Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracımı Yenilemek İstiyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Aracımı Yenilemek İstiyorum

Bence senin arabanın rengi güzel efe.Sunroof olduktan sonra daha da ateşli olur diye düşünüyorum.DVD-800 konusunda da sana katılıyorum nisanda bende alıcam inşallah, olmazsa olmazım DVD/800. Sebebi ise hem Turn/Push, hemde o kocaman ekranın bilhassa geceleri görsel olarak arabanın içine ayrı bi hava katması..

Yorum

Panacotta qri ST görmüştüm gerçekten Nehir Gri kadar ilgi çekiciydi
      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

eğer Panacotta getirme imkanı olursa başka hiçbir renge bakmamak lazım. çok farklı birşey.
        Murat, sunroof ses yapacak olsaydı araçlara koymazlardı diye düşünüyordum, taki Megane'a binene kadar ihihi
        sunroof kapalı 160km hızla giderken içerideki sesi tarif edemem.. tüm camlar açık gitsek o kadar rüzgar sesi olmazdı sanırım
        ama Insignia'da tabiki ses yada rüzgarla ilgili sorun olmayacaktır. kapalıyken ses geçirmez, açıkken de alttan ses kesici çıkıyor.
        InsigniaTEAM

Yorum

işte pannacotta
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

vectra daki pannacotta daha bi farklıydı sankı

Yorum

Nehir grinin fotosu varmı acaba merak ettim

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                blink buqün en çok çevrim içi üye sayısı 85 !!! obaa
                bu durumda bir anormallik var Ben gece takip ettim bir anda 42-43'ten 85 oluverdi
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Abi Pannacotta bulursan kaçırma tam senlik
                  Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                  Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                  VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Uğur çok şık duruyor qerçekten... renk konusunda baya bi kararsızım anlatamam.. özellikle beyaz ve yine qümüş qri arasında çok qidip qeliyorum, sadece ben deil ailemde bu iki renk arasında hep düşünüyor... bilmiyorum napacağımı, çünkü bu araç benim artık baya uzun bi süre bineceğim bi araç olacak.. en az 9-10 sene binerim ve bir renk seçip karar verip artık ilerdede keşke şunu alsaymışım yaa demek istemiyorum hem bu kez alacağım araçta donanım olarakta istediğim şeyler olacak kısmetse.. ama renk konusunda doğrusu kafamda iki renk önceliği varken artık üçe çıktı) GP qrisini de beğeniyorum ama düşüncem şu, ya beyaz artık herkeste var baya çoğalmaya başladı.. siyah ve teknik qri de çok ama zaten düşünmüyorum temizlikten dolayı.. ama qümüş qri qerçekten çok yakışıyor bu arabayada çok sevdim ben bu renqi... şimdi beyaz o kadar değilde qümüş qri ve sizinde adlandırdığınız qibi GP qrisi arasında daha fazla qelqit yaşıyorum bakalım önümüzdeki qünler ne qösterecek

ya kafamda hep sunroofla ilqili bazı soru işaretleri var aslında milletin dilinden dolayı oldu bu.. sunroof ses alırmış rüzqar sesi filan.... yok su alırmış yok ses yaparmış çokta qerek yok falan diyen insanlar oluyor bahsettiğimde.. pek meyil vermiyorum böyle şeylerin olacağına ama hiç sunrooflu bi arabaya sahip olmadığım içinde hakkında arabaya kattığı qörüntüden başka bişey bilmiyorum

birde, flexride hakkındaki qörüşleriniz neler.. artıları eksileri neler neye yarar bu opsiyon

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

siz aracınızı neden değiştirmeyi düşünüyosunuz bu arada araç yeni ve dolu görünüyor?
                      [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

8 aydır sunrooflu araba kullanıyoruz hiç bir sıkıntısını görmedim su sızdırmaymış rüzgar sesiymiş falan..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                          Abi Pannacotta bulursan kaçırma tam senlik
                          Hasan arabaya qerçekten yakışmış o renk.. şöyle sunrooflu halini de düşünemiyorum ama bu renqi ilk defa qördüm Uğur'un paylaştığı resimde ve ne yalan söyleyeyim pek ısınamadım hep beyaz ve beyazın tonlarına alışmışım bu renk çok farklı qeldi bana ve farklı da zaten almış olsam Malatya da ilk olurum sanırım

Yorum

Insignia micrositesinde Pannacotta gri çok şık duruyordu kardeşimle beraber en sevdiğimiz renkti diyebilirim ama fantazi bir renk Site kapalı şu an link veremiyorum keşke orda bir görseydin

Yorum

arkadaşlar bende 2001 model astra vardı sunrooflu 1 kere ses soluk fln almadı içeri su falan girermi içeri beyler şahinnmi bu yapmayın allah aşkına
                              [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Orjinal yazı sahibi: VDT
                                siz aracınızı neden değiştirmeyi düşünüyosunuz bu arada araç yeni ve dolu görünüyor?
                                Vedat ilk mesajımda da belirttiğim qibi, bunu aldığım zaman da istemiştim şu an düşündüğüm opsiyonlarla ama o an sistemde qörünmüyodu sadece DVD800 vardı ve bu istediğim hali özel sipariş olacağından qelmesi 1 aydan fazla alabilir dediler ve bende bekleyemedim resimlerimde paylaşmıştım Vectra 99 vardı ve onu da satmıştık, araçsız da duramadım ve aldık bunu.. ama şu an hem imkanım varken hemde indirimler söz konusuyken artık hayalimdeki qibi bi İnsiqnia ya sahip olmak istiyorum kısmet olursa artık..

Yorum

İşleniyor...
                                X