Duyuru

Collapse
No announcement yet.

VW bunu ülkemizde de yapmış mıdır? Ya da yapsa ne olurdu?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: VW bunu ülkemizde de yapmış mıdır? Ya da yapsa ne olurdu?

Doğuş Otomotiv Basın Açıklaması
    04.10.2015

Volkswagen A.G tarafından yapılan açıklama üzerine kamuoyunun bilgisinde olan EA 189 EU5 motor tipindeki dizel araçlar ile ilgili olarak Doğuş Otomotiv'in açıklamasıdır:

Volkswagen Grubu markaları tarafından yapılan açıklama uyarınca; etkilenen araçlar dahil olmak üzere Türkiye’de satışa sunulan tüm araçlarımızın ülkemizin resmi mevzuatlarına, sürüş ve yol güvenliğine uygun olduğunu belirtiriz.

Üretici firmaların devam eden çalışmaları doğrultusunda teknik güncellemeler yapılabilecektir. Gelişmelerle ilgili müşterilerimizle iletişime geçilecektir.

Doğuş Otomotiv

Kaynak
    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Yok Artık

http://www.memurpostasi.com/vw-arac-...iniz-8873h.htm

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Doğuş bana uğrama diyor :-))) Türkiye'de hiçbir şey olmaz kimsenin de birsey alacağını tahmin etmiyorum.

Yorum

Bugünkü autoshow'da şöyle yazıyor; Türkiye'de bu tip (egzos emizyonuna dayalı) vergilendirme sistemi olmadığı için muhtemelen bu yazılımlı araçlar ülkemizde satılmamıştır
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Hakkatten arabanın ölüsü de dirisi de para ediyormuş yav, vw sahipleri her zaman kârda
            2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
              Doğuş bana uğrama diyor :-))) Türkiye'de hiçbir şey olmaz kimsenin de birsey alacağını tahmin etmiyorum.
              2008/bi TDI araç alalım. Yenileyelim.
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                Bugünkü autoshow'da şöyle yazıyor; Türkiye'de bu tip (egzos emizyonuna dayalı) vergilendirme sistemi olmadığı için muhtemelen bu yazılımlı araçlar ülkemizde satılmamıştır

en doğrusu bu olmuş galiba...
                MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                  Orjinal yazı sahibi: Davudx
                  2008/bi TDI araç alalım. Yenileyelim.
                  :-))) Doğuş varken zor

Yorum

Doguş guncellemeyi bizlere yıkmazsa iyidir
                    F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                      haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                        Orjinal yazı sahibi: FacomX
                        Hakkatten arabanın ölüsü de dirisi de para ediyormuş yav, vw sahipleri her zaman kârda
                        ihihi ihihi ihihi ömürsün Deniz Bey.

"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                          Bizde yazılımları kaçak kullanmak adettendir. Güncellemeye ayrı yazılıma ayrı para vermez Türk Milleti. Kırık varsa çoktan başta Doğuş İndirmiştir.
                          "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Olayın yazılımla çözüleceğini söyleyenler çoğunlukta. Yapılan hile aracın dururken salınımını yaptığı NOx değer ile sürüş halindeki NOx değerinin farklılığı. Şimdi Doğuş yarın beni arayıp gel arkadaşım yazılımını güncelleyelim diyebilir ki der ben yazılım sonrası değişimi nerden bilebilirim. Kaldı ki yazılım yapıcaz diyerek 3-5 saat aracımı bi yıkayıp bana verseler ben sürüş esnasında NOx değerimi nasıl ölçücem. Yani ABD için maddi ve manevi VW çok şey ödeyecek ama Doğuş ülkemde pazar kahvaltısı verirse iyidir. Mahkeme yolunda ise ülkemizdeki mahkemelerin şekli belli. Bizde maduruz kardeşim bak VW bizide kandırmış diyerek para toplamaya başlamazsa iyidir Doğuş.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Letsgolf
                              Olayın yazılımla çözüleceğini söyleyenler çoğunlukta. Yapılan hile aracın dururken salınımını yaptığı NOx değer ile sürüş halindeki NOx değerinin farklılığı. Şimdi Doğuş yarın beni arayıp gel arkadaşım yazılımını güncelleyelim diyebilir ki der ben yazılım sonrası değişimi nerden bilebilirim. Kaldı ki yazılım yapıcaz diyerek 3-5 saat aracımı bi yıkayıp bana verseler ben sürüş esnasında NOx değerimi nasıl ölçücem. Yani ABD için maddi ve manevi VW çok şey ödeyecek ama Doğuş ülkemde pazar kahvaltısı verirse iyidir. Mahkeme yolunda ise ülkemizdeki mahkemelerin şekli belli. Bizde maduruz kardeşim bak VW bizide kandırmış diyerek para toplamaya başlamazsa iyidir Doğuş.
                              Aslında bu tip büyük işlerde Uluslararası Avukatlar ciddi ekmek yemek için şimdiye kadar ülkemize gelmiş olmaları lazım. Buradan mağdur olmuş 3-5 kişinin aracını alıp ABD'de test yaptırıp çok kolay Türkiyede ki sürecin seyrini değiştirir.Türkiye'de ki Tüvtürk veya Doğuş tarafı istedikleri raporu çıkarttırır.Hakimde bilirkişi ve teknik detay konusunda yetkilinin vereceği kararı tasdikler.Ama dediğim gibi bir yol olursa bağlayıcı olur gibi geliyor.Tabii Uluslararası Hukuk konusunda bilgili birisi daha iyi analiz edip yorumlayabilir.Oradaki kararın geçerliliği olurmu? Sonuçta Büyük firmaların batmasını hiçbir Hükümet devlet istemez.Ford'da Opelde WW de Mercedes te gördük. ABD'nin bu işten en karlı çıkan devlet olacağı kesin. hem siyasi hemde maddi her istediğini alacak Almanlardan.Ama bende kendilerini toparladıktan sonra Almanlardan bir hamle bekliyorum. ))))

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                                Orjinal yazı sahibi: Letsgolf
                                Aslında bu tip büyük işlerde Uluslararası Avukatlar ciddi ekmek yemek için şimdiye kadar ülkemize gelmiş olmaları lazım. Buradan mağdur olmuş 3-5 kişinin aracını alıp ABD'de test yaptırıp çok kolay Türkiyede ki sürecin seyrini değiştirir.Türkiye'de ki Tüvtürk veya Doğuş tarafı istedikleri raporu çıkarttırır.Hakimde bilirkişi ve teknik detay konusunda yetkilinin vereceği kararı tasdikler.Ama dediğim gibi bir yol olursa bağlayıcı olur gibi geliyor.Tabii Uluslararası Hukuk konusunda bilgili birisi daha iyi analiz edip yorumlayabilir.Oradaki kararın geçerliliği olurmu? Sonuçta Büyük firmaların batmasını hiçbir Hükümet devlet istemez.Ford'da Opelde WW de Mercedes te gördük. ABD'nin bu işten en karlı çıkan devlet olacağı kesin. hem siyasi hemde maddi her istediğini alacak Almanlardan.Ama bende kendilerini toparladıktan sonra Almanlardan bir hamle bekliyorum. ))))
                                Ülkem AİHM kararlarını bile tanımıyorken ABD kararlı bir mahkeme burda çok iş yapmaz gibi geliyor. Aslında bizi durduran tek şey olabileceğe dair olan inancımızın kaybolması! Keşke ben dahil olmak üzere tekrardan inanmaya başlasam..

Yorum

İşleniyor...
                                X