Ynt: VW bunu ülkemizde de yapmış mıdır? Ya da yapsa ne olurdu?
3-4 gün önce subaru bayiye gittim Levorg'u incelemeye, satış müdürü tanıdık, laf vw'nin düştüğü duruma geldi; orada yaşlı bir köylü vardı, tanıdık müdür onu gösterdi ve dedi ki bak şu halo (burada yaşlılara öyle deniyor) bile vw batmak üzereymiş lafı etti biraz önce bana, o bile duyduysa durumu gerçekten kötü adamların
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Aslında bu Vw başına gelen olay biraz şüpheli bir durum acaba bu işi sistemi üreten ve satan firma arasında bilinen bir durumsa Avrupada üretilen bütün araçlarda da bu tür bir durum çıkabilir sonuçta bu işi yapan parça yazılım BOSCH firması ise opelde kullanmış olabilir.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Aslında bu Vw başına gelen olay biraz şüpheli bir durum acaba bu işi sistemi üreten ve satan firma arasında bilinen bir durumsa Avrupada üretilen bütün araçlarda da bu tür bir durum çıkabilir sonuçta bu işi yapan parça yazılım BOSCH firması ise opelde kullanmış olabilir.
abi öyle olsa bence ne pahasına olursa olsun kapatırlardı.
benim son komlo teorim şu: bakmak gerek bu vw en son nerelerde yatırım kararı aldı. dünya düzeninin oyun kurucularının istemediği bir yerde bir yatırım yaptılarsa işin sonu o ülkeyi ya da vw'yi batırana kadar gider bu olay. Ama yok durum o kadar ciddi değilse vw yatırım ya da parasını geri çeker olay kapanır gider... (biraz polat alemdar yorumu gibi oldu galiba)
Jetta meksika üretimi (abd'ye giden jettalar da orada üretiliyor) olduğu için sanırım gizli/sıkıntılı yazılım onda da var ama caddy polonya üretimi imiş, o niye durdurulmuş ki?
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum