    dün gitmiş olduğumuz misafirlikde konu arabadan açıldı genellikle alman araçları üzerinde duruldu ve ayriyetten de opel insignia üzerinde konu tartışıldı
    konuya gelecek olursam bulunduğum ortamdaki insanlar insignianın çok yaktığını, o tork değerinin bu kadar büyük ve ağır bi aracı kaldırmakda zorlandığını, opelin ilk defa böyle turbolu araç çıkarttığını ve bu turbolu araçlarında (yani insigniadan bahsediyor) sorun çıktığını turboyu bir müddet sonra yediğini, hiçbir lpg ye uyumlu olmadığını, şanzımanın genellikle masraflı ve çok sorun çıkartacağını belirttiler
    ve işin komik tarafı 1.6 turbosuzların çok daha mantıklı ve ideal olduğunu savundular
    sizce insanlar neden hala böyle bilgi yanlışlılarına maruz kalarak yorum yapabiliyorlar ne var bu araçda bu kadar anlamadım ben
    geri kalan yorumları sizlere bırakıyorum ve düşüncelerinizi merak ediyorum
    şimdiden sevgi ve saygılarımla

Ynt: insanlar neler söylüyor ?

Çünkü onların bir insigniası yok :-))

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
      başka cevaba da gerek yok bence .

1.4 Beyaz 18" Sunroof
      Navigasyon DVD
      46KT880

Yorum

kısa ve öz olmuş kedi uzanamadığı ciğeri mundar edermiş
        [img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]

Yorum

Maalesef bu bizim genel eksikliğimiz, öğrenmek değil inanamak kolay geliyor, biri birşey söyledi mi hemen tamam doğru diyoruz.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Yine kisa olacak ama bosverin bu tur bilgisizce yapilan yorumlari.

Biz yinede konuyu acalim.

1.turbosu mukemmel 6 yildir red line da kullaniyorum cit yok
            2.Sanzuman araliklarida super ve basarili turbo arac kullanmayanlar hill holder ne oldugunu bilmeyenler sanzumani kisa surede yerler
            3.opelde diyor 1.6t ye lpg takmayin
            4.1.6 turbosuz insignia tamamen hiz yapmayanlar icin uretilmis ve gereksiz bir versiyon bu verdiyondan mutlu olan kisilerde var ama opelde bu urunun gereksiz oldugunun kararini verdi ve bir daha getirmedi biyuk bir ihtimalle opel turkiye bu versiyonu istedi.
            4.verilen para karsiliginda alinabilecek en mukemmel arac hala 1.6 t dir
            5.insignia anlatilmaz yasanir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
              Yine kisa olacak ama bosverin bu tur bilgisizce yapilan yorumlari.

Biz yinede konuyu acalim.

1.turbosu mukemmel 6 yildir red line da kullaniyorum cit yok
              2.Sanzuman araliklarida super ve basarili turbo arac kullanmayanlar hill holder ne oldugunu bilmeyenler sanzumani kisa surede yerler
              3.opelde diyor 1.6t ye lpg takmayin
              4.1.6 turbosuz insignia tamamen hiz yapmayanlar icin uretilmis ve gereksiz bir versiyon bu verdiyondan mutlu olan kisilerde var ama opelde bu urunun gereksiz oldugunun kararini verdi ve bir daha getirmedi biyuk bir ihtimalle opel turkiye bu versiyonu istedi.
              4.verilen para karsiliginda alinabilecek en mukemmel arac hala 1.6 t dir
              5.insignia anlatilmaz yasanir.
              Yazdıklarına tamamen katılıyorum. Daha geçenlerde aracımı değiştirmek için gezmiştim farklı marka ve modelleri detaylı inceleyince bu para karşılığı alacak daha iyisi yok anladım

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bana göre insanımız araştırmadan, test etmeden, kulaktan dolma bilgiler ile körü körüne hareket ediyorlar. Tabi ki Insignia kusursuz bir araç değil ama bence fiyat performans durumuna göre ayrıca tasarımına göre d segmentinin en şık arabalarından
                onur

Yorum

Memleketin kahvelerde kurtarıldığı ülkemde her konuda fikir sahibi olmak ve konuşmuş olmak için konuşma alışkanlığı var. Ne demiş Cem Yılmaz, " Bizde bilmiyorum diye bir şey yok, ben hiç duymuyorum. Bilmiyorum lafını en son ne zaman söylediniz? Vicdanlara sesleniyorum! ... Faruk eczaneeesiiiiiii... "
                  2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

2009 da ilk insigniamı aldığımdan beri benzer şeyleri sürekli duyuyorum. Hatta ilk zamanlar kızıyordum insanların saçmalıklarını duydukça ama artık gülüp geçiyorum.
                    Bu lafların tek sebebi var milletimizde oldukça yaygın olan '' Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak '' ...
                    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

LPG hariç diğer ithamlar yersiz.
                      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Bu ithamlarla bende karşılaşıyorum. Adam 5 liralık şahine biniyor ama benim insigniayı beğenmiyor. Sorsan daha kapısını bile açmamış insignianın. Kendiği bindiği araç lpg de 30 kuruş yakıyor benim arabaya laf ediyor. İnsanları küçümsediğimden değil sakın yanlış anlamayın ama ortalıkta boş boş konuşan çok fazla kişi var. Hepsini önce Allah a sonra bir opel bayisine havale ediyorum
                        İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Aracımızı satalı 2 yıl olmasına rağmen, yolda her Insignia gördüğümde uzun uzun ve beğenerek bakarım.
                          Kesinlikle sahibinin hayatında iz bırakan bir araç...

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Ben deki izler saymakla bitmezzz
                            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

kesinlikle öyle
                              adam sürmeden gaz pedalına dokunmadan yorum yapabiliyor helal valla

Yorum

İşleniyor...
                              X